54

АНТИ

преди 6 години

До Еврейски номераА след 9-ти септември, еврейчето Сакскобурготски е изпратено зад граница, като червен агент, за да може да дойде в подходящия момент, в помощ на евреите тук.

53

Така беше

преди 6 години

Евреите са спасени от Бойко Борисов. В кръчмата в Банкя, той научава за депортацията им. Облича коженото сако, нахлузва черната качулка, грабва бухалката и тича към гарата да спре композициите/други разправят, че отишъл да ги застрахова-данък сигурност от Хитлер/. Шефът на Държавна агенция "Архиви" Михаил Груев пази документи от това светло демократично време.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Пушечното месо си го направихме ние като обявихме "война" на Америка ако някой помни този смешен факт от преди 9ти! :)))) Просто сме искали да се покажем пред германците колко сме "смели" като съюзници! *** постъпка като цяло ама рода на "милиционерите" не е само от "днеска"! Националната катастрофа почна преди 9ти, премина през "умно"оправление 45 години Макаренко и в момента сме номер едно в света! Още сме национално осъкатени! :)))))

51

Еврейски номера

преди 6 години

Цар Борис , който не бил фашист, създал с указ концентрационните лагери, със ЗЗН обрал имотите не евреите и ги разпратил по Белене и пр. Оттам идва изразът "Гледа като обран евреин" Бая ядосани евреите впоследствие организирали кофти номер на монархо-фашистката върхушка/или цвета на нацията, елитарите/На свой ред им обрали имотите, спретнали им Народен съд, малце ги поизбили, а живите цветя на нацията набутали в техните лагерите на своето място. Еврейски номера значи.

50

Анонимен

преди 6 години

Берлинският договор разпокъсва България. Берлин е в Германия. Германия налага Кобургите и те превръщат българския народ в пушечно месо за германските интереси и стигаме до 3 национални катастрофи.А Хитлер ни "върнал" Южна Добруджа!?!

49

Анонимен

преди 6 години

24 февруари 1943 г. министър-председателят проф. Богдан Филов одобрява доклад, саморъчно подписан от министъра на вътрешните работи и народното здраве П. Габровски, в който е записано следното: Съгласно постигнатото споразумение с германските власти ще бъдат предадени на Райха 20 000 души евреи, живущи в Македония и Беломорието, а също така и нежелателните евреи от старите предели

48

до 40

преди 6 години

Ти бавно развиваш ли си бе слабоумник тия земи винаги са си били наши Хитлер се самоуби в един нужник. Ако не бяха ония царе и слабоумни фашисти като тебе щяхме да си върнем много повече от Сталин. Къде ти е днес Беломорска Тракия да виждаш останали фашисти някъде да ти подаряват нещо

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48.И защо са ни взели териториите след Ньойския договор? Да си чувал да сме водили война срещу тях, която сме загубили.

46

Анонимен

преди 6 години

Ти бавноразвиващ ли си, бе клоун?! Съседите ни взимат всичките територии след Ньойския договор. Хитлер ни ги връща, заедно с Македония, Беломорска Тракия и Западните покрайнини.....Ами Бисмарк какъв е,бе?Да не е патагонец?

45

Анонимен

преди 6 години

Ами точно англичаните обявяват война на Германия по заповед на еврейските си господари!

44

Анонимен

преди 6 години

От Dnes.bg не прекалявате с тази тема?

43

Анонимен

преди 6 години

До Историк 41. Да не би Англия, САЩ и Русия да са нападнали Германия и да са избили 9 млн. германци?

42

Анонимен

преди 6 години

И изпрати евреите от окупираните от български войски територии в немски концлагери, за да бъдат избити там. Кажете цялата истина, половината истина е равна на лъжа. Може да имаме заслуги, но имаме и тежки грехове, които трябва да признаем. Заедно с перченето за спасяването на българските евреи може би трябва да наведем глави от срам за избиването на другите, в което България е съучастник.

41

1

преди 6 години

Най-отвратителният, сатанински, антихристиянски, извратен народ. Педофили, корумпирани до мозъка на костите си... Холокостът е една пълна измислица (тъй наречените лагери са пълни с болни със заразни болести, имали са басейни и са хранени добре). Но искрено се надявам да има истински такъв. Престъпленията на тия хора са безкрайни. Не заслужават нищо друго. Интересно как никой не споменава преди Хитлер да дойде на власт Германия как е докарана до канибализъм едва ли не. С една торба пари един хля

40

Историк

преди 6 години

Германия губи 9 милиона в тая война ,много повече от евреите !За това Англия и САЩ и РУсия ще се извинят ли ?Риторичен въпрос разбира се ,няма защото победители не се извиняват ,а само победените !Тъй че ....

39

До 39

преди 6 години

Ти бавноразвиващ ли си, бе клоун?! Съседите ни взимат всичките територии след Ньойския договор. Хитлер ни ги връща, заедно с Македония, Беломорска Тракия и Западните покрайнини.

38

Анонимен

преди 6 години

Впрочем богатите евреи са се откупили и са оценили още 33 г!Останали са бедните и над тях е станало клането !Но има и нещо друго ,пъевоначално Хитлер е смятал да им справи държава в Мадагаскар,за това рядко се говори ,но Хитлер е смятал че имат нужда от държава и е смятал да ги засели в Африка за да нямат врагове както сега с арабите !После нещата се обръщат и войната се затяга ,чак тогаз Хитлер вече си го изкарва на тях,но то затова и Германия !Просто ги е взел със себе си в ада !

37

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм съжалявал, че Хитлер не е спечелил ВСВ. Светът би бил по-хубаво място...

36

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТъпото е че днес гетата са в т нар демокрации?А в Израел палестинците са в една ивицаюГаза в едно гето ! АмаюХитлер та Хитлер ,а ако беше спечелил !Друго щяхме да говорим всички нали !А нямаше и да се ядосваме с македонците щото щяха да са си е Бг !Хитлер е дал много на България ,та Добруджа е още жив пример !...Кел файда,че дал Добруджа,като сме загубили южна България и излаза си на Беломорието и Средиземноморието и други неща

35

123

преди 6 години

Светът ще стане по-добро място за живеене, ако се редуцират 50 000 000 евреи.