69

Анонимен

преди 6 години

А, бе любопитно ми е, цената на петрола да поспадне още малко какво ли ще стане? С какво ще си караш 20 годишната кошница с ще се те и дьрвата са пак в Русия Коми да не говорим за източниците на прясна вода в Русия са най много само едно езоро Байкал има най много прясна вода и тн и тн

68

Бай онзи

преди 6 години

А, бе любопитно ми е, цената на петрола да поспадне още малко какво ли ще стане?

67

Венсеремос

преди 6 години

Какъв наследник?! Тоя внуци няма ли ? В Азербайджан Алиев прие поста от баща си и назначи жена си за вицепрезидент ...в Азия е така.

66

Анонимен

преди 6 години

До ВЕЛИКЗабрави да добавиш и за великите лосиони.

65

ВЕЛИК

преди 6 години

ПУТИН Е ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ НА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА--ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ЗАПОЧВАТ ДА ЗАРАБОТВАТ ЦЕНТОВЕТЕ...СЕГА...!!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Що ни занимавате с азиатски работи?крепостните мужици си го заслужават. а нас нищо не ни грее от това

63

Анонимен

преди 6 години

Мъка, мъка джендърова:-)

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Освен диктаторите, няма никой свободно избран президент с 78%

61

Анонимен

преди 6 години

Медведев е наред след това.

60

Анонимен

преди 6 години

Русия се вьзражда това е очевидно за целия западен свят то и за това толкова злоба и вой и скимтене Европа и Сащ ги сьжалявам нямат един здравомислещ политик сьщото е и в Бьлгария с Бойко Борисов тези хора ще разкажат играта на Европата и сьюзчето им и на Сащ

59

Анонимен

преди 6 години

А вижте какво е написал този лауреат под мен: "Слава на Русия и Владимир Путин." Да сте видели някой да пише някъде: "Слава на САЩ и Доналд Тръмп"? или "Слава на Европейския съюз и Доналд Туск........... Ами слава се пише за човек като Путин . Как да напишеш слава за хора като Тереза Мей или Борис Джонсан ??? Тях са ги изпуснали санитарите сьщото е и с тромпета човека е неадекватен

58

Гошу

преди 6 години

Какъв е антипода на думата русофил? Американофил? Еврофил? За русофилите е русофоб, но аз говоря, ако трябва да е -фил. Хм? Странно нали. А вижте какво е написал този лауреат под мен: "Слава на Русия и Владимир Путин." Да сте видели някой да пише някъде: "Слава на САЩ и Доналд Тръмп"? или "Слава на Европейския съюз и Доналд Туск". Ясно, сега разбрахте за какви болни хора говоря, нали? А *** не го мислете, с един замах ще промени конституцията и пак ще царува, докато му е кеф :)

57

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия и Владимир Путин.

56

до 68

преди 6 години

56 милиона гласували за него от 144 милионно население на Русия е съвсем друг процент.Разбирам еуфорията ти, но не ти е точно изказването за 78% от народа.

55

Анонимен

преди 6 години

Путин трябва да се погрижи, този си мандат, да се приеме закон който дава право, президента да е доживот.

54

Анонимен

преди 6 години

До ИдеалистМи сега сме демокрация и свобода, Борисов, Цветанов и Валери Симеонов можем още на следващите избори без проблем от раз да ги сменим. Е, и? Ти сериозно ли си мислиш, че нещо ще се промени ако изберем някой от другите марионетки да ни води неотклонно към светлото евроатлантическо демократично бъдеще? Това винаги можем да напарвим, при демокрацията имаме свобода и избор да решаваме кой да ни води неотклонно към светлото евроатлантическо бъдеще.

53

Анонимен

преди 6 години

Еврохейовете не спряха да бълват змии и гущери срещу Путин, но той ще си го премести.Никой политик в света няма подкрепата на 78% от народа си.Никой. Запомнете го.

52

Гейчо

преди 6 години

Дорде Путин падне краварите ще са научили китайски и едно кафе във Ню Мексико ще струва 4 юана, а рижавия *** ще мие чинии във някой китайски ресторант за жълти стотинки и паничка със ориз, а дъщеря му ще проституира по мексиканските улици като робиня на ЕЛ Чапо или латиносите.

51

Идеалист

преди 6 години

Не го мислете Путин. Мислете кога ще заменим Бойко Борисов и Цветан Цветанов и край тях Валери Симеонов, че е срамно да има такива хора на върха на държавата ни. Те я превърнаха в бащиния, разпищолили са се и децата за пари са решили да извратят. Путин го обичат, защото когато Русия, беше пред разпад, дълбоката държава го постави да я стабилизира. Нашите властници я рушат. Слуги на джендъритв=е са станали. Някога България не даде евреите си на Хитлер, тези се подчиняват на някакви извратеняци

50

Анонимен

преди 6 години

Путин ще си подели България с Турция, точно както неговия идол-Сталин си подели Полша с германците през 1940.