24

Анонимен

преди 6 години

Каква сделка са им провалили руснаците на тези?

23

НАКРАТКО

преди 6 години

"все по-малко вероятно бившите приятели да подкрепят Великобритания."Като изглеждаш като на снимката приятелите са ти от психиатрията...

22

Анонимен

преди 6 години

четох до край, все пак намерих сили и дочетох...аааа, тия за *** ли ни имат????

21

Анонимен

преди 6 години

До КОРЕКТНОА ти гушкай портрета на Путин и почвай с неконтролируемите ***.

20

Гост

преди 6 години

На България може да разчита - каза външният ни министър. Ехе, каква подкрепа, сигурно г-жа Мей вече е спокойна и щастлива.

19

Груба UK грешка

преди 6 години

Ако бяха дали на руснаците проби от БОВ Новичок досега щяха да посочат кои извънземни са го доставили в Англия. Тези от южното полукълбо на Галактиката или тези от северното полукълбо. Путин щеше да им покаже анимацията от оня ден на руските ракети с ядрени двигатели и извънземните заедно с новичока си щяха да изчезнат от земята завинаги.

18

Анонимен

преди 6 години

За Британия не знам ама за СССР идват трудни времена.

17

Анонимен

преди 6 години

Тая дърта вещица може и да не може да разчита на щатите и европа, но за сметка на това може да разчита на нас. Оня кощтръмбел изпълняващ ролята на външен министър рече, че твърдо застава зад нашите съюзници(?!!?!??) от острова. Неам думи.

16

История

преди 6 години

Великобритания победи Наполеон, после спечели Първата Световна, после за втори път победи Германия през Втората Световна. Великобритания е страната, която укроти Хитлер!Великобритания никога не е губила война! Къде е тръгнал този Путин срещу държава като Великобритания?? Да не се мисли за по-страшен от Наполеон и Хитлер?

15

Анонимен

преди 6 години

Америка ще застане зад тях и още как. Да им са честити новите санкции на ***.

14

Ивчо

преди 6 години

вс фенове на таз застаряваща лелка тук във фирума са все анонимници, хайде малко доблест, то ясно че е един и същи драскач но поне именца си слагай.

13

Дончо

преди 6 години

Тереза си решава вътрешните проблеми!Но си навлича външни.

12

итрофан

преди 6 години

Може и без такива статии.Нищо съществено.

11

предвидимо нагли

преди 6 години

В първите 2 дни се тиражираха предположения, че виновни са руснаците. След това - без всякакви доказателства - неолиберастките медии приеха това за факт, някак се приплъзнаха от спекулации към убеденост. Адски олекнали, неинтелигентни и, откровено казано, гнусни маниери. Утешава ме мисълта, че всеки си плаща гяволията. С други думи, Британистан го чакат тежки времена. Господ си знае работата.

10

КОРЕКТНО

преди 6 години

До Анонимен"Но не забравяйте за огромната сила на обикновените, НЕмислещи, ЗАБЛУДЕНИ хора! Те всичките ща са зад Тереза Мей в тази нейна битка!"А НЕ! Аз зад хора със проблеми с психиката и логиката не застатвам! както ПРЕД и ДО!Гледам да съм надалече а те да са поне на някой остров!

9

Анонимен

преди 6 години

"Подсмихващият се човек в Кремъл".Точно попадение. Един ден този ще ни вкара в беля.Всичките.Дори и тези които сега му пеят химни.

8

Анонимен

преди 6 години

Това са празни приказки за пълнене колоните на вестник Гардиан. В действителност истинската реакция навсякъде е че Тереза Мей е предприела съвсем банални и меки мерки, които само ще окуражат Путин да бъде още по нагъл и безyмен в опитите си да десталбилизира запада.

7

С

преди 6 години

Голямо страшилище направо плашило тоя баба мей иска внимание но няма да има идва края на мея баба яга

6

ДЕМАГОДИЯ

преди 6 години

"Мей не може да разчита на Тръмп и Европа срещу Русия"Заглавие отпреди ден:"Белият дом за отравянето на шпионина Скрипал: Позор е!Вашингтон е солидарен с Лондон, но не сочи с пръст Москва"ало съвсем за четриноги млеконадойни бозайници за вълна ни взехте!Или заради соченето с пръст не може?

5

гого

преди 6 години

дааа вс е ясно като лондонска мъгла. Доказателствата са като теьи със сваления холандски самолет над украина, все още чакаме да ги видим....