30

Велики Славяни

преди 6 години

Новото летище на Константинопол е в моралните граници на България! Това е земята на Цар Симеон!

29

Анонимен

преди 6 години

Ама Нинова Сидеров, Каракачанов, Джамбаза душевно като казват колко мразят Турция и душевно като искате някви обещетения Ердоган драматизирва ли вашите душевни желания... Не нали... Имайте малко чест ***... Се просите пари!!!

28

Велики Славяни

преди 6 години

Константинопол е Български! Всичко над 50 км от Константинопол е Българско!

27

Анонимен

преди 6 години

"Констатинопол на кого е бил 13 века духовна столица?"А точно... цял свят го искат душевно... Турция драматизирва ли искането им!? :-)

26

-

преди 6 години

Констатинопол на кого е бил 13 века духовна столица?

25

Анонимен

преди 6 години

Иначе долчето веле и днес бг още са в шок за Африн... :-)Ердоган им взе и малкото акъл дет имаха... :-)още не могат да измислят как да манипулират:-)мухаха

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"... и нито дума от "държавника" Бойко за изказването на Ердоган..."---Да, ама 200 хил. чиновници на пътя ще дебнат РЕМОНТИТЕ НА РЕМОНТИТЕ НА РЕМОНТИТЕ на "видимите резултати" на герп. "Гарантирано" от "Цъфнал герп".

23

!

преди 6 години

Комунистката се обади, важно е Борисов и Ердоган да се разбират а че Кърджали, Русе и Варна са турски спор няма! За пореден път комунистите се опитват да развалят дружбата ни с братския турски народ в полза на СССР.

22

Национал-предатели

преди 6 години

БКП(БСП) предаде Пиринска Македония барабар с костите на Гоце Делчев на българомразците в Скопие. Айде сега червените национал-предатели да не ми се правят на патриоти. Време е тази партия да се самозакрие заради срамното си мнинало. А те нагли, нагли, ... като истински комунисти!

21

18.03 Африн

преди 6 години

Нина успяла да събере кураж чак след 1 седмица... А и защо искаш Бойко да го каже... Кажи го ти или да го каже Радев на Ердоган!Нинче Нинче и *** за зеле не става от вас... Никой не може да съди никой за душевните му желания!!!И вие искате 3 морете, цял свят иска Истанбул... Турците казват ли нещо... Неее :-) Аре Нинче не дей преувеличавай... Че накрая па вие ще станете за смях!

20

Анонимен

преди 6 години

Мина една седмица и нито дума от "държавника" Бойко за изказването на Ердоган. Пълно мекотело.

19

Божил

преди 6 години

Карнолия Нивова е като руски реотан- пускат й тока,минават няколко дни и чак тогава загрява. Моята статия на тази тема е пусната преди 5 (пет!!!) дни а изказването на Съветник Исти- преди 6 дни (bojil.blog.bg/politika/2018/03/14/kak-syvetnik-isti-shteshe-da-ohladi-turskite-pretencii-ako-b.1598825),но тя сега се сеща за проблема- сигурно е чакала инструкции от Путин дали може или не може,все пак те с Ердоган са съюзници и приятели.

18

Анонимен

преди 6 години

Бойко е страхливец, затова не изразява никаква позиция. Нали го виждате как лази на колене в Анкара, как очаквате да каже нещо против Ердоган?

17

MaйMyнaтa

преди 6 години

Добър коз извади Кака, ама Баце ще я цака

16

Анонимен

преди 6 години

Нина направо юруш към Турция с двата ръждясали танка :-)

15

Анонимен

преди 6 години

В този конкретен случай Ердоган не е казал нищо провокативно. Нима македонците, банатските българи и други наши малцинствени групи не са също в нашите духовни граници? Много шум за нищо. Някои хора бълнуват неоосманизъм за щяло и нещяло.

14

Анонимен

преди 6 години

Вие разберете... Че не можеш да СЪДИШ никой за душевно искане... И българите искат душевно 3 морета ама политиците им нямат кураж да го кажат!!! Нина Ердоган ще те изкара от джоба, ще те завърти кат пумпал... А и Ердоган не знае дори името ти и коя си ти... Ама виж за Ердоган знае цял свят!!! Умната Нинчеее

13

Божил

преди 6 години

"Братушки-червенушки",които са прочели моята статия за Съветник Исти са й казали да му се "ядоса": тя сама нямаше как да се сети.

12

Анонимен

преди 6 години

Обяви война *** Нинова...И ние искаме морални и финансови обещетения за всички изселници от България... За тези от 89, 70 те, 50 те, 30 те... Направо ще фалирате ***!!! Обади се на Ердоган и му кажи... Ако имаш д...е!

11

ултрасин

преди 6 години

Браво, Корнелия! Този път ме спечели!