62

Анонимен

преди 6 години

Турците умствено са на нивото на 14-ти век. Дай им империи, окупации, прочистване на малцинства и повече избити.Действа им като наркотик.

61

Анонимен

преди 6 години

"Турците пак недоволни от нещо. Влезли в Сирия без никой да ги е канил.Избиват хора и се хвалят с убийства."Американците бяха ли поканени?Знаеш ли как посреща цивилното население турците? Защо ли не ти показват? Я кажи колко цивилни и деца избиха турците откакто са в Сирия!!! Не можеш... Аре У лево!

60

Анонимен

преди 6 години

Има много примери. Непрекъснато излизат съобщения за закрити вестници, даже снимки на преграден достъп до централите на известни вестници се показваха. Убиха адвоката на арестуваните кюрдски депутати. Имена на турски вестници не помня. Но медиите са пълни с тази информация.В Турция е фашизъм от най-чест вид. Цял свят го знае.

59

Анонимен

преди 6 години

"ами ако вземем ние и Германия да натирим едновременно заедно 5.5 млн турци обратно, кво стаа с велика Турция..."Давай де! Да видим кво ще стане! Почнете първо вие да натирите!

58

Анонимен

преди 6 години

"В Турция се закриват вестници и телевизии ако кажат нещо против ненормалника. А опозиционни депутати се арестуват и избиват."Аре бе... Дай пример...

57

ердоганчо,

преди 6 години

ами ако вземем ние и Германия да натирим едновременно заедно 5.5 млн турци обратно, кво стаа с велика Турция...

56

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха!В Бългрия се цензурирали думи!!В Турция се закриват вестници и телевизии ако кажат нещо против ненормалника. А опозиционни депутати се арестуват и избиват.

55

Анонимен

преди 6 години

И как пък Ердо взе че стана противник на ИД? Нали си бяха първи дружки. Цели кервани с нефт бяха заснети със спътникови снимки, които караха нефт за Турция от ИД. Сега ИД го закъса, нефт няма и Ердо стана демократ.

54

SS

преди 6 години

на ердохан май не му е много ясно, и не вярва, че при добро стечение на обстоятелствата турките в Германия могат да си заминат за дни (говорим за поживо-поздраво, не за друго). И като му се изкупчат в туркия, ще го изядат с парцалите... :)

53

Анонимен

преди 6 години

Знае се, че нормалното му състояние на Ердоган е да е недоволен. Доволен е само, когато си намира повод да убива. Мед му капе на сърцето. Ама че кюрдите са недоволни - не може. Те винаги трябва да са доволни, Дже и турците да избият цялата им фамилия.Ще си намеря и той майстора един ден.Браво на кюрдите, които са намерили начин да протестират.

52

Посланик

преди 6 години

Когато са връчвали протестната нота на германския посланик , са връчили и новите шалвари на Меркел. А за цоциалиста в правителството на Меркел подарили фес и ибрик.

51

ни са знай

преди 6 години

Същите действия срещу руските православни храмове в Украйна се вършат редовно, а някои ценители на европейските "ценности" навират пред очите на руския патриарх украинското знаме!И очакват одобрителни УСМИВКИ?Полирани до блясък мозъци......

50

акуд

преди 6 години

хехе.......... , че то ердоган си ги пали сами за да има за какво да лае. но европа продължава да е мазохист като преди 700 г. европа трянва да разположи войска по външните граници и да наложи санкции на ердоган . европа не трябва да разчита, че турция ще се задоволи с балканите, защото ердоган дойде ли до балканите АЗ ще застана до него и ще стигнем до кралството като всичко ще подаря на ердоган до там...

49

Анонимен

преди 6 години

Големите "вярващи" турци най-обичатда убиват и да се хвалят с бройката. А вие сте фашисти начело с най-големия фашист.

48

Анонимен

преди 6 години

Турците пак недоволни от нещо. Влезли в Сирия без никой да ги е канил.Избиват хора и се хвалят с убийства. Но никак не обичат "езика на омразата". Хеле пък някой да протестира за диващините им. Тогава се обиждат.Кои сте вие, след всичката кръв, която сте проляли по света да искате да бъдете зачитани и уважавани?

47

Solar Power

преди 6 години

До Различни цивилизации"Едните реставрират църкви, другите палят джамии." - Това са кюрди. Те са комунисти и безверници. Точно каквито соца се опитваше да ни направи.

46

ДНЕС,

преди 6 години

ТУК ИМА ОПСТОВЕ НА ТУРСКИ *** (6000 СА БЩО ПО ДАННИ НА ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАНИЯ), КОИТО ЗАСТРАШАВАТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!! ДЕЙСТВАЙТЕ, ЩОТО...

45

Анонимен

преди 6 години

Добра война няма,а съседа е по близък от роднина ,Израснах на улица ,кафето живееха българи,евреи,роми, лошо между нас не е имало.Най близкия приятел на татко беше чичо Ецо.Хората се уважаваха и обичаха А мохамедани идваха да садят тутун , работни и честни хораБългария винаги е била мулти национална,Арменци,гърци,руснаци,обърнете се,погледнете, всеки има съсед на които корените му започват другадеНаучете се да уважавате и щте сте уважавани

44

Различни цивилизации

преди 6 години

Едните реставрират църкви, другите палят джамии.

43

СМЯХ

преди 6 години

От 2019 г . България ще закупува ТУРСКИ ГАЗ, Да изпратим наш ВАЛЕРКО да преговаря,