187

Плешивата кремълска

преди 6 години

Борджия ще свърши в Хага заради престъпления срещу човечеството!

186

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 146Зад-ник, не ми харесва думата "русолизачи"! Ако ми се случи да те срещна, дълго ще хленчиш, че не си искал точно това да кажеш! Значи можеш да събираш? Браво, че поне това си успял да научиш! Русия реципрочно ще изгони толкова по списък. В знак на уважение към традициите и етикета. И кво? А обясни, оленце, кво от тва!Не обичам самовлюбения ни Премиер, но за поведението му в този случай - поздравления и респект!

185

Благодарение на

преди 6 години

*** парче в Кремлин руССия и руснак станаха мръсни думи;)

184

Питин е велик

преди 6 години

Защото успя да убеди даже евродебилите, че раССия е заплаха за човешката Цивилизация.

183

Богат опит

преди 6 години

Сталин изби 20 млн свои хора - руснаци - без война , та сегашните ще се церемонят на някакви си шпиони. Путин ще надмине Сталин по царуване.

182

Помнещ

преди 6 години

Май никой не е гледал клипчето за което писах по-долу, иначе нямаше да спорите, защото просто щяхте да знаете защо се случва всичко. Повярвайте интересно е.

181

маде ин Булгари

преди 6 години

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ! И не е васал нито на брюк-селската хунта, нито на Донката Трумп!

180

задача за 3 клас

преди 6 години

Терористите взривяващи бомби на запад са : саудитци, мароканци, египтяни или местни второ и трето поколение. Запада се бори с терористите като бомбардира Ирак, Либия, Афганистан или Сирия. Пита се в задачата: къде им е акъла на западняците? Жокер/в часта от тялото служеща за сядане/

179

задача за 3 клас

преди 6 години

Ислямисти убиват французи, ислямисти убиват англичани, ислямисти убиват американци, а те гонят руснаци. Пита се в задачата, в коя държава управляват *** и?

178

Анонимен

преди 6 години

И бтв в Сейлсбъри има лаборатория за антидоти и ваксини и има vx и зарин. Така че *** вещество си е дошло от Англия.

177

Анонимен

преди 6 години

Тръмп много да не знае, след 50 години като стане ясно че всичко това го правят американски служби зад гърба му ще се смея с гз си! Смешен. Путин ако си изкара неговите оръжия жив човек няма да остане

176

Анонимен

преди 6 години

Днес ЕП го заби на Русия с газопровода Северен поток 2. Морските газопроводи минават под изискванията на Третия енергопакет на ЕС. С една дума морския газопровод който и да го строи 50% от капацитета му принадлежи на ЕС. Освен това спират се проекти които ще предизвикат загуби за страни от ЕС. Полша е страна която ще претърпи загуби ако се построи Северен поток 2. В преговорите по новите газопроводи в ЕС ще участват и страните които се чустват загнати от тяхното строителство.

175

Пра-стар спорт

преди 6 години

Те освен гонения на запад друго не могат!Та къде са доказателствата?При тези за химоръжията на Ирак и сваления от урките боинг?!

174

бългериа фърст

преди 6 години

14 страни от ЕС гонят руски дипломати, 14 страни не ги гонят. На това му казват европейско единство!

173

Помнещ

преди 6 години

Ако клипа не може да се зареди просто напишете Джордж Фридман в youtube. 12 минутен клип със субтитри на български. Доста е интересен особено ако човек се поразрови и разбере кой е Джордж Фридман.

172

Анонимен

преди 6 години

Русия не хленчи, приятелю. Тя помни историята и знае, че никой не обръща внимание на хленча. Европа беше смазана 2 пъти и след това този дето я смаза се опита да нападне Русия. И двата пъти нападателя беше размазан тотално. Трети път няма да има заради шитокото разпространение на определени технологии. Оцелели няма да има, защото такива са технологиите. Марс ще е единствената алтернатива, но никой не може да стигне до там. Поне в обозримо бъдеще.

171

Анонимен

преди 6 години

Гоненето на дипломати, дори и от противниковото разузнаване, е ясен символ за намерение за война. Руснаците не си правят никакви илюзии. Путин очакваше такъв развой и не напразно им обясни с какви оръжия разполагат точно преди изборите в Русия. Фенинистките обаче избраха ескалацията. Еми, имат я. Дано банкянския е достатъчно умен да разкара американците от нашата територия. Така поне ще имаме някакъв шанс да оцелеем.

170

Анонимен

преди 6 години

До BGako се замислите реално над казуса ще разберете че руснаците нямат никакав мотив да отравятКой да се замисли, русофобите ли, че те акъл имат колкото папагалите, повтарят и не мислят?

169

Анонимен

преди 6 години

Вече никой не вярва на смешния руски хленч. След толкова лъжи кой ще им повярва???Болен и комплексиран народ, който си обича робството. Дори да им кажат истината самите им началници няма да им повярват и ще ги обявят за предатели.

168

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен166Днес се появиха следните обяви по американските медии: "Смилете се на проамериканския русофоб, захвърлен и изоставен от господари и племе, гладен, жаден , но верен и му спуснете малко центове."