229

Холокост-МолокостКТБ

преди 6 години

Алооооооооооо 6-те милиарда кой ще ги връща?

228

ььл

преди 6 години

До ГЛУПОСТИ НА КУБ!!защитиха ги ,***,арменците,македонците,шопите,гагаузите,и българитеи,не на последно място,джендърите.... да бъдем европейци!!!!

227

БЪЛГАРИН

преди 6 години

В този форум няма нито един от позитанските форумни плъхове, който да не е от селото и са все наследници на безимотни и неграмотни диваци, добре че Новият световен ред ще помете тая сатанинска ***, заедно с примитивната им Русия. Иначе еврейският народ е управлявал и ще управлява човечеството до свършека на света, защото е най-достойният народ.

226

Анонимен

преди 6 години

Спомняте ли си как в зората на демоНОкрацията известни седеруги начело с покойната вече Блага Димитрова,Едвин Сугарев ,Александър Йорданов бяха поели инициатива да се направел паметник на Шипка на еврейския касапин на Стара Загора -Сюлейман-Соломон паша. Те такива и подобните им днес са най върлите русофоби, и най отявлените защитници на *** идеологията.

225

петко

преди 6 години

вай вай колко шекела ти дадоха боко

224

Стара Загора

преди 6 години

По време на старозагорското клане заповядано от еврейна Сюлейман(Соломон) паша евреи от града са водели черкезите и са им показвали къде са се скрили по заможните старозагорци за да бъдат убити от турците и след като са били откривани такива заралии и са убивани веднага евреите които добре познавали тяхното състояние и имот отивали и ограбвали къщите им.Едни от тези старозагорци изклани от черкези и последствие ограбени от евреи е и моя пра-пра дядо.

223

Стара Загора.

преди 6 години

Аз като старозагорец мога да ви разкажа за старозагорското клане по време на руско-турската война което е по заповед на Сюлейман Паша .Същия тоя Сюлейман е френски ч*фут с рождено име Соломон Леви -Идиш.когато армията му разбива руската защита на града и войските му влизат в Стара Загора Сюлейман заповядва поголовно клане на жителите и да се запали града,тогава неговите офицери-турци се възпротивяват ,но той за назидание убива някои от тях. В църквата Св.Тройца са изклани над 3000 българи

222

1941 Позив на БРП/к/

преди 6 години

Правителството на народните изменници задушава всяка проява, всяка свободна мисъл и слово, отне всички граждански и политически права и свободи, задръсти всички пътища на българския народ за мирно завземане на властта.Е добре! Българският народ няма да позволи на една шепа предатели да си играят с народните интереси и да залагат на карта съществуването на България!На борба за смъкване от власт предателското правителство!

221

1941 Позив на БРП/к/

преди 6 години

Българи, Никога нашата страна не е била изправена така близко към катастрофата както сега! Вярно на своята предателска, противонародна политика, правителството, след като ни заложи стопански, военно и политически на страната на Германия, готви окончателното разоряване на нашата Родина.То ограбва по най-разбойнически начин стопанските и икономическите блага на българския народ за да ги дава на Германия, а българския народ обрича на мизерия и глад.То задушава всяка проява, всяка свободна мисъл и слово, отне всички граждански и политически права и свободи, задръсти всички пътища на българск

220

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ПРОДАЖЕН *** ВИНЕТУ СЕ ПОКРИ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ 3-ТИ МАРТ И НЕ УЧАСТВА В НИКАКВО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ПРАЗНИКА,ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЗА ЕВРЕИТЕ ВЕДНАГА ХУКНА ПО ТЕХНИТЕ ЧЕСТВАНИЯ И КАТО СИ ТУРИ КИПА НА ТЕМЕТО ПОБЪРЗА ДА СЕ НАНИЖЕ В ЕВРЕЙСКАТА СИНАГОГА.БОРИСОВ Е ЖАЛЪК ПРОДАЖНИК,АНТИБЪЛГАРИН И Ч*ФУТСКА ***,ОТ ТАКЪВ ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ ЧАКАЙТЕ.

219

Чети джендъре

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ --ДОРИ НОСА СИ НЕ СМЕЕХА ДА ПОКАЖАТ ОНИЯ ВРЕМЕНА , , КАМОЛИ ДА ЗАЩИТЯТ ЕВРЕИТЕ!Акцията на 24 май 1943 се ръководи от Методи Шатаров и Вълка Горанова/с три смъртни присъди/ и комунистически бойни групи.Комунистите не са били мишоци, като Борисов и ко. Смели и решителни.

218

ДО БНТ Лъжеистория Б

преди 6 години

Законът за защита на нацията (ЗЗН) легитимира антисемитизмът като държавна политика. Изработен 1940 по инициатива на цар Борис и правителството на проф. Богдан Филов. Внесен е за обсъждане в XXV-то ОНС от подпредседателят Димитър Пешев. /Юрист, завършил в СУ право!?!/ Тоест, цветът на нацията, елитарите, обричат на смърт 70 000 български гражадани за едно потупване по рамото от Хитлер. Тогава, както и сега.

217

24 май 1943 г.

преди 6 години

По пътя към центъра множеството се разраства, но на излизане на площад Възраждане върху демонстрантите се нахвърлят жандармеристи и конни полицаи. Символиката е многозначителна в Деня на писмеността и културата на площад Възраждане полицаи бият, разгонват и арестуват хора, борещи се за гражданските си права!И до тук демонстрацията не достига до двореца, на място, а по-късно и по домовете им са арестувани повече от 400 души, още толкова са изпратени в Сомовитския концлагер край Дунав

216

жеко

преди 6 години

сега има геноцид над българите сигурно и с това се гордееш суджук паша

215

Българин

преди 6 години

Анатема,Бокоооо! Анатена! От шест милиона българи,живеещи на прага на бедността и пред пропастта,зейнала между нас и вас!

214

Анонимен

преди 6 години

Слава Богу,никой не спомена Съватската армия,като "спасителка"на българските евреи.

213

ГЛУПОСТИ НА КУБ!!

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ --ДОРИ НОСА СИ НЕ СМЕЕХА ДА ПОКАЖАТ ОНИЯ ВРЕМЕНА , , КАМОЛИ ДА ЗАЩИТЯТ ЕВРЕИТЕ!ЗАЩОТОХА ГИ ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА!АЙДЕ , СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ!!!аман!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

212

24 май 1943 г.

преди 6 години

Масова манифестация за защита на евреите на БРП/комунисти/ Ръководи се от Методи Шаторов и Вълка Горанова, която има издадени три смъртни присъди. Крие се в Ючбунар, където има много евреи,: И те като нас бяха осъдени на смърт. Когато нощувах често у тях, ставах свидетел на издевателствата срещу тези хора интелигентни, отзивчиви, скромни и добри, смели и готови на жертви Разбира се, това не касае богатите евреи. Арест за 400 и още толкова в концлагера на НЦВ Борис III Сомовит до Дунава.

211

Категоричен

преди 6 години

Този е *овно!Българските евреи да са честни и благодарят на БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, че не позволи на фашистите да ги депортират.

210

Анонимен

преди 6 години

Е, кажете една дума благодарност за БРП/комунисти/ от кумова срама. Коомунистите бяха единствени, защитили евреите на думи и дела. Та подпредседателят на НС Димитър Пешев изгони 1941 от парламента десетината депутати комунисти - гласували срещу Закона за защита на нацията!