15

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата и съда сега да влязат в затвора заедно с доктор Димитров и там да помислят заедно за по прецизни закони, обслужващи гражданите, а не престъпниците! Да бяха озаптили крадеца овреме и повече няма какво да умуваме! Опитал се да го затвори в гаража и да го предаде на полицията, то го напада с подръчни отверки и колко да мисли в тъмнината?!

14

Lina

преди 6 години

Ама разбира се!!! Виновен е, защото не е почерпил м.анги наркоманев с кафе и сладки? Как си позволява? Трябваше да му помогне да изнесе колата на части,защотооо гаража не е чак толкова важен. И бабите по селата, убивани и изнасилвани за 20 лв и те са си виновни. Интересно... едно по-големичко куче никога не би се объркало кой е в къщата, в гаража, или над гаража, явно кучетата имат по- ясна представа за собствеността, примерно.

13

Анонимен

преди 6 години

Докторът е принуден да прави всичко това заради Вас и калпавите Ви закони и бездействие!Няма полезен ход! Виновен и това е! А престъпниците биват кътани!

12

Стеф

преди 6 години

До Анонимен 11Ти правен специалист ли си?В много страни въобще нямаше да го съдят.

11

ехо

преди 6 години

Тогава да оставим да ни бият и крадът.Каква държава сме?

10

Анонимен

преди 6 години

Така нареченият Доктор има голям късмет че се е родил в корупционното блато БГ, а не в САЩ например.Защото там щеше да изгние в затвора, а нямаше да бъде пуснат на третия ден с Подписка, при това след извършено убийство.Но БГ си е страната на абсурдите, така че това тук не изнендва никого.Да се разследва, съдията който го е освободил срещу Подписка, каква сума е прибрал.Нали ще сме борци с КОРУПИЦЯТА.

9

Анонимен

преди 6 години

Едвали тези насьлзени очи са заради утрепания пльх! Сигора се е разревал за туй че по затворите рецивидистите го чакат с кофи вазелини.

8

Владислав

преди 6 години

До:гробокопач Тая сутрин платените амеби са се активизирали.Ама всите все анонимни

7

Анонимен

преди 6 години

Да видим какви са фактите по случая.1.Доктор застрелва човек на улицата.2.Застрелва го с незаконнопритежавано оръжие.3.Застрелва го, след като го дебне 30 минути отбалкона си.4.Животът на Доктора не е бил застрашен по никакъв начин - ромът е носил нож и отверка, които обаче не са използвани.5.Докторът се опитва да прикрие следите си.6.Доктърът откровено лъже в показанията си за случилото се, като се опитва да заблуди следствието.7.Жената на Доктора също най-нагло лъжесвидетелства ...

6

Анонимен

преди 6 години

По всички закони, на всички цивилизовани страни, Докторчето е УБИЕЦ и трябва да лежи в затвора доживот.Обече в Тикволандия законите не важат и понеже е близък до Премиера и партията му е пуснат под гаранция да офейка.Също като братя избеГАЛЕВИ.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе това лъжливото тарикатче, Докторчето, изпрати ли ви вече картичка от ЮАР.А лъжливата му съпруга и тя, намери ли се.

4

Анонимен

преди 6 години

Да се разшири неизбежната самоотбрана до каква степен? Този явно знае нещо, което ние още не, а има доста заинтересовани. Това не е еденичен случай, а кулминацията от бездействието на държавата и стъкмени закони в ущърб на гражданите. Неприкосновена частна собственост!

3

Анонимен

преди 6 години

Вие "уважаваните" прокурори имате много голяма вина за чувството за безнаказаност.

2

rtl

преди 6 години

какви случаи ,то всеки случай от 20 години насам е такъв до кога ще се отлага ?

1

Сома

преди 6 години

Прав е. Няма смисъл. Затвор и много дълга присъда за докторчето! Рецидивист! Убиец!