67

Анонимен

преди 6 години

Тия да спират с цирковете да не вземе Путин да им прати едни новички танкове...

66

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно е английските служби да са вербували дъщерята на Скрипал, да са я снабдили с отровата, да са я инструктирали да набеди руснаците ПУБЛИЧНО , че те са искали да отровят нея и баща й,но нещо се е объркало....................двете ампули са се счупили и бинарната смес е реагирала за да се получи "Новичока" и двамата (баща-агент и дъщеря) са се отровили.

65

На Русия и пука

преди 6 години

Вие купувайте газ и плащайте и се обединявайте,

64

Както се казва

преди 6 години

Английските догове си лаят, кервана с мечките си върви

63

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука какво дращят форумни, български, платени кутевчета???Фактът е, че Европа единно е против мордор! Алелуя.

62

до кога

преди 6 години

Нямало съмнения ама няма доказателства,само провокации и просташки излази.

61

пенко

преди 6 години

Поставен Е на това място с цел да отнесе негативите ! Представете си : -"купа сено" /грешка/-" КУПА СЛАМА " -супер министър !!! Кой по-света ще се върже на Джонстийк-"интелиджънт" ??? Нали хората гледат в него !

60

Анонимен

преди 6 години

Дано в психиатрията имат и майстори фризьори, та да се погрижат за този субект....

59

Анонимен

преди 6 години

ЕС отряза Великобритания,хахаВзема твърде сериозно твърденията..майтап и гавра

58

Анонимен

преди 6 години

Ако руснаците са искали да пратят тоя двоен агент при Свети Петър................щяха да са успели 100 %, освен това не е в стила на руснаците да отровят и дъщеря му...............който твърди обратното, явно изобщо не познава руснаците!Явно много информация се крие от простолюдието!!!!

57

Кой е бащата

преди 6 години

Кой сега е бащата на детето на Тереза? Борис или Владимир?

56

Анонимен

преди 6 години

Ние не подозираме, направо може да говорим с доказателства за английските престъпления от 17 век до наши дни, които сте извършили срещу много държави и нации!!!!!

55

кик

преди 6 години

Руските роби са налазали да защитават вампира от Кремал.Заедно със своите братя, иранските ислямисти и сирийските фесове ще борят Запада.

54

Подозирам

преди 6 години

Калво ли е правил Скрипал, до такава лаборатория в Англия? Подозирам, че е готвил провокация, но шишенцето се е счупило в чантата му? Дали дъщеря му не трябвало да занесе нещо ор Англия в Русия, което се е разляло по погрешка предварително.

53

Анонимен

преди 6 години

Накрая да не се окаже, че англичаните са си направили отровата и са го гътнали тоя двоен агент?След като са разбрали, каквото са искали!!!

52

На 12 км

преди 6 години

На 12 км от английска лаборатория за БОВ какво ли е правил там тоя Скрипал? Защо не се е разхождал някъде другаде с дъщеря си а точно до лаборатория в Анлия за бойни отровни вещества? Защо някой от тия външни министри не вземе да попита нещо смислено?

51

Анонимен

преди 6 години

Аз подозирам Евросъюза за хероина, кокаина, амфетамина и разните дизайнерски дроги, синтезирани от Байер, европейски учени и химици, които се разпространяват в Европа и тровят народонаселението на Европа. Не може такава Велика сила, като Евросъюза, да не е замесена в това дело. Ако поиска, ще спре разпространението на европейски наркотици за 24 часа. Или Евросъюза са просто мухльовци.

50

Анонимен

преди 6 години

И аз подозирам, че английската кралица е рептилка и пие кръв от костенурки, за да не мре..............но не мога да го докажа, нали?Хипотезите на дъртата вещица Тереза Мей и на русия перчем имат същата стойност!!!

49

Втора серия

преди 6 години

В близкото бъдеще, близо до център за ядрени изследвани на острова англичаните си взривяват сами водородна бомба, за да могат да обвинят Путин. Естествено, никой не го интересува, че нито самолет нито ракета са изтреляни през това време, важното е, че виновен е Путин. И това малко след като Англия отпада на световното, какво съвпадение

48

Анонимен

преди 6 години

До проста логикаМотива на руснаците е по голяма изборна победа на Путин, както стана.