19

Анонимен

преди 6 години

Този антената, дето нашока нашия любим прецедент скоро не може да бъде забравен. Дано шефа по КГБ линия да се е усетил и джуджару да си стои при петолъчките

18

Анонимен

преди 6 години

Ама попа наистина ли прави алъш -вериш с цигарки .

17

до 13

преди 6 години

Ако Русия не беше ни освободила, щеше да ни освободи Австро-Унгария както при Румъния. Даже Видин е бил австрийски много преди 1878-ма80-милиона Турция през 1878-*** ?! Нямам думи докъде може да стигне русофилщината

16

Анонимен

преди 6 години

Кво ми пука за Русия...

15

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Скандалът отшумя ...Попът-милиционер с прозвище Кирил чак взе да ми липсва...

14

Анонимен

преди 6 години

"Всеки трети не вижда проблем в думите на руския патриарх" е как ще вижда,та нали имаше статистика.че всеки трети не разбира смисъла на това което чете.

13

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на австралийската дивизия, която в решаващия момент дошла на Шипка.

12

Петров

преди 6 години

Тук някакви под силно американско влияние си въобразяват че България можела сама да се направи каквото и да е. Особено да бъде независима с 80 милионна азиатска имерска Турция до себе си. Смешници.

11

../\..

преди 6 години

Ако Борисов или Радев имаха топки ,а не вагини трябваше отдавна да се се влошили.русия действа като враг на България от векове. Опитва се да ни асимилира , отслаби и завладее по всякакви начини.Поради някаква причина си вярват ,че почти са успели и се държат с нас като с някакви роби.Майната им на руснаците.

10

Петров

преди 6 години

прИмИер щял да е Валерката. То и без това диалекта му трудно сИе разбира за прИмиЬер. ВДостоен прИмИер щи бъдИ за патриотитИ.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Днес, когато националният предател Бойко Методиев Борисов е събрал във Варна един диктатор президент на държава вековен наш поробител и чиновници от Европа представители на държави, които винаги са били наши исторически врагове, ще ви кажа само едно:ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕСТЕСТВЕН СЪЮЗНИК НА БЪЛГАРИТЕ СА РУСНАЦИТЕ !Да го четат това младите българи и да го помнят.Иначе ще имате нерадостна съдба, а държавата ни ще изчезна.

8

НФСБ

преди 6 години

Следващия примиер е Валери Симеонов, разтуране на Оп и създаване на първият антируски консервативен блок у нас- националист и десни! Долу бкп, бсп, атака, мВРО и всички метастази на терористичната и антибългарска бкп!С бога напред!!

7

Петров

преди 6 години

Всъщност според нови изследвания на американски историци и техни независими колеги от България най голям принос за победата в Руско - турската война имат португалците - нашите партньори и съюзници в НАТО. И валери Симеонов е съгласен, всичко останало е руско - кагебистки заговор.

6

Морис

преди 6 години

Не знам какво значат изказванията на Кирето, но според мен нещата в световен мащаб лека полека си отиват към бой. Русия, Китай и Турция ще са една крайно неприятна комбинация, която така ще нагази Европа, че..бедна ми е фантазията да си представя в каква адска пустиня ни предстои да доживеем жалките си животи след не повече от седмица след като всичко започне.

5

Анонимен

преди 6 години

Скандалът с попа на КГБ трябва да е урок за Кремъл, че духовните му граници са до рускоукрайнската граница !

4

Анонимен

преди 6 години

нова статия за Русия, сега турските *** ще накацат като мухи на ...

3

А стига бе ?

преди 6 години

А ние имаме ли някакви нормални отношения със някой. Русият патриарх какво лошо направи така и не разбрах със Русия сме скараниm както изглежда,, а пред ЕС наведени.БГ е стабилна и всички ни завиждат на стабилността отивам да посрещам на легището желаещите да се заселят в тая стабилна територия, хахахахаха.

2

давай

преди 6 години

Това не е сайт за новини, това е сайт за провокации и настройване на хората едни срещу други.А скандалът с руския поп отшумя, но някой търси под вола теле.

1

Петров

преди 6 години

България - световен център на просветата - планетата. Валери Симеонов