104

Я па я

преди 6 години

До АнонименМного късно си зацепил.Май Килъри бе казала,че не е честно една държава да притежава такива богати ресурси.

103

хъммм

преди 6 години

Този от снимката - "озъбено, свирепо куче"

102

ахаххахахаха

преди 6 години

До Муле с очилаМиролюбиви държави ????кои???Великобритания ????ахахахаххахахахаххаоохоохохохохохоо ахахахахахахСтотици хиляди жертви , милиони бежнци , разрушени държави - и това само за последните 15/16 години Тони Блеър - " Май сбъркахме с Ирак , ама какво да се прави " , но няма за какво да се извиняваме

101

Анонимен

преди 6 години

Сега започвам да загрявам какво става.Войната е за руските ресурси и кой да ги притежава.Леле-малееееееее!Това означава,че няма да свърши скоро конфликта и ще има големи интриги.

100

Анонимен

преди 6 години

*** марш от страната

99

Анонимен

преди 6 години

И новата студена война ще завърши като старата!Но щом на руснаците им харесва нека се зъбят на света.

98

Анонимен

преди 6 години

Аз спортни форуми в Русия ,Не гледам. Мразят запада а участват във всички техни форуми. Лицемерие голямо. Не гледахх зимната , няма да гледам и световното.

97

Анонимен

преди 6 години

Сега тия ще ореват целия свят, както американците реваха когато Путин им изгони дипломатите.

96

Предложение

преди 6 години

Предлагам да изолираме Русия и да проведем световното по футбол в България на стадионите по селата които построиха фирмите на суджука с парите от Брюксел. Построиха и фитнес центрове и спа центрове по селата, да отмарят спортистите в джакудзита след тренировки, така че, готови сме за световното и за изолацията на Русия!

95

Анонимен

преди 6 години

Местим. Извън Русия има милиони за прибиране . Връщайте им ги.

94

Муле с очила

преди 6 години

От Интерпол съобщават: Издирват дребен на ръст световен терорист който използва химически оръжия в миролюбиви държави- Владимир Путин. Снимките му са разлепени на всякъде. Който го види да се обади на полицията.

93

Анонимен

преди 6 години

ЕС замисля кодекс за онлайн медиите и социалните мрежи- треперете ***, свършва ваща! - това четем от сериозна медиа

92

така

преди 6 години

Скрипал...второразряден агент...е само прелюдия.М/У изборите и световното...ще има провокация и ще пожертват знаков "демократичен"десидент...Ходорковски,Навални,Каспаров...въпросните трябва да се пазят не от отмъщение...а от своите нови благодетели.

91

хаах

преди 6 години

много невинни тия руснаци бе! И постоянно обясняват колко са невинни - за гафа с цигарения поп, за Крим, за Сирия, за азбуката... Все неразбрани, завалиите...Де ембарго дееее....

90

Крим не е руски

преди 6 години

Британските дипломати днес празнуват че ще се приберат от сибирско заточение..ха.ха.ха И ние трябва да изгоним руските окупатори....до един в руската ***.

89

ognyanz

преди 6 години

До А+: И какъв талант да си измислят това, което им изнася.

88

?

преди 6 години

Много измислена история. Никой не се интересува от някаква бита карта. Единствено може да пречи на Великобритания, че трябва да го издържат. Ако е трябвало да го убиват, руснаците са можели да го направят още преди 20 години. Тогава им е бил в ръцете. Сега няма никакъв смисъл.

87

българин

преди 6 години

мале чета чета и не мога да повярвам толкова ниско ниво на интелигентност не съм срещал но скоро друго ще приказвате а някой от вас ще се чудят къде да се дянат

86

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво стои зад цялата работа, но такова нещо никой не прави, да гони шпиони които е разкрил. Все едно казват на Руснаците - тия ги разкрихме, изпратете други които не са ни известни. Що не изгонят руските олигарси, да затворят футболния клуб Челси, да прекратят издаването на визи за риснаци, ама тогава няма кой да харчи пари в Лондон.

85

А+

преди 6 години

Борис Джонсън-Путин е подписал заповеда да се използва "Новичок".................. . (Той бил видял документа със заповеда)Какво разузнаване имат само британците ,а ?)