131

То6

преди 6 години

Абе вие в България още ли вярвате на радио, вестници и телевизии. Та на спасчо ***...чо ли обръщате внимание. Все едно да обръщаш внимание на Александър Йорданов или на оня громящия комунистите.

130

Анонимен

преди 6 години

ХА ТАКА, ДОКАТО ВРЕЩЯХА СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕЦИЯ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ, БСП ТУ СИ НАПАЗИРИЛО, ЧРЕЗ ГИНКА И ПО СТАРА ТРАДИЦИЯ ГО МЯТА НА ДРУГИТЕ И ДОКАТО ВИЯТ СЕ ИЗЛАГАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ- ТИА СА ЛИЦЕМЕРИ ТА ДРЪНЧАТ. МАЛИИ, ДОКАТО ВИКАХА ПО МУТРИТЕ ОВЛАДЯХА МАТЕРИАЛНА И ФИНАНСОВА СФЕРА И АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ КАК ТРЕБИ ФАЛИРАТ ЦЕЛИ СЕКТОРИ- ТЕ ТИА СА ОПАСНИ ЗА СИГУРНОСТТА НА БГ.

129

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 133Е, нали Теменужка Министърката й била кума. Поне така се говори, не знам дали е истина.

128

Анонимен

преди 6 години

Парите от КТБ ! Кръгът Кой ! Сега трябва да ги инвестират защото след 1- 2 години евросубсидиите спират а така печалбата ат Чез е осигурена. Милиард годишно ще капят.

127

Анонимен

преди 6 години

От заглавието ми изгоря главЪтъ

126

Анонимен

преди 6 години

А кой е уредил на Гинчето фотоволтаиците? Простосмъртни няма в тоя бизнес. Трябва да имаш политически гръб.

125

Анонимен

преди 6 години

Където има много пари за присвояване, там са Моника и серГЕЙ.

124

Вангу

преди 6 години

Пак го обърнахте на пародия.Медиите и хейтърите добре манипулирате народа.А народа е гламав

123

Я

преди 6 години

Нашата злощастна територия може би ще заприлича на държава, когато всеки месец почне да има опело на политик , и плъховете от гетата бъдат изритани на издръжка в Германия, Швеция и сие !

122

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

121

123

преди 6 години

така е - но акъла ти е в петите

120

До осмоксалсик

преди 6 години

Умнико, когато стигнеш до 10-ти клас ще се сетиш може би, че става въпрос за документ, който е разпространен до медиите от централата на Инерком, т.е. всеки един получател може да си направи справка кой е автор на получения прикачен файл. А как ще промениш ти твоя файл след като го получиш, никого вече не интересува. Въпросът е какво пише в оригиналните файлове, изпратени до медиите.

119

Анонимен

преди 6 години

България има евро-прецедателство и изведнъж скандал след скандал. То от небето си личи, че се подклаждат . Ако сме си учили историята лесно , ще разбере човек от къде идват атаките.

118

осмокласник

преди 6 години

Преди 3 години направих едно домашно на MS Word. И сега из мрежата има хиляди 'преработки' на работата ми - все с автор 'петокласник'! Просто никой не си е направил труда да го промени. Но ако ми дадете който и да е документ - няма проблеми да му сложа който поискате 'автор' - стига да ми купите една бира (че съм малолетен още)... Та толкова за 'доказателствата'!От скоро 'деветокласник'

117

Анонимен

преди 6 години

Абе всички са оплетени като свински черва ,всички си знаят взаимно мръсотиите и си ги вадят когато имат изгода . Просто пишете- Волен сватба ,доган бойко , Бареков сватба или направо класиката видеото "ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА" - - Потресаващи кадри(1996) гледайте как си контактуват "враговете " .Народното събрание ги обединява ..само в краденето !

116

Анонимен

преди 6 години

Моника? Че какво общо има тя с БСП? Станишев отдавна се опитва да закопае тази партия в полза на ГЕРБ! И понякога с успех при това.

115

Анонимен

преди 6 години

Срокът от 9 месеца, в който "Инерком" трябва да плати цената по сделката с чешката ЧЕЗ, започва да тече от момента, в който българският регулатор я одобри. Това съобщи Нова телевизия в кореспонденция от Прага. Ако Инерком не успее да осигури договорената сума, в сделката ще влезе следващият кандидат за покупка индийска компания с български партньор. Поне така твърди един от директорите в "ЧЕЗ груп" Томас Плескач пред проправителствения вестник Лидови новини. Още през ноември миналата година излезе информация, че чешката компания е избрала за купувач на българските си активи консо

114

до 119

преди 6 години

Проблема е че с откраднатите милиони от държавата, тоест от хората, които взимат най-малките заплати в Европа ето заради такива крадци като Нинова, Моника Станишева, Костов и още десетки другари, се купува едно енергийно дружество с което ще печелят други милиони и ще могат да свалят всяко правителство, което им пречи да крадат!

113

Анонимен

преди 6 години

Мдаааа. Стана като с историята с доктора от Пловдив. Викове, протестни, накрая се разбра и истината... Разбраха се и гадовете - същите, които измислиха Костинбродската лъжа.

112

Анонимен

преди 6 години

абе не разбрахте ли най после че тия горе са си едно и ни разиграват непрекъснато с пОМИСЛЕТЕ НАЙ ПОСЛЕ ПОНЕ МАЛКО !ТЕАТРО ЗА БАЛЪЦИ !