54

Сократис

преди 6 години

Да се самоубиеш с ток, се искат специални познания и подготовка.Един психично болен човек едва ли може да се справи с това, да не говорим-как в чужд апартамент ще намери каквото е необходимо и ще го извърши успешно...Може да е станал сам жертва на случайност, но да е самоубийство-не допускам!

53

Анонимен

преди 6 години

До до 54 от славяниндаже беше още по зле, нямаше дрехи по магазините, нямаше обувки, нямаше и храна ..и като няма нищо, няма и *** от където да ровиш, логично нали ?Копахме като африканци зада има ядене.... много добре си спомням ква мизерия беше!добре че често нямаше и ток, та мизерията поне оставаше частично скрита :):)

52

Аз

преди 6 години

Пълната свобода довежда до пълнна безотговорност, безгрижие, непокизъм към всичко - това е причината хората които е трябвало да оценят положението на младежа да не го направят правилно!

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонименумните отдавна се изнесоха----за това малкото останали не трябва да допускаме да попаднем под руския ботуш отново, щото тогава хептем ше си заминем, както беше през комунизма

50

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията е колективизъм също като команизма. Ако имаше бабката мъж с ловна пушка да превиши неизбежната си отбрана. Тогава историята ще е друга. Но системата е такава че произвежда данъчни роби и отчуждение. Саматя тя също може да не е светица.

49

Анонимен

преди 6 години

До до 48 от славянинно въпреки това путинизма си остава най ефективното оръжие за масово поразяване на собственото население , хем умират млади, хем неуки... в Путинландия средната продължителност на живота е като в най-черната Африка !

48

Анонимен

преди 6 години

Хвала на българската психиатрия дето за нищо не става!Бъркат деинституционализация с пълна липса на контрол над болните.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48 Да той Путин ни управлява и не сме от 30 години в "демокрация"Точно този 24 годишния не е бил замислен по време на комунизма .От свободия и наркотици сме на това дередже !

46

Анонимен

преди 6 години

Аз съм Мишо шамар и ви каня елате в Америка тук е спокойно. Карам си тира и не ми пука на грездея. Емиграция му е майката

45

222

преди 6 години

До До 19Те не са и тарикати,просто страхливи и продажни мишоци,нищо повече!

44

Анонимен

преди 6 години

До славянинпутинизма и комунизма са по ефикасни, доказано от историята и статистиката

43

бай ПЕТКО

преди 6 години

Психясали цветановци...

42

Стамат

преди 6 години

Докога доказано лудите и престъпниците ще се разхождат на свобода ???? ДОКОГА

41

бай Тодар

преди 6 години

Яжте банани!

40

Анонимен

преди 6 години

Представям си това ако се беше случило по времето на Орешарски, колко парички щяха да получат умните и красивите за да маршируват по жълтите павета.

39

маларт

преди 6 години

нещо за нивото на психиатричната помощ. всички в сектора са системно недофинансирани, а болните не могат да си плащат за лечение, тъй като повечето не работят заради заболяването. нямат лечение, не си пият лекарствата, близките са избягали и така свършват нещата. Борисов д аподготвя по един чиновник и до психично болните

38

Лунчова

преди 6 години

До 38Руснак ли си? От София ли си? Да се видим и аз съм рускиня

37

Анонимен

преди 6 години

това е нормално защото живота ни тръгна напред а голяма част от т .н. общество си мисли че всички сме равни както при социализма . е няма едни ще са гладни други пребогати и затова ще има изкукуригали комсомолци... психари....

36

Анонимен

преди 6 години

Моят съсед,мъж на 35 години се хвърли от 10 етаж миналата година,а винаги поздравяваше и изглеждаше ведър.

35

@33

преди 6 години

В Русия пенсионерите не ровят в кофите за огризки от храна.