204

Анонимен

преди 6 години

Няма как да ти се обясни защо не летят.

203

Въпрос ?

преди 6 години

Къде пият препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси....

202

Анонимен

преди 6 години

234 защо не летят до Марс тогава

201

Анонимен

преди 6 години

Прав си! Русия имат двигатели за да стигнат до Марс. Както се казва различни светове!

200

Различни светове ...

преди 6 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

199

анонимен

преди 6 години

някои като този химик е откраднал малко от този прах и сега срещу заплащанесе разпространява по света всички предатели сега ги намираме в англия и сащ

198

юбералес

преди 6 години

Мисля че убиецът е Сорос, това е неговият почерк.

197

Анонимен

преди 6 години

"Фактът, че Кремъл, подобно на всички престъпници, непрекъснато отрича, не означава нищо", каза МирзаяновОх че хубаво го е казал браво :)

196

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

195

Констатиращ

преди 6 години

МИР ...... НАЙ-МРАЗЕНАТА дума от САЩ и Англия. МИР: Това означава разоръжаване.И най-важното, няма кръв, няма насилие, а това е пагубно за военнолюбците.

194

TT

преди 6 години

ОБЯВА:Убийства във всяка точка на света,войни,тероризъм,сваляне на граждански самолети,наркотици,допинг,вмешателство в чужди избори,орди ботове.Заявки целодневно на адрес:Москва ,Кремъл.Търсете Вова.

193

Анонимен

преди 6 години

Всъщност това убийство е направено толкова нескопосано че зад него прозират Украинските тайни служби. Нито МИ6 нито ЦРУ нито руснаците биха допуснали да убият дъщерята на мишената, да пострада полицай и да поставят в опастност населението наоколо. Само украинците могат да са толкова некадърни и кръвожадни в усилията си да навредят на Русия. За това бързат да обвинят Путин преди да са хванали некадърните украински агенти.

192

Анонимен

преди 6 години

Значи........ да обобщим!Това е супер осъваръшенствано химическо оръжие което се прави от лесно достъпни химически торове (според източници в Англия), което изключително мъчително (според руски химик в изгнание във ФАЩ) което, въпреки че се прави от общо-достъпни материали може да бъде направено САМО в Русия и ЛИЧНО Путин може да е поръчал убийството! Между другото само Англия не дава проба от веществото за изследване от незаювисими лабораторииИма ли някой който се връзва на тия глупост

191

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМеджин Кели е името на жената. Поне и научи името като цитираш....

190

Анонимен

преди 6 години

Това в никакъв случай не е замислено като тайна операция. То е направено да крещи че руснаците са виновни. Само че не е ясно кой го е замислил и извършил. Дали Путин за да накара повече руснаци да гласуват и да се надсмее над UK или американците за да бойкотират футболното първенство. Остава и въпроса защо е извършено толкова нескопосано, убита е и дъщерята (цивилен) че и един полицай пострада. За това може и да е направено от емигрантската опозиция на Путин.

189

ognyanz

преди 6 години

Какво научаваме от статията: "Мирзаянов заяви, че Путин вероятно": Вероятно, или невероятно? Сергей Скрипал е двоен агент, осъден на 15 години затвор в Русия за шпиониране в полза на друга държава. Помилван след 5 години и му е разрешено да емигрира във Великобритания. От какъв зор точно преди президентските избори руснаците ще искат да го ликвидират. Можели са да го направят още докато е бил там. Цялата история е съшита с бели конци антируска пропаганда. А "Новичок" се е произвеждал в Киев.

188

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 255Путин как се подигра с британските ***... ликвидира английски агент на англиска територия и накара целия свят да вярва, че това е дело на МИ6.-все пак наближава 18 март, и трябваше да се удари още едно рамо ,че и там вече 50% не гласуват

187

Тинев

преди 6 години

Мей срещу Русия.Защо сега?Стара практика е, когато си сгрешил и губиш да насочиш вниманието на другите в друга насока.А Мей губи. От ден на ден става все по-ясно, че излизането от ЕС ще има пагубни последици за Англия.И хоп, готово. ВЕЧНИЯ враг Русия е насреща. И за провала на BREXIТ ще имаме виновен. ХРУСИЯ?Разбира се ??????????????

186

Питам

преди 6 години

Ами сега ? Братушки , а ?

185

адолф хитлер

преди 6 години

Ако Гьобелс не беше обявил война на СССР по радиото и ако Вермахта беше без опознавателни знаци, и до днес можех да отричам че съм влизал в Русия.