23

Анонимен

преди 6 години

Пример как безнаказано се тиражират глупости, а някои анализатори и експерти на добра заплата определиха изцепката на *** като елегантно напомняне в негов характерен стил! Преди изборите назначаваха полицай във всяко село, а сега издигнаха този почин до върховни простотии!

22

Анонимен

преди 6 години

Дупка до дупка и между всеки две дупки - Тиквата.Това е БГ - популизъм до шия + мегапроЗД народ.А че тия 300 млн са ваши пари и ще си ги поделят Тиквата и Прасилян, това случайно минава ли ви през празните кратуни.И това си го правят всяка година по два пъти - пролет-есен.

21

Анонимен

преди 6 години

Минавали ли сте по едногодишната Северна дъга на оня папуняк. Пълна трагедия. Дупки, нагъвания, пропадания, неравности, а на фугите по мостовете е направо ужас. Но какво им пука, нали парите са откраднати. А сега някакви експерти, ще дрънкат глупости, галейки на бочко макарите.

20

Анонимен

преди 6 години

Докато техни фирми печелят обществени поръчки и няма сакции, така ще бъде...Имитиране на дейност само....А със свлачищата какво ще правят, а с язовирите??? Пак имитации...

19

Баси

преди 6 години

Това са най лесните пари за краденеНали размера на дупката е нещо относително, колко искат толкова и ще откраднат без никакъв контрол

18

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството, че *** паша не властва в България а в Брюксел. Тсм му е готино да го тупкат по гърбината, да ходи от група на група и да гледа, защото нищо не разбира. А в комбинация с Цецо са като Куку и Пипи. Предизвикват насмешка и подигравка. От време на време е в България, да преброи колко пари са му донесли, дали всеки се е отчел. Във вътрешен аспект е безпомощен. До всяка дупка полицай?? Само пълен кретино може да избълва такава простотия. У нас някой му се кефят а той забива България

17

аз дебила

преди 6 години

До КачествоАко има качество няма комисиони и кърпене всяка година,десетки фирми и чиновници не искат качество защото губят пари,нищо случайно не се случва у нас не го ли разбрахте вече.

16

Емил

преди 6 години

Близо 550000лв на километър за кръпки? Златни ще да са!!!

15

Качество

преди 6 години

Ако се ремонтира качествено, няма да е толкова често, но не се прави. Хвърли се малко асфалт, който издържа 2-3 месеца и пак дупка. Като никой не те контролира защо да се трепеш да го правиш както трябва. То новите пътища не се правят както трябва (виж Тракия между Нова Загора и Бургас), та дупките.

14

ей

преди 6 години

До главочНе обиждай бившата милиция,тогава имаше,ред,сигурност,респект и зачитане на законите не може да се сравнява с сегашния бардак наричан полиция.

13

Анонимен

преди 6 години

Човека Откестър, Падишаха на Вселената, Единствения и неповторим каратисто-футболист, до такава степен живее в небесата, че от 15 години не знае цената на хляба, тока, водата, бензина. В неговия Паралелен свят всичко е уредено, за него сме досадни мравки които му губят времето и енергията. Построил бул магистрали? След зимата цъфнат като майски този. Защо стария асфалт на пътя Пазрджик - Пловдив не мръдна 30 години? Защото не са крали. Държавата е в колапс и се познава по пътищата.

12

Анонимен

преди 6 години

Някой бе казал, че ако юрист заеме властови пост, той ще се занимава там преди всичко с право, медик - с медицина, журналист - с журналистика /Йончева/...... Виждаме пишман милиционер и пожарникар вече колко години се занимава с пожарникарство в политиката и какъвто и да е проблема - полицията! Това стана заразно и един министър прати полицаите да пазят язовира! Ами вместо да стоят до дупката, да им дадат малко циментец, лопатката и да се труди!

11

главоч

преди 6 години

Че то отдавна има полицай на всяка дупка! Още от милиционерско време.Колегата седи в патрулката, а полицаят при любовницата за половин час. След това смяна на другия адрес с приятелката на другия.Тогава в градеца тръгна лош слух, че полицаите вардят младите булки, а през това време нагли престъпници обраха десетки и убиха 2-3 бабички!

10

Анонимен

преди 6 години

Целия хаос и безобразия са от Лили Свинетката, шубето на Вожда Винету. Колко пари се откраднаха от тези пътища, само тя и Вожда знаят. Няма стратегия, плановост и работа за тяхното изпълнение! По данни на специалисти, крадено е и се краде до 80% от поръчката. Вожда краде от всичко, граби като за последно. Кой открадна 16 милиярда невнесено ДДС? Защо се мълчи от медиите?Защото тлъстия пай го е прибрал Той.Дреме му за пътищата и счупените коли! Свинетка си купи вила в Китцбюел за 1.2 милиона евро!

9

Анонимен

преди 6 години

Когато си избирате пожарникар за премиер .........."ЩЕ ВИ ПЪЛНЯТ ДУПКИТЕ" до припадък, БАЛАМУРНИЦИ!

8

Анонимен

преди 6 години

Плащайте на фирмите да кърпят некачествено, че после синовете на собствениците да леят шампанско по ски курортите за по 40 к евро. Справка, събитията от Куршевел.

7

Анонимен

преди 6 години

10 години "Цирк БорисОФ" разиграва сценки в България а тъпия елеТУРАт мучиот кеф .......на празен стомах.Селянията ще затрие тази държава.А селянията идва от ПРОВИНЦИЯТА.

6

Анонимен

преди 6 години

Че нали взимате пари според натоварването , българинът се оплаква от 90 лв винетка, но да не забравяме че камиони и автобуси плащат хиляди , и транзитно преминаващите също , - тези пари къде са?

5

промо

преди 6 години

ми нормално, то в България дупките са повече от хората !

4

купих си танк

преди 6 години

*** то като минеш по кръпката все едно по планина си се качил. после като слезнеш от кръпката, направо си паднал в дупка.