23

бг

преди 6 години

Няма смисъл да се коментира самоотбраната ..отбранява се човек който може и му стиска.А безпомощните ' възрастните.болните хора какво да правят..просто е .Минимум 10 г. затвор за влизане в частен имот..недвижим и движим..безцеремонно..и по бързата процедура...и край..без значение откраднал ли е нещо или не..влезе ли в частен имот..10 г.И да строим затвори с фабрики и ферми към тях...

22

Анонимен

преди 6 години

По добре е трима да те съдят, от колкото шестима да те носят.Така че влезне ли ми някой в домът..........бум.

21

Анонимен

преди 6 години

държавата се ръководи от мутри според вас ще позволят ли обикновения гражданин да има оръжие

20

Тоше Пора

преди 6 години

Аз вече ходя на работа с узи. Доркторчетата да си помислят 2 пъти преди да ми вадят оръжие.

19

Предложение

преди 6 години

Предлагам да се забрани със закон на крадците да носят оръжия, и със закон да се разреши на нас чесните граждани да носиме оръжия да разстрелваме крадеца с личното си оръжие ако бара по колата!

18

Анонимен

преди 6 години

От 13 До Цецода одат по кръчми

17

Цецо

преди 6 години

До Анонимен 13И ти не си прав, я си представи, че поканиш някой на гости, човекът си мисли, че е дошъл за ядене и пиене, пък ти го гощаваш с олово... нещата съвсем не са толкова прости!

16

House M.D.

преди 6 години

"В началото бе Токарев...

15

Циник

преди 6 години

Всеки жороплъх - ще си помисли 2 пъти преди да влезе в нечий дом..или гараж да краде, ако знае, че закона ще защити застрелялия го собственик!А дотогава - дотогава ако някой жороплъх влезе през ноща в дома ви - сварете му кафе, и проведете беседа на тема: "Това е моят дом...и ми се иска да си тръгнеш"

14

Анонимен

преди 6 години

Всеки има право на самоотбрана. Големия проблем е че след това ще те вкарат в затовора.

13

Анонимен

преди 6 години

Можем да се защитим но ако нямаме познати от ... после ще ни викнат като обвиняеми, защото сме се защитили.

12

Анонимен

преди 6 години

недостиг на качествен персонал в системата на МВР налага за реформи и промяна на закона за самозащита.

11

Анонимен

преди 6 години

трябва да има промени в закона. Влиза ти в имота - стреляш, идват, констатират и го прибират - толкова. Няма ама защо, ама как, ама от къде, като е нарушил някой границите на частен имот - дори земеделска земя да е..

10

Anon

преди 6 години

*** юристи. Законите трябва да се променят защото крайния резултат е трагичен- битовата престъпност се шири безнаказана. Манталитета на българина няма да се промени. Значи трябва да се променят законите за да бъдат прилагани по- лесно от потърпевшите (обираните и/ или битите). Кое не е ясно бе управници смотани?

9

Анонимен

преди 6 години

Аз не искам оръжиеИскам стабилна,силна,уважавана държава,в която децата да растат без страх и бабите да спят спокойно, защото, ако държавата се погрижи за най слабите , силните ще могат да работят без страх

8

сс

преди 6 години

правилно и за докторите ако няма бални аптекарите и докторите ще стоят без работа и без средства, гледат така да наравят че да се влачиш все болен и болен, ама на джипитата трябва да им плащат не за всички пациенти в списъка им или за лекуваните а на база зрави който не са ги потърсили за лекарска помощ да имат стимул да няма болни а сега е обратното вземат все повече пари колкото повече болни има, тоест не гледат да те излекуват напълно а да се валачиш болен ли болен при тях да те цоцат

7

Анонимен

преди 6 години

Как ще са съгласни адвокатите,нали защитават в съда престъпниците.Същото както лекарите не са съгласни на промени в здравната система.народа е хванат в мафиотска прегрътка.

6

допълнение към 3

преди 6 години

пълни касичките по веригата окрал обикновенните хора, тоест кой е най потърпевш и ощетен обикновения ограбен човек

5

ХИЧ , НЕ МИ ПУКА...

преди 6 години

ИМАМ СИ ЮТИЯ .....И ЩЕ СИ ДЪРЖА , ДОКАТО СЪМ ЖИВ!НЕКА МИ Е СПОКОЙНО ---ДОКАТО УНИЦИТЕ ОТ НС , ...СЕ НАМЪДРУВАТ!!!ПАНДЕЛАТА --НЕ МЕ ПЛАШИ ИЗОБЩО!Тъкмо ще си изкарам , старините НА ДЪРЖАВНИ РАЗНОСКИ!

4

h

преди 6 години

И *** импекса