313

Анонимен

преди 6 години

До Анонименнаписали са го, защото по него време франсетата отдавна вече не се заклеват над Реймското евангелие

312

Анонимен

преди 6 години

Давам 1000 лв за кадър, на който Патриарх Московский и Всероссийский Кирилл размахва пръст на български държавник. Сигането Валерко да бъде награден със "Стара планина с мечове", ако прояви чутовното мъжество да се извини за глупостите, които издрънка! Алтернатива - да се учреди специален "Орден на Голямата Фекалия", който да се носи на *** и да бъде връчен на виц-премиера.

311

Анонимен

преди 6 години

В Лувъра има една дебела книга в която с две три думи пише за склонностите нравите и обичайте за всяка една държава.За нас са написали,,Българи, склонни към предателство''.

310

Руснаци

преди 6 години

Не забравяйте ген. Колев и боя дето ви хвърли.

309

Скоро

преди 6 години

След пет до десет години , петрола ще стане ненужен и тогава Путин ще изгуби 40% от приходите си.Жалко за руснаците , пак запада ще ги спасява , докато Путин се къпе в разкощ.

308

Историк

преди 6 години

Ами война няма да има ,прав си ,а що заплашваш като си мислиш, че ще дойде някой нов освободител от ....кой!Кой ви е поробии ,либералния ЕС ли ?Смях ...И какво православие и тн ми бленуват е във века на информационните технологии !Айде ЛН!

307

вечна дружба

преди 6 години

е то за свалянето на руските самолети Гюлен е виновен, какво пак на нас се сърдят, освен това нито един православен белогвардейски паметник не е осквернен, само по червеноармейските пентаграмови кютюци разни пуcирайотки из разните държави драскотят

306

Хам Хум

преди 6 години

Незнам според мене Валери ще има много големи неприятности със съвременна Русия!

305

Помни бе 319

преди 6 години

За последно не ние , а руснаците ядоха бой в битка.Така че....

304

Анонимен

преди 6 години

А в БГ.колко процента имат пари за храна.Мисля че са около 60 процента.

303

Трак до 317

преди 6 години

Путин кара народа си да гладува , за да може да се пъчи пред САЩ.40 процента от руснаците нямат пари за храна , но на Путин не му дреме за тях.

302

Анонимен

преди 6 години

Чуствам ,как ще ни изгърбат неприятно руснаците в най скоро време.Вече много ни се събра.Оскверняване на паметници,сваляне на руски самолети,татари били,лоши хора били и какви ли не идиотщини.

301

Трак

преди 6 години

Даже и Вазов се е осъзнал и отървал от русофилията , когато написва Към русите , но за шепата днешни русофили шанс няма.И това е добре защото лесно ще различаваме лудите от нелечимо простите и наивни слабоумници.Путин е жесток щом манипулира болните от олигофрения българи.

300

Анонимен

преди 6 години

До реалноти май от цялата планета, само един вестник четеш, идея си нямаш що за политици виреят по света и на колко пасоки се налага ежедневно Захарчето и говорителя на Кирил да се мусят

299

Щирлиц

преди 6 години

Готови ли са проектите за нови влекове и писти на Банско?А руски туристи ще пуска ли да се пързалят?***.

298

Анонимен

преди 6 години

Пътник си патриоте.Тежко ни ако всички патриоти са като тебе.

297

Балдуин

преди 6 години

До Анонимена, Паолу, ти ли си, какво стана, попето прие ли във Ватикана още стотина ислямски "бежански" семейства след щателна йезуитска проверка, или все тъй само двама старци държи на първия етаж за показ на милосЕрдност

296

Анонимен

преди 6 години

От истината боли а 312, историята е такава ,виж какво е през първи век и как са наричани християните ,наричали ги католици !

295

Трак

преди 6 години

Как може Лукойл от 2007г. до днес , да работи на загуба(нула лева данаци за България) и цялата държава да мълчи.Това си е чиста кражба от поне 300 милиона евро на година.И какво стана с модерната инсталация за чист дизел-май на Гърция я продадоха.Златев ви гази а вие се пулите

294

Историк

преди 6 години

А аз на такива като тебе викам православни болшевики 312!Не заплашван ,че току виж ти се окажеш предател в концлагер !