11

Сидеров,

преди 6 години

много добре разбираш:Президентът прави онова, което прави БСП- след нея.Няма друга позиция( както бе и предупреден от зам.президентът при встъпването в длъжност).Държането и и приказките на Кирил русийски са съгласувани с Путин и съотв. служби: нищо не е случайно.Сега ще видим какво ще пишат в руската преса и тв за твоето застъпничество за Путин на 18.03.18. Дали ще има ДРУГ застъпник от ЕС, САЩ, Австралия и Океания , Япония, Путин? ( и не казвай, че отиваш като "християнин"...при "християнин"

10

Анонимен

преди 6 години

Волене не зваждай бе, ти ако направиш едно салто и всички ще кажат, че си циркаджия отивай да поднасяш топла вода на Меркел да измие краката на бежанците.

9

анонимен

преди 6 години

ние това го знаем каквито и седенки да разигравате пред .. няма да сьборитеправителството в името на кокала ще стискате до последно защото после няма нстака че не преиграваите никои с никого не се конфронтира това са ваши измишльотини и на медиите

8

Анонимен

преди 6 години

Няма изненада !

7

Гробокопач

преди 6 години

"Според него развалянето на управляващата коалиция би означавало падане на властта, връщане на надеждата БСП и ДПС да управляват..." Сидеров след 13 години в политиката е станал брутален демагог. БСПДПС не е аксиома, особено след финта им при Орешарски в полза на Борисов. И най-важното са думите на Борисов, че между ГЕРБ и ДПС няма никакви програмни и политически различия, но не му е сега времето, да управляват заедно, сиреч, те един ден ще управляват. Може би, на следващите избори;)))

6

Зозо

преди 6 години

Волен-мекия, пак намаза филията от двете страни :) А глупавите атакисти гласуват и подсачат за парче пица и галон бира, пфу!

5

Анонимен

преди 6 години

Пътници сте ,не можете да псувате руският патриарх дори и да е цигарено ченге руският патриарх каза самата истината. Hа 3 март се празнува oсвобождението .Литва. Румъния и Киргизстан не могат да ни освободят със 200 човека прислуга Заслугага е изцяло на Русия и руската армия или Винкела аут или вие сте аут, избирайте.

4

гейчо

преди 6 години

Сага като излез от властта Сидеров няма да влезе пак в нея и прави всичко да *** от баницата.

3

Анонимен

преди 6 години

Захариева какви ги надроби?! :)

2

Анонимен

преди 6 години

Сидеров, Тиквена патерицо, не президентът воюва с вас, а вие цялата шайка разбойници воювата с Президента на България.Защото се опитва да ви спре краденето.Това ви е болката.

1

Анонимен

преди 6 години

Кокала, сладък, а Сидер ага ?