10

Анонимен

преди 6 години

Хопа щом могат да докопат всеки супер шпионин значи могат да докопат абсолютно всеки друг, даже политик. По този повод НАТО може да отиде и да пие едно евро-виски внесено безмитно от Юнкер, докато все още се намира по магазините.

9

Айвазовски

преди 6 години

Ко коту ?

8

русофил=изменник

преди 6 години

Предлагам нов член в Наказателния кодекс, за русофили-атакисти по един чай с доза "Новичок"!

7

Анонимен

преди 6 години

ХМмммм- руснаците си шетат /и вършеят/ из Британия като у дома си. Литлбой да не е командировал цялото кгб и гру за унищожаване на "предателите". Докога заспалия ,ояден и апатичен западен свят ще проспива раждането на Сатаната в човешки образ. Режимът на Путин обяви война на цивилизования свят още през 2014г. Кога ще му извият врата на джужето!?

6

АТАКИСТ

преди 6 години

Който коленичи като вицепрезидента Йотова, е защитен!Всички останали да внимават в картинката, защото мощта на Русия е велика!Чухте ли, русофоби по форумите?! Знаем ви IP-тата!

5

Анонимен

преди 6 години

Вова ги подкара по изборни списъци!

4

Мадуро

преди 6 години

Става все по-интересно, тарамбуките са внесли неизвестно бойно химично вещество и сега си отмъщават на руснаците за провала си в Сирия. Ако имате път към Лондон нaй-добре го отложете и идете във Венецуела със 20 долара във джоба ще изкарате 3-4 месеца нека казват, че във Венецуела е лошо. Хубава и качествена храна красиви жени без бради като в Лондон, какво повече.

3

Анонимен

преди 6 години

Това пак е дело на КГБто около мумията. Редно е НАТО да се намеси, това е равносилно на обявяване на война на цивилизования свят

2

Анонимен

преди 6 години

Очакваме скоро и естествената смърт при хората да бъде заклеймена като дело на Русия.

1

Анонимен

преди 6 години

Хаха, май Путин е единственият човек в света, който взима изборите в Русия на сериозно. И работи ли, работи предизборно...