153

милена

преди 6 години

Къде е проблема?Има ги тези пари, ще си ги харчи за каквото иска.Разбирам ако купуваше шампанското с парите на народа, както правят политиците.

152

дам

преди 6 години

а някой има ли инфо този *** чий го е дирил в този зимен курорт? явно не е карал ски...

151

Аз

преди 6 години

"Прасе ринещо в *** си" това виждам аз - типичен пример за комплексарчета с паричките на Тате!!! ........

150

БАБА КУНА

преди 6 години

ДИАГНОЗАТА Е ЯСНА: - БОКОВО-ТИКВЕНА БЪЛГАРИЯ !!!

149

Горан

преди 6 години

Ей, го те тва е "матриала" Тъжното е, че 80% се забавляват точно по същия начин, просто им липсват толкова пари, за такова скъпо шампанско...

148

Анонимен

преди 6 години

това е българската " интелегентна-боржуазия" създабена от БСП и ГЕРБ ...какъвто народа такава му и буржуазията

147

българин данъкоплате

преди 6 години

БРАТЯ МИЛИ, ЕТО КЪДЕ СА 16 000 000 000 000 лева НЕСЪБРАН Д Д С .. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ. УРА !!

146

haha

преди 6 години

Да де, Акад. Проф. д.т.н. д.ик.н инж. ЦОЛО, за това иде реч, архонт Слави Бинев,........No Comment

145

23

преди 6 години

затваряй

144

Ех,нещастна България

преди 6 години

Вижте му стойката, татуировките, движенията, шкембето, физиономията. Този би се държал по същия начин в някой селски хоремаг, друсайки шишета с лимонада и пръскайки с тях. Бай Цоло случайно е попаднал в правилното време на правилното място. Тези "правилни" параметри са били зададени от среди, намиращи се далеч от България и имащи интерес тук да командват и вилнеят Цоловци, Пековци, Маковци и Вутевци.

143

До ha ha

преди 6 години

Цоло, Пеко, Мако, Дако, но виж буквите пред името на Цоло - не е само инженер, но е и доктор!Опитай се да вземеш редовна докторантура в БАН. Все едно камила да мине през иглени уши, също както беше и през соца. Така е и в много катедри. Е, в наше време можеш да станеш докторант и без да си на редовно обучение, но тогава докторската степен ще ти бъде само за украшение, гювеч от бюджетни пари за теб няма да има.Така че, нищо ново под слънцето. Които бозаха преди 10-и ноември, те цоцат и сега!

142

Анонимен

преди 6 години

До Dr. WatsonТака е, но в този курорт дори френската Искра струва над 300 евро шишето.За справка - най-евтините и гадни бири там са по 10 евро и нагоре

141

Уникална държава

преди 6 години

Аааа затова ли си чупим джантите по уникалните дупки?! Щото кинтите за ремонти се издухаха по шушани и шампанско!

140

Просълзенков

преди 6 години

Дали БГ е Чалгария,Далаверистан,Курвистан или изнася култура навън,все тая.Нима концерти на шоумени в Англия и вманиачени фенове,търсещи нещо родно и мило,са нещо по-приемливо-ами да-не се лее шампанско,а 7/8 печели.Тук,освен първите 7 години,решаващ е произхода на средствата за "отпускането"-ако са обложени,спечелени с труд,то "сърце няма да ти даде" да ги хвърлиш за шампанско(всъщност сумата не е толкова голяма).Иначе БГ е веселяк.Обича да тръшка душманите от завист.И да прекланя главица!

139

haha

преди 6 години

Какво очаквате от отрочетата на хора чийто имена са Цоло Вутов, Пеко Таков, Цеко и Радка Миневи и т.н., за да се казваш така, нали се сещате от къде им е потеклото. Няма нищо случайно. Или иначе казано, можеш да изгониш момъка от селото, но селото от момъка не. И това в комбинация с парите на народа (БКП), дошли от кражби по мандрите, резултата може да бъде само Шушана. Наздраве.

138

Анонимен

преди 6 години

Диагнозата е простотия до шия.

137

Анонимен

преди 6 години

На мен лично ми е наистина забавно да гледам подобна простащина.Просто се учудвам колко *** трябва да си или пиян или надрусан.Не търсете под вола теле.Далеч по фрапантни случаи има в световен мащаб,включващи Не завиждайтв на такива хора.-усещаш ли кви простотии си написал? Значи хем са простаци, хем са забавни? Хем ги осъждаш, хем и по лошо имало, ама да не им завиждаме?Ние не им завиждаме Ганец - подиграваме им се.Проблем ли има?

136

Чалгата по Сена

преди 6 години

Имаше въпроси как точно е заплатено следването на чалгаджиите по Сена, какъв е начинът името на детето ти да влезе в "оня списък" на МОН, българският данъкоплатец ли финансира следването на "дечицата" от "оня списък" или с връзки се попълват места за студенти, предоставяни на нашата държава от други държави? Таткото на внука на академика днес е професор в УНСС, където навремето, през соца, са били професори и чичо му, и баща му (бъдещият академик).Е, кой както я уреди!

135

Един

преди 6 години

Гледайте, гледайте, така се харчат пари, които са "заработени" с обществени поръчки в България. Това са вашите пари, и парите на европейските данъкоплатци. После някой да не пита защо сме най-бедната държава в ЕС, и защо западните инвеститори се изнасят от България на бегом? Държавата в момента с почти 100% собственост на руски олигарски, банки под московски контрол, и малки пионки от България, които се използват за параван и бушони. А вие си стойте пред компютрите и цъкайте с език. Спете, спете

134

Вутов - младши

преди 6 години

До СоняАко можеш да вдигнеш варено яйце от стъклен под, без да използваш ръцете и краката си - вземам те!