142

Морски

преди 6 години

Ами,отивай си бе,унищожител на руския народ!Русия няма нужда от предатели като теб.

141

опорна точка

преди 6 години

Да се внушава:" Ходорковски гавори глупасти"!! Потопете масите в мъгла тролчета *** мои!!

140

Анонимен

преди 6 години

горкия и тоя се пъне да не би британските служби да го утепат и да го препишат на путинбил голям враг- нещастния - нали путин го помилва и му разреши да иде където си поискатой отиде при господарите си и сега трепери защото разбра че такива като него те не ги броят за хора

139

Анонимен

преди 6 години

Службите са давали пълна и достатъчна информация за положението по Българското черноморие, но големият проблем е бил, че тази информация е стигала до изключително ОГРАНИЧЕН КРЪГ от хора във властта и, за съжаление, по нея не е имало адекватна реакция и набелязване на дългосрочни ефективни мерки. (получават я задължително министър председателят, президентът и председателят на народното събрание и др.)и че нямало начин тази липса на реакция да не обезсърчава и демотивира службите да си вършат раб.

138

Анонимен

преди 6 години

Обаче има признаци, които ясно насочват какви точно са тези намерения на руските преселници, като напр. вече официализираното недопускане на български граждани да влизат в руските квартали на Поморие, реалност, която местната власт се прави, че не забелязва и не реагира по никакъв начин.

137

Анонимен

преди 6 години

Тревожното е, че контактите между българи и руснаци са ограничени и затова местните не знаят и не могат да дадат цялостна информация за тези подмолни процеси, а и преселниците явно са били инструктирани предврително да не общуват и да не споделят с местните истинските си намерения.

136

Анонимен

преди 6 години

Когато питал граждани от Варна, Несебър, Поморие и Бургас какви са руснаците, закупили имоти по Черноморието ни и заселили се в България, хората масово потвърдили, че това са предимно пенсионирани офицери, държавни служители и споделили, че руските пришълци не желаят да се интегрират в българското общество, не полагат усилия да научат български език, обособяват се в руски анклави, правят си организации на етнически принцип и така реално подготвят кримизацията на Черноморието ни.

135

Анонимен

преди 6 години

От една страна няма такова нещо като недосегаем човек - всеки който има публични прояви може да бъде отстранен. Има камара начини, дори и за най-добре охраняваните политици, банкери и корпоративни директори...Недосегаеми са тия, които се крият от обществото, и малцина знаят за съществуването им, и за това че те дърпат конците. А тоя най-вероятно ще го очисти ЦРУ, също както почти всички от опозиционерите на Путин, които се оказаха тотално безполезни за ФАЩ и финансирането им...

134

Анонимен

преди 6 години

С такива противници рейтингът на Путин ще достигне 100 %

133

Анонимен

преди 6 години

този къде го изровихте от нафталина?

132

Петърчо

преди 6 години

На тоя що му викат олигарх и защо тази дума поне в неговия случай не се използва в негативния и смисъл? Значи на западната пропаганда не я интересува това как Ходорковски си е спечелил париците а само това че е против Путин. По думите на един американски политик руснаците били генетично предопределени да извършват само лоши неща. И никаква реакция от поданиците му кравари. Да беше казал това за мюсюлманите или за която и да е друга група хора щеше да бъде разпънат *** щом е за Русия може нали?

131

Анонимен

преди 6 години

И Русия и Китай напредвт агресивно към създаването на свръхзвукови възможности. Ние ги гледахме как тестват тези възможности, призна генерал Хайтън. Попитан от сенатор каква е защитата на САЩ срещу такива оръжия, генералът разкри:Нямаме никаква защита, която може да предотврати използването на такива оръжия.

130

Русия е велика

преди 6 години

само по територия ! Жизненият стандарт е под всякаква критика !

129

Милиардер се става в

преди 6 години

РУСИЯ с БЛАГОСЛОВИЯТА на Путин.

128

как да не бягат

преди 6 години

от страна която всеки ден затъва все повече ! Всички руски милионери и милиардери изнесоха парите си в западни банки понеже руските банки не могат да гарантират влоговете им ! Инфлацията всеки ден расте ! УЖАС !

127

Анонимен

преди 6 години

А за нас какво да кажем.Даже и тарамбуките бягат от нас като дявол от тамян.Не искаме в БГ.тук е много зле.Искаме Германия.

126

Имаше един

преди 6 години

роман, забравих името му и кога го четох- преди или след 1990г. на бълг.( така е, когато човек чете много и живее повече от 80 години..;-)); разказваше за Троцки как избягал в Мексико, за да се спаси от Берия; но КГБ го намират и там...и го застрелват..Умиращ, той промълвява:'Берр..ия".Но хората наоколо разбират "берри хим'... и се чудят "кого да погребат"..( по тези думи някой може да си спомни заглавието на романа и автора.. интересен беше..)Та НИЩО не се променило И при Путин.. като си спомн

125

Анонимен

преди 6 години

130 За това днес има в пъти повече милиардери в Русия само че от приближените на Путин . Стига глупости бе

124

Анонимен

преди 6 години

Ходор, ти си добре известен престъпник, заграбил милиарди от руския народ, към когото Путин изпитва толкова силна ненавист, че го помилва и го пусна от затвора, за да може да се прости с неизлечимо болната си майка.

123

Велика Русия

преди 6 години

Толкова съм "велика" , че дори и спец службите дезертират и бягат от мене !Никой не желае да живее в Русия , остават само тези ,които нямат шанс да избягат !