159

Гошо

преди 6 години

Когато народа е *** и държавата е проста, може нарочно да се получава. .. не знам. ..

158

Анонимен

преди 6 години

Абе тези защо не се видят себе си, как затриха палестинския народ и му окупираха земята, тръгнали сметка да ни държат. Изключително неблагодарни и нечестни същества!

157

Гошо

преди 6 години

Ако не бяха комунистити и земя нямаше да имате, под наем щяхте да бъдете.

156

Ризван

преди 6 години

Айде пак отклонения от реалистичното ни сегашно състояние! Ще ядем плочи и паметници и ще горим гуми и парцали за да се греем като канални плъхове! :)))))) Старите лаври и пачаври не ни топлят бре хораааа! :)))))

155

Гошо

преди 6 години

Стига с тия ,,комунисти" клишета тридесет години все едно и също, какво ще правим сега. Аз съм за православието, а комунистите не са били. ..

154

БАБА КУНА

преди 6 години

БОКО СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА НА МЕЖДУНАРОДНИК ИЗМЪКВАЙКИ СЕ ОТ ДЕСТВИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ. ТАЗИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е ЯСНА ЗА ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН - МИЗЕРИЯ ПОРОДЕНА ОТ ГЕРБЕДЖИЙСКИТЕ ДАЛАВЕРИ, НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ,, А АБСОЛЮТЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ И КУЛТ КЪМ БОКО, ЛИПСА НА СВОБОДА НА СЛОВОТО, БЯГСТВО НА ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ЗЛИНИ ЗА НАРОДА НИ!!!

153

Гошо

преди 6 години

Не сме едно... не заблуждавай

152

Гошо

преди 6 години

Набира *** за пирамидата ,, европейски съюз'' ама дали има такива!!??

151

браво бойко

преди 6 години

Ние сме едно и искаме да живеем заедно.Комунистите ще си одят то се е видело.

150

Бай цеко

преди 6 години

*** ОТКЪДЯ НА КЪДЯ ВА !!!ГОШО ТАРАБАТА ВИНОВАТ .

149

Писна ми

преди 6 години

Аман от простаци, които упорито не желаят да прочетат, каквото и да било, а само дрънкат безсмислено кой бил комунист, кой бил седесар, депесар, и прочие! Много лесно се обижда, ама като те нарека тапир, как се чувстваш! ЧЕТИ- в Закона за защита на нацията има сециален текст, касаещ този въпрос. Намери си го сам, и си го прочети!!! Мислех да ти изпратя линк, но вече отпада този вариант. Сам знаеш защо!

148

Анонимен

преди 6 години

Държавата си не може да оправи, тръгнал други да оправя...

147

Анонимен

преди 6 години

Да не се меши, където не му е мястото

146

До 149

преди 6 години

Нали има коментар- рочетете книгата на професора!!! Закона е назован закон за защита на НАЦИЯТА . в него пише подробно за наложеното ограничение. ЧЕТЕТЕ, после коментирайте, МОЛЯ!

145

Анонимен

преди 6 години

До А защо146 Първо,прочети да видиш,какво означава"индулгенция"!Аман,от неграмотни комунисти!Как пишеш на тази клавиатура изобщо,като си толкова неграмотен?Закона за защита а нацията не се е отнасял за треитории извън България,определени по международното право.Тогава Македония е била в Югославия,но Тито,който е предвождал най-голямата партизанска армия в света,не е направил нищо за тези евреи.

144

Анонимен

преди 6 години

Пак ли се избазикаха с пожарникаря!? То вече си е традиция.

143

Анонимен

преди 6 години

Требе им нов Ванче Михайлов на тия предатели.

142

Анонимен

преди 6 години

За всичко е виновен Белград,тия такъв геноцид са провели в Македония спрямо българите, че всякакъв холокост бледнее,нека Борисов пита колко българи в Македония са били екзекутирани от сръбските власти през всичките години.

141

Анонимен

преди 6 години

До А защо146 Къде се слагаш?Закона за защита на държавата е важал само в страната,определена по международното право,Македония е била в Югославия,а не в България.Защо ,всемогъщият Тето,не спаси тези евреи,а ги пропуснав лагерите на смърта?Защо сръбските комунисти ограбиха имуществото им след войната и до днес,наследниците им,не могат да си го върнат?

140

Моля, моля!!!

преди 6 години

На вниманието на спорещите, че българите нямат вина за интерниране на евреите от Македония! Има един мнооого известе историк-евреин, описал подробно този период -1940-1944г. Книгата е " Извън хватката на Хитлер", а автор проф. Михаел Бар-Зоар!!! ЧЕТЕТЕ, после пишете,МОЛЯ!