239

Синдик

преди 6 години

Трябва да се краде брятя !Синдиката на крадците го изисква ...Камарата на обирджиите и крадците свиква съвещание относно членският внос на загиналите геройски крадци в изпълнение на служебните си задължения .При трудова злопулука се награждава семейството и децата със злато и пари .

238

Анонимен

преди 6 години

Това може да се сучи само в българия. Един много интелигентен доктор ама хулиганче, решил да убие едно животно плъхче.защото е откраднал фар .и после да си укрие уликите и да лъже ,че стрелял по плъхчето при самоотбрана ,. А иначе доктора е излязъл от дома си с кафе и кроасан да почерпи плъхчето но плъха го нападнал и докторчето си намерил на улицата пистолетче. И застрелял плъхчетооо еиииголяма работа е това докторче .аз казвам затвор и отнемане правото да упражнява професията си

237

карина

преди 6 години

Хайде тогава всички да се въоръжиму, да дебнем и да убиваме - със сигурност всяка вечер ще има урожай. Нормални ли сте да приемаме това да е решението на въпроса ?Трябват ни закони, КОИТО ДА СЕ ПРИЛАГАТ.Утре някой ще се саморазправи с друг и ще каже, че е крадял - *** го доказвай, свидетелят под земята вече.

236

Анонимен

преди 6 години

Всички крадът в тая държава .*** най-много краде асвалтеният бос от магистрали и проекти .Как като измерят един път по документи е 1000 метра а иначе е сто реални .Оттам разликите стават милиони и все спо една нула объркват нещата .Това герберастите са най-крадливите на планетата същества .

235

Анонимен

преди 6 години

До каринаКаринче, що ревеш? Тинейджър, НЕтинъдвър, ***, няма никакво значение, щом си в чужд дом да крадеш - мреш. Като си възпитате челядтта, че щом краде може да умре, ако има мозък няма да се пробва. Ако ли пък се пробва отива при онзи горе - на това общество крадци не му трябват.

234

Lina

преди 6 години

За плъховете и хората... Трудно му било на плъха,и на мен, и на вас ви е трудно,НО не крадем всяка вечер. Центъра на Сф, едно от най - добрите училища в Сф, съученици взимат несесера и телефона на сина ми, след това, някак си не е удобно да го наречем кражба. В момента,в който спрем да наричаме нещата с истинските им имена се превръщаме в плъхове.

233

карина

преди 6 години

До до каринаСигурна съм, че си ме разбрал независимо от това , което си написал. Убийството не е решение на нищо.Че го и дебнал с незаконен пистолет. И сега дай да узаконим това всеки да те гърми пък после да се оправдава с крадци и да замита с приятели под хасъра.

232

съмнителен лекар

преди 6 години

Защо не е извикал полиция ,а се е опитал да заличи следите ?!Възможно е и да е познавал рома и де е искал да го убие , да му е казал - ела в къщи и когато ромът е отишъл лекарят го е застрелял ! Тази хипотеза никак не е невъзможна като се има в предвид ,че лекарят е бил хулиганин , а от хулигани всичко се очаква , те умеят да правят планове за убийства ,да заличават следи и да инсценират кражби !

231

до карина

преди 6 години

Сигурно децата ти са криминални наклонности, виж как се притесни. Ми възпитавай ги!

230

карина

преди 6 години

Не ми харесва тази история с убит човек в края. Ако бяха тийнейджъри, решили да направят същото ? Можеха да са нечии деца или като е ром може...

229

Анонимен

преди 6 години

Подкрепа за доктора!Добре че застреля крадеца плъх, иначе кога щяхме да прочетем толкова човешка статия за лекар?Знаете колко злоба и омраза блика отвсякъде към тези хора..

228

Анонимен

преди 6 години

Абе, Плъха бил един ТИР и доктора го е наблюдавал половин час как изнася всичко от гаража и товари - спалнята, шкафовете, столовете, телевизорите, хладилника, а точно когато товари и кухненския нож на доктора му писва и слиза да провери това, Плъха го замеря с ножа, а доктора го излекувал с четири куршума. После казал на Плъха да събере гилзите и да скрие пистолета, за да не го пипне Полицията !

227

25731

преди 6 години

Нито коментарите, нито версиите съответстват на реалностите в живота. Истината вероятно е доста по-проста. Видял е онзи да краде, може да му е викнал да се маха или направо е грабнал пистолета и е слязал долу, за да го изгони. Там е станал проблема , онзи вместо да се уплаши и да избяга е взел да се репчи като не е вярвал че може да го гръмнат. Е в подобен вече скандал, крадеца му е посегнал (дали с ръка или с нож няма значение) и са последвали изстрелите (естествена реакция). После се е панирал

226

Нинам Ко Стааа

преди 6 години

Аз пък съм обиран 500 пъти и още никои не съм убил .Най-големият обир ми направи обаче една жена дето живя с мен .Оставих е да живее ...

225

лекар хулиганин

преди 6 години

Като си го наблюдавал толкова време защо не го гръмна в краката да го раниш и да извикаш полиция ?! Не ми хвалете лекар който има предишни обвинения за хулиганство !

224

?

преди 6 години

Какво се получава ,че ромите не трябва да се лекуват ,че някой ***-ром е откраднал нещо ,ами то тъй може и да се каже и за нас ,нали ? Не мога да разбера каква е таз медиина компания да се защити доктора? Както написа по-надолу един колега-форумец-да ,ако си е бил в къщи и е нападнат ....,а той е чакал и той е напднал на улицата ,а другите двама съучастници няма ли да се подведат под отговорност? Еми да се наградят с медал Ст планина и тримата ,че са убили ром .)(

223

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да му съчувствам на доктора въпреки ,че още от началото видях пробойни в защитната му теза -няма как да отминем факта ,че същия е направил нещо крайно глупаво ,нещо което го поставя в положението на по тежък състав на престъпление , а именно -прикриване на следи и веществени доказателства .Това говори за хладнокръвни умишлени действия по замитане на следи от престъплението .Няма никакво значение кого е убил и как -при всички случаи се вика полиция -нещо, което той не е направил!!!

222

Сандо

преди 6 години

истината е, че тоя е разстрял като куче човек със силно пигментирала кожа на улицата пред дома си с незаконно оръжия. не го мисля кво ша го правят другите пигменирали брата у панделата като го добарат

221

СатаНАТО

преди 6 години

Плъха е намушквал хора и преди, очевидно не му е проблем да го направи пак.Ами това докторът не го е знаел.Изобщо не е знаел кого убива.Можело е да убие пиян клошар, който е влязъл в гаража погрешка, можешо е да убие някой безобиден луд. Просто си е направил кефа да застреля жив човек.

220

Анонимен

преди 6 години

Ще се разплача - подарявал рози, обожавал жена си, просълзявал се...и в следващия момент съвсем хладнокръвно дебне жертвата си 30 минути, после моли приятел да му помогне да изчисти следите от убийството и други приятели да изтрият записите от камерите и трети приятели да изхвърлят пистолета. Ама нежна душа, обичлива...Надявам се и приятелите да са подсъдими за съучастие, защото те всъщност точно това са направили.