376

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 431: А брутният им национален продукт на глава от населението е два пъти по-голям от нашия. Не че това има връзка с темата. А Сергей Скрипал е двоен агент, осъден на 15 години затвор в Русия за шпиониране в полза на друга държава. Помилван след 5 години и му е разрешено да емигрира във Великобритания. От какъв зор точно преди президентските избори руснаците ще искат да го ликвидират. Можели са да го направят още докато е бил там.

375

Ели, 416

преди 6 години

Няма Анекс, има Референдум, какво е референдум! Кога волята на БГ народ е била зачетена на Референдум.В Косово нямаше Референдум!Зверствата и в Сърбия, и в Косово бяха двустранни. На много Доклади и Експертизи не беше дадена гласност. Крим има особен статут според Международното право. Казвам го като възпитаник на най-елитният университет в Украйна "Тарас Шевченко" - червена диплома.Бай дъ уей, САЩ молят Русия Янукович да не употреби оръжие, на следващия ден става преврат?Убити прокурори...

374

чукча

преди 6 години

Всяка седмица да правят референдум в Крим резултата ще е същия.При 90 процента етнически руснаци живеещи там няма как да е друго.

373

НОВИ РАЗКРИТИЯ

преди 6 години

ТЕЗИ ДВАМКАТА СА БИЛИ ОТРОВЕНИ ОТ БЪДЕЩАТА СВЕКЪРВА--НЕ ЩАТ ДЪЩЕРЯТА НА ПРЕДАТЕЛЯ ЗА СНАХА....ХА СЕГА ДЕ.....

372

Анонимен

преди 6 години

До тцтцтцттцтцКато гледам, минималната раб. заплата в България е 2 пъти по висока от тази в Русия. Ако ние сме в блатото, Русия е в ада.

371

Анонимен

преди 6 години

До не ми стана ясноФалшифициран референдум. Доказано фалшифициран.

370

Анонимен

преди 6 години

Какво става?Никой не ги обича тези ***-ушaникое!Много подли и мръсни! Само лъжи и гадости.

369

Анонимен

преди 6 години

До 416: Забраната на нещо в една държава, не е достатъчно да се нарече фашистка.Да не говориме, че това изобщо не е повод на съседна държава да си анексира територии на самообслужване и да предприема инвазия в тази държава.По тази логика Русия отдавна да е обявена за Фашистка империя на злото !

368

тцтцтцттцтц

преди 6 години

До Анонимен 415 от 29 години сме под западно и американско влизяние / къде пряко , къде косвено / , в нато и ес сме - а сега сме от зле по-зле дори няма термин , с който да опишем колко сме зле копаем дъното на блатото що така бре ????

367

Тегло: 415, Ели

преди 6 години

Цялото Ви тегло г-не е срещу политиците в БГ.Недопустимо е да обвинявате Грейт Бритън, Чърчил, Русия!България е съюзник на Хитлер ( Втората Световна) и обявява война на целия свят.Чърчил казва: "Народ, който тръгва срещу освободителите си, не заслужава свобода!"Чърчил. Докато БГ няма самостоятелна политика и достоен народ ни чакат беди.Никой не обича предателите. От 60 човека даващи показания срещу Левски само 4 го защитават. Пийте малц!Русия, В-я и САЩ не обичат предатели, било и свои!

366

чукча

преди 6 години

Със фашисткия преврат в Украйна- между другото подкрепен с 5 милиарда долара както си признаха-запада наруши най-важния неписан закон-че по време на Олимпиади не трябва да има войни.Ама пуста алчност за нови територии и роби-не издържаха...

365

Анонимен

преди 6 години

До 414 Пий си хапчетата и лягай чак утре се опитай пак да напишеш нещо , ама не си чети днешните словоизлияния , че ще се повторят психическите ти проблеми - всички БГ роми сега са се устремели към UK - що ли ? вероятно са мазохисти и искат да се чувстват зле след пророчествата ти за Брекзита

364

не ми стана ясно

преди 6 години

До Сокол 9 /382изброил си международни договори - добре Нооооо нали в Крим бе проведен референдум !!!!Хората с убийствено мнозинство казаха " не искаме да сме в състава на Украйна" , после решиха да се присъединят към Русия Та - какво е нарушил Кремъл ????

363

Анонимен

преди 6 години

До 415/ ами сега можеш да се обрежиш свободно, приеми исляма и в анадола! Кой ти пречи аз съм източноправославен и тук ми харесва!!

362

Анонимен

преди 6 години

Всички държави трябва да обяват ЗАБРАНА за влизане на територията им на всеки, който покаже паспорт от тази варварска дивашка държава!21 век, Русия деградира с всеки изминат ден, вече не се различава по нищо от античовешкия кръвожаден СССР.

361

Анонимен

преди 6 години

Винаги като наближи Световно или Олимпиада нещастните джиндъри си показват магарията!! Ама няма как ,за Сибирските богатства ще трябва да се трепете с Руският Медвет!!!а изтървете ли го... Оооооо..д..да ви е яко..а и целият мислещ свят едвам ви търпи джиндърски..ки

360

Крим, Украйна

преди 6 години

Буди недоумение, забраната на БГ език в Украйна и платените коментатори. Всяка държава Дами и Господа, защитава малцинствата си извън географска територия.Фактът че се " защитават антималцинствени закони в Украйна -с/у българите, противоречащи на Международното право, говори за "терористични елементи действащи против БГ", целящи геноцид над БГ малцинство извън БГ.Недопустими са изрази като: "ушанковци", "анг. пиянковци" и др. в контекста на меж. политика и право!САЩ и Р-я не обичат предатели

359

Анонимен

преди 6 години

Чърчил е бил ***. Ама руснаците са по зле и от него. Цялото тегло ни е заради братушките.

358

PD

преди 6 години

Ингилизите, май няма да се разминат само с Брексит, само се двоумя къде ще избягат. Вероятно Нова Зенландия, или Австралия. Острова който сега населяват, наакаха и най вече ментално.

357

Анонимен

преди 6 години

От 411, някой писал минус??? Абе дядо добри да не е жив? Или да не е оглушал от английските бомби ?