7

Анонимен

преди 6 години

Средната стойност на вагиналната киселинност е 4,5 pH - колкото тази на домат..И все пак за предпочитане е вагината ;)

6

Анонимен

преди 6 години

фактите говорели ..Не ставакте смешни.На 100 мъже 103 жени ама от тия 103 жени 60 са бабички над 80 години 20-30 са под 10 годишна възраст и практически остават 10-15 жени на 100 мъже..В блокът в който живея от 90 апартамента има 50 бабички с бастуните и патериците.Таа статистика е толкова измислена и грешна че няма на къде повече.

5

Анонимен

преди 6 години

"съдомиялните машини, циркулярът... са изобретени от жени".Аз знам една такава световна марка машини казват се BOSH-KA. Жените това,жените онова но в статията никъде не се споменава че най-добрите готвачи са мъжете.

4

Анонимен

преди 6 години

По телевизия Русия днес излъчиха първото предаване за мъжете в САЩ. Очаквах деградация при тях, но фактите са смайващи. Белите мъже там са на изчезване и скоро ще се борят за еманципация. Те стават все по-болни, все по-прости и все по-манипулирани. Само 80% от децата в САЩ завършват средно образование а в някои щати този процент е около 10%. По техни данни идеално годни за армията им е само един от 20 кандидата.

3

Анонимен

преди 6 години

На 100 жени-109 мъже.На 109 мъже - колко жендъри?

2

Анонимен

преди 6 години

Жените за първи път започват да носят обувки на високи токчета по примера мъжете, които през 17-и век се обуват по този начин, смятайки, че това е признак за висок статут и мъжественост..Това не е вярно. Високите токчета се налагат поради това, че до 18 век на западната цивилизация не е известна градската канализация и европеецът е изливал продуктите от храносмилането си директно на улицата от прозореца си което наложило носенето на по-високи обувки. Това са достижения на цивилизацията.

1

Анонимен

преди 6 години

На 100 жени-110 мъже.Но не се заблуждавайте,това се получава едва като се пенсионирате,защото жените живеят по-дълго от мъжете.В по-млада възраст статистиката е обратна.Затова имайте търпение.Ако на младини не сте успели да срещнете човека за себе си,изчакайте да се пенсионирате.Тогава има шанс да го срещнете,ако вече не е предал богу дух.