119

Анонимен

преди 6 години

До До Do 140Човек моля те не се излагай... отиди прави нещо друго...

118

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitЗа марката Тесла ли говориш или за човека Тесла... разликата е много голяма.

117

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 139,Тесла е един маркантилизиран индивид. Той дори не е учен, а по-скоро бизнесмен. Каква беше идеята му за извеждане на негов автомобил в космоса? Нима извънземните не са виждали електо-автомобил?

116

Веселин Марков

преди 6 години

Е...не бих си помислил и за миг, че гладни и душевно-бедни хейтърчета ще се упражняват дори върху Паметта на блестящия учен!(...А и, изобщо, върху чиято и да е памет!) Наивник!.. Смята се, че белег за цивилизованост е отношението към починалите; ние си"купуваме"гробове"за вечни времена"и, ако нямаме наследници, пак изхвърлят тленните ни останки след време. За да"откраднат"...какво?!.. Разпознавате ли се, анонимници.

115

Do 140

преди 6 години

До До родните разбирачиРадиацията на Хокинг не е ли значително откритие? Или не си чувал за това?

114

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че прекалено много започнахме да мислим като овце - задават някаква новина и всички почват да припадат и да редят дитирамби. Да, Хокинг има голям принос в съвременната физика и космология, но далеч не може да се сравнява примерно с Айнщайн и особено Тесла. Почти всички техничски достижения, които ползваме в момента се базират на трудовете и откритията на Тесла. Да почива в мир Хокинг, сега е на по-добро място.

113

Анонимен

преди 6 години

До 130Аз се сещам само за едно в твоя случай,че си същия Бай ***,като тези по които плюеш и точно защото си такъв балкански селянин,толкова повече се стремиш да се разграничиш от произхода си,но нали знаеш:Пази боже сляпо да прогледа!

112

Анонимен

преди 6 години

До ЖелязовПристигнаха резултатите от теста ти за интелигентност, честито отрицателен е!

111

АВСТРАЛИЙСКА ЖРИЦА

преди 6 години

Мир на праха му. Ще стоя в бдение край Хабър Бридж,все пак аустрейлия е бивша британска колонияпоЗдрави от сидни австралия

110

Анонимен

преди 6 години

До До Родните разбирачиМда, виждам, че всичко което знаеш за Хокинг идва от днес бг... хайде сега отиди се излагай другаде.

109

Анонимен

преди 6 години

До 132Няма как да мислиш друго при положение, че не познаваш труда му. Дори не вярвам, че ще разбереш и малка част от него. Добрата новина е, че има хора и световни институции, които са го признали и много слабо се интересуват какво мисли един балкански селянин с три годишен техникум.

108

Анонимен

преди 6 години

И тоя е един излишно надут медиен балон,както английските футболни отбори, например,но нали сме си нация от позьори...

107

Az

преди 6 години

... за силата на дyxa.

106

Анонимен

преди 6 години

До 128Ти нали се сещаш, че света не се ограничава с държавната граница? Ако поклонението ми пред един от най-големите умове на нашето време е чуждопоклонничество, така да бъде. В пъти по-добре от това да съм от другата страна заедно с балканските селяни, които дори нямат идея кой е Хокинг.

105

Az

преди 6 години

Не само голям учен, но и най-блестящият пример за силата на духа. За това какво може да се постигне, когато се търси начин, а не когато се мpънка и се търсят опрвадания.Приcмиващите се тук анoнимници няма да разберат това. Те ще си останат анoнимни.

104

Анонимен

преди 6 години

Много чуждопоклонници тука,бе! От пишман журналистката, та до повечето празнословни драскачи в коментарите! Когато почине някоя известна българска личност,няма ни поклони ,ни панихиди, че дори и статии пропускат да напишат за тях...

103

Анонимен

преди 6 години

Коментарите открито показват продуктите на родната образователна система... балканска трагедия.

102

Анонимен

преди 6 години

До Слава на РусияТи русия си я виждал само на картата.

101

Анонимен

преди 6 години

Айде при извънземните!

100

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-НАКРАЯ ;)