164

MMA

преди 6 години

Този е страшна каратека, нема огледало,което да му се опре! Направо е за световната федерация!

163

ok li ste

преди 6 години

ei zaradi takiva se iznesohme ot Bulgaria. Haide patriotchetata deto smelo se boriat s trudnostite v BG. Kriete se zad monitorite i ste patrioti, zashtoto ste ostanali v BG. Prosto edna malka chast ot hora v BG e super uredena za smetka na drugata po goliamata, koiato e samo ot "zleta" po defolt i osven da piat rakia i da gledat Planeta, drugo nemogat. Na Zapad nikoi ne iska vseznaeshti myrzelivci.

162

Анонимен

преди 6 години

е до тук докара ГЕРБ народа...и народа мутренски както управниците

161

1

преди 6 години

До АнонименКаквото и да е направил, това не е основание да спреш по този начин и да се саморазправяш! Трябваше да мине един камион, да отнесе вратата на аудито и той щеше да е виновен!

160

Анонимен

преди 6 години

Никой, ама никой, не спира посто ей така за да бие друг! Кой знае, "пострадалия" каква простотия е направил без изобщо да разбере. После се изкарва невинна жертва, а ако и "лошия" е с по лъскава ведна го класифицираш като мутра. Ще трябва да разберете най-накрая палячовци, че ако искате да няма подобни изцепки, ВСИЧКИ трябва да си променим нагласата и оведението!!! Проблема не е само в биячите а във всички нас!!!

159

Анонимен

преди 6 години

голям бабаит пред дядото... ама ако сина му беше треньор на делфини щеше да види той как се пере кафяво от гащите!

158

пп

преди 6 години

До Анонименвесело) ама когато силите са неравни, не е нормално

157

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме цивилизована демократична държава като краваристан, тогава двамата шофери щяха да си организират една престрелка и да се разберат като мъже.

156

Анонимен

преди 6 години

Какво се оплакват някои, ето това е истински "мъж", а не някакъв ***.

155

А-ноним-Ен

преди 6 години

Някой да очаква нещо друго да се случва в Чалгария?!?

154

Анонимен

преди 6 години

Тази бяла Астра много ми прилича на полицейска, да не би някои служители на МВР просто ей така да са подминали. Не бих се учудил, мишоци!

153

От 151

преди 6 години

До 155. За конкретния случай си давам мнението на база натрупан опит. А вие на база на какъв опит си давате мнението за мен ? Нито ме познавате, нито знаете какво правя, за да променя положението в държавата. Очевидно сте голям "експерт" в оценката на хората само от един коментар към статия ! При тази ситуация аз също бих се обадил на 112, но просто коментирах какъв е смисъла от това действие ! Лек ден.

152

Анонимен

преди 6 години

Въпрос в кой град в България живеят най-опасните мъже според вас.

151

Анонимен

преди 6 години

До-155 Прокурорите масово за корумпирани укриват улика и защитават бандити за пари спешно Бойко Борисов трябва да направи мощна акция срещу корумпираните държавни служители!

150

До 151

преди 6 години

Ето заради такива големи "експерти" като теб нищо не се случва. Дай му да само да мърмори, но ако го накараш той самия да направи нещо, ще измисли хиляда оправдания за да не го направи - гнус ме от такива деграданти като теб. Да това е дребно хулиганство, но ти можеш да го съдиш персонално, както за нанесените щети, така и за причинения стрес.

149

Анонимен

преди 6 години

Братлета на полицията не разчитайте трябва да се възстановят Вис и да пазят хората от бандитите второ да се пуснат от всички затвори торторите и най-опасните като Бисер Манолов и да и се даде право те да раздават правосъдие,също и на легионерите много българи са били в френския чуждестранен легион наскоро един побърка едни пишман ченгета даже и стреля по тях малко им е те са корумпирани поне по-голямата си част!

148

Анонимен

преди 6 години

Ако знае, че може да получи куршум в корема щом се доближи до водача на другия автомобил, много се съмнявам, че ще излезе!

147

1

преди 6 години

До яаоьяаоьяТи Фитипалди ли си? Големи майстори на волана сте! Смятай, колко ти е акъла, щом си готов да направиш на някой нещо, за това че е допуснал грешка! Ти очи и огледала нямаш ли, за да отреагираш по някакъв начин?

146

Анонимен

преди 6 години

Значи това се води дребно хулиганство, дори и да се обадиш на 112, ще ти регистрират сигнала и после най-много МВР теб да търси, защото ти има телефона, а не хулигана, а ако случайно пък го задържат ще е за 24 часа и толкоз, някоя друга глоба може би ? По-добре да го снимаш и после в новините, макар че и това в тази държава май ще си е пи ар за тоя май.муняк. Ей заради такива индивиди България е на такова дередже, не заради политиците !

145

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗакривай, файда нема