86

Въйййй

преди 6 години

Само не знам кво толкова е казал?Духовни граници, а не физически,но в София чакат някаква сламка от нийде да се хванат за нея и да отклонят вниманието на народеца,че ги тресе яко скандал след скандал...

85

вер аллах

преди 6 години

Майка турция ни зове!

84

бир таман

преди 6 години

До чок таман чок зарарС Турция ще се развием най-добре! Те ни отбраняваха от руските агресори!!!

83

чок таман чок зарар

преди 6 години

До ГогоРусия си е Русия!!! По-далече от Русия и по-близко до Бавария!!!

82

Анонимен

преди 6 години

До Не!Всико запона със Югославия а не с Крим ...още тогава Руснаците казаха на европейците и Америка ...не може да се променят така самопроизволно границите в европа !Но нееее ....европейците го направиха ...субсидираха с пари и потдържаха полит. и финансово ...даже въоръжиха хърватите да се бият срещу сърби и босненци

81

майорски

преди 6 години

От 3 години Ердоган провежда "Турски Възродителен процес" , подобен на този който бай тошо направи ...само е той ги прибира/избива в турските затвори. Гони кюрди от изтона турция.... сирийци от Сирия ...Историята няма да му го прости !

80

историк

преди 6 години

До Анонимен КАКВО ДА ЧАКАМ ЗА ДА ХОДЯ В ТУРЦИЯ КАТО СИ ЖИВЕЯ В ТУРСКА АВТОНОМИЯ???? За сведение всичко превзето от Русия си остава владение на султана!!!!!!!

79

1111

преди 6 години

Президента,или Борисов да поздравят нашите братя от турска тракия и готово.Този е като всички предишни кандидат-императори от местно значение,рано или късно ги удрят по ръчичките,сядат си на ***,и ако държавата му не изпадне в колапс,свръхамбициите я докарват до загуба на територии.

78

обективен

преди 6 години

Защо не коментира за духовните граници на Кюрдите , 40 милиона разположени на територията на Турция , Ирак и Сирия ??

77

Гого

преди 6 години

До 82 Приятелю, това че ние с теб си пишем в момента е доказателството! Кирилица!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Нормално изказване на един патриот, какъвто е Ердоган. Ако наш Боко беше патриот и той щеше да прави подобни изказвания, но предпичта да се навежда пред западните си господари.

75

Аз

преди 6 години

Нашите турци потиснати!? Тоя не е в час , хората си живеят нищо и никой не им пречи и едвали искат да имат нещо общо с турция (интелигентната част от тях)

74

Анонимен

преди 6 години

До ГогоЯ покажи някакво свидетелство, че тия славяни са съществували.Някакво светилище, храм, оръдие на труда или съд, връх на стрела ... такива неща.Всичко, което е открито е тракийско.

73

Анонимен

преди 6 години

До СЪ НАМИ БОГЪКога, че за сега най-голямата джамия в Европа е в Москва и Ердоган и Путин я откриха заедно?

72

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е същия като Путин.Надъхва разни *** с глупости за воини и превземане на територии за да не обръщат внимание на неуредиците и беднотията около тях.Турция не е само Истанбул , Анкара и курортите.

71

Гого

преди 6 години

Русия, великите славянски братя, никога няма да обърне гръб на България!

70

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 6 години

Ер......... много добре знае, че православния кръст отново ще се извисява над Константинопол, и то точно при неговото некадърно управление! И в момента той агонизира!

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Вижте патриотите, тихи и кротки като агънца! А помните какви аслани бяха срещу думите на руския патриарх, че нРусия ни е освободила.Не си разбрал.Хората бяха против отказа на агент Гундяев да се споменават заслугите на войните от други държави, които са се сражавали за България.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Крим е руски . Помагачите на Ердоган твърдят обратното Нещо се бъркаш.Помагачите на Ердоган твърдят същото.Все пак Владко и Таип са приятелчета откак Су24 беше свален.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Първа здрава мисл