35

Анонимен

преди 6 години

Да ама има 15 милиона за затворническите ***!По 2 милиарда на година ДДС се краде откакто Винетуто е на власт!Пари в бюджета естествено няма!Откъде да ги вземат!200 хиляди държавна администрация има,каза Винету.100хиляди милиция,200 000 частни охранители казаха имало,3 милиона мнгци,200 хиляди лентяи-безработници,2 милиона пенсионери!Е,колко народ остава да бачка че да издържа всичките?500 хиляди роби!Няма как да стане!

34

Габи

преди 6 години

Голям срам за това правителство да не намери 40 лв за най-бедните. Това е нечувана наглост на фона на постоянното вдигане на заплатите на онези 240 търтея в парламента

33

Анонимен

преди 6 години

И ние ще си помислим !

32

КОВЧЕЖНИКЪТ

преди 6 години

на МАФИЯТА взе да се взема на сериозно

31

Анонимен

преди 6 години

Добрият пожарникар ще се завърне от Брюксел и " ти да видиш , цирк борисов " !!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Знам само,че тези пенсионери са нашите майки и бащи , заслужават ли такова отношение !? Следващите сме ние !

29

Анонимен

преди 6 години

Пазят парите за себе си че скоро ще паднат от власт и после и да искат връщане НЕМА!

28

Анонимен

преди 6 години

Татко ще ми купи колело ама друг път , ей суджуци в Гърция за великден дават по 1000 евро на хората , вие тука за 40 лева оревахте орталъка

27

naco

преди 6 години

Не е важно ,какво казва Горанов,ВАЖНОТО е да ИЗПЪКНЕ и КАЖЕ-бате Бойко!? ТОЙ,ТОЙ,ТОЙ ,трябва да КАЖЕ!? Българио!? НАРОДЕ????

26

ГЕРБ СА ОПАСНИ

преди 6 години

за вашето здраве. Това трябва да пише на всеки дувар по ТЕРИТОРИЯТА

25

Анонимен

преди 6 години

"Горанов не обеща "великденски бонус": Ще мислим!"А както знаем мисленето не е сред силните страни на гербавите, така че не очаквайте нищо.

24

Бай Иван

преди 6 години

Toя умник като че ли от джоба си ще ги дава тези бонуси,а не пак от нашите,откъде накъде да се дава за пенсиите ,които ходят и гласуват за едни и същи маргинални партии после ,а и да има повече за ало измамниците да ги крадат ;)!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Гелосаното не дава, после Бацето отпуска гювеч. Играят си с пенсионерите на доброто и лошото ченге. Въпросът е докога?

22

Анонимен

преди 6 години

"Не ви ли писна да просите? отряза я вбесено Павлова. Стига с тия пенсии, стига с това искане на пари от правителството. Хванете да работите и ще получавате много повече от 200 лв.! След което продължи да си каканиже за Европредседателството, а бабата се изплаши и млъкна.След срещата, старицата се разплака пред журналист и обясни, че има цели 47 години трудов стаж. Трудила се е още 10 години след навършване на пенсионна възраст, но документите й изчезнали в бъркотията на НОИ и сега по

21

цирк мвр

преди 6 години

Защо нищо не се пише за скандалната случка на нашето летище терм.2 когато пасажерите на цял самолет на 20.03.18г.следобяд не са проверени от гранична полиция на влизане у нас и не се знае кой е влезнал и какво е вкарал!?

20

пенсионерска клетва

преди 6 години

Дано тоя един ден, ако изобщо се пенсионира колкото и пари да има за лекарства да ги даде и все да не му стигат.

19

Питам

преди 6 години

До преди минути И този самозапалил са от Мизия успя ли да свали Борисов?

18

погр ебален агент

преди 6 години

Става още по-опасно в България! Горанов щял да мисли!

17

Анонимен

преди 6 години

Така така нека потреперят пенсионерите за мизерните 40лв как така могат да си мислят че ще получат парите без цирково номера.Сега на манежа с фанфари трябва да се появи и клоуна Бойко да обяви колко номера и пот е пролял за да може да намери мизерните суми и че трябва да му са благодарни. Докато през това време без клоуни и без фанфари гърците и другите пенсионерите и работещите в ЕС ще получат по една пенсия и заплата за великден. Срам.

16

Kitnica

преди 6 години

Znachi velikdenskia vi bonus ste e bez Goranov... :-)