27

Кой е виновен?

преди 6 години

Гледах видеото по нова, типично по български, жената обвинява всеки само не и себе си. Какво е очаквала, като се е омъжила за арабин и му е позволила да отведе децата от България!? Жено никой не ти е виновен, виновна си си ти. Жалко за децата, сигурно вече са им нанизали забрадките и учат корана всеки ден.

26

Анонимен

преди 6 години

Като й е толко акъла, сега да се спасява поединично, а не да ни занимава. Имаме си достатъчно български проблеми, че да се занимаваме и с африканските...

25

Drago

преди 6 години

Още една българска ***, предала рода си и се оженила за чужденец! Наред с всичко останало, това също е сериозен фактор да изчезваме като нация - българката сама затрива семето си... Повръща ми се от такива! Толкова много около мен са с някакъв чужденец (не е за пари, неееее :) ) , и *** е, че си дърпат и приятелките. Една на скоро викала на мойта (преди да се срещнем) - "Хайде, идвай в Италия, ще ти намерим един италианец!". Отвратително просто ...

24

Анонимен

преди 6 години

Познавам щастливо семейство българка със сириец, но.....тя никога не пожела да отиде там и децата не пусна да отидат докато бяха малки.

23

Анонимен

преди 6 години

Га яде кифтйета ни рива, сиа ривеш, лапай чушката жиуотно варненско!

22

Евроатлантик

преди 6 години

Това е долно пробна лъжа,наще силиконови търсачки нали ходят в Абу даби да търсят някой богат арабин да излъжат,че да се оженят.

21

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм че е била поне 100 пъти предупредена от роднини, близки и приятели. А родителите и на тая са си изплакали очите, както са разбрали за мъдрото решение да се събере с арабеската.Жалко за децата само. Ще подивеят там.

20

Некой си...

преди 6 години

Не изпитвам никакво съжаление към тази. Съжаление изпитвам към нелечимо болни и хора в неравностойно положение.

19

Онуфри

преди 6 години

До Момичета!Така ли? Ами тогава, защо огромно стадо налазва Европа, за да се подложи на такава тирания и да ги замерят с пачки европейските данъкоплатци?!?!

18

Един

преди 6 години

Съвет към всички кандидат-майки: спрете да раждате деца на мъже от кaлпави държави!

17

Анонимен

преди 6 години

Да е мислила преди да си легне с такъв.

16

Ангел

преди 6 години

Българка омъжена за Ислямист които и отвлича децата. Слушал съм за десетки подобни случай.Моето мнение по въпроса е че след като е толкова тъ.па да се омъжи за Ислямист си заслужава съдбата!!!!

15

Момичета!

преди 6 години

Културните традиции са сериозно нещо!Не може да бъде обвиняван някой за това, че иска децата му да бъдат възпитавани с нормите на средата, в която е израснал. От негова гледна точка това е най-доброто, което може да им осигури.Ако за вас са неприемливи нечии културни традиции, просто не свързвайте живота си с него. Ако му поставите искането той да се съобрази с европейските порядки, бъдете сигурни, че в неговите представи вие ще изглеждате жестоки, неразумни и тиранични.Мислете!

14

Анонимен

преди 6 години

леле тази с две момиченца, ужас сигурно вече са ги забулили и след някоя друга година ще ги омъжат за някой чичко с пари, поне момчета да беше родила....

13

Незнайко

преди 6 години

Какво ще направи бг държавата???!!! Тази че е ***, така е, но имаме хиляди чиновници, имаме и ЕС зад гърба си!!! И кво бе, клатят си.. Да се САМОСЕЗИРАТ, Йордания не би искала да си развали отношенията, ама аз ли да им казвам кво да правят тези чиновници???

12

НЯМА

преди 6 години

Няма Държава - защо не изгонят от България така наречения Доктор Терорист . За бога , не бих се доверил на него ако ми се наложи да потърся лекарска помощ .

11

асд

преди 6 години

Още се женете за талибани или мутри пък после олеле

10

Анонимен

преди 6 години

Никакъв шанс, да е мислила преди да прави деца на арапин. Колко български мъде стоят сами защото не могат да си намерят жени, тази с арапин се хванала. Сега да си сърба попарата.

9

Един

преди 6 години

Да е мислила, когато е трябвало. По трудният начин ще научи какви са следствията от това да се занимава с неподходящи хора.

8

Анонимен

преди 6 години

Български жени, разберете, НИКОГА не се женете за арабухи - муслимани, НИКОГА. Отидете ли там и с вашата свобода е свършено. Може да ви пробват всички роднини на съпруга, баща, братя, дядо, на който му се такова. Никога няма да си върне децата!! Този маймюн ще ги обреже, ще ги забули и ше ги превърне на пингвини. Къде по света някой харесва араби и турци? Никъде. Жалко за децата!! Маюмюна може и да е лекар но ре..зан *** и в главата му има цимент.