38

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

само минавам да кажа, че руснаците минаха вече на методичката за американския десантен кораб дето се е запътил за румъния. ще се глобяваме , колеги.

37

?!

преди 6 години

Ехааа, 10 мин. след като попитах "Има ли нещо нормално в нашата държава?", броят на знаещите за такова нещо е по-голян от броя на незнаещите. Е добре де господа-другари-***-***-***, цели или полу, кажете ми кое е нормалното в тази държава, че да престана да питам вече трета година. Напишете ми с думи прости и ясни, за да го разбера и аз, а и тези които все още не го знаят.

36

Анонимен

преди 6 години

Какъв чудесен момент за европредседателство на герберите!

35

изнервен

преди 6 години

Този нали беше се отказал да прави анализи. Ами скандали има във всяка нормална демократична държава - вижте Германия, Австрия, Великобритания, Италия, Словакия, Гърция, Полша и др. Те са част от демокрацията и важното е да се решават цивилизовано и разумно. Но за съжаление БСП (а този е техен глашатай) правят скандал и от най-малката дреболия и създават грозното впечатление, че в България е нещо ужасно, зловещо и апокалиптично. Защото не могат да предложат смислена алтернатива.

34

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

33

Анонимен

преди 6 години

няма лошо, избори до дупка,

32

Анонимен

преди 6 години

Ромите и социолозите очакват с нетърпение изборите поради една и съща причина

31

Анонимен

преди 6 години

Не се подвеждайте пак по такива скълъпени стачки . Видяхме преди време създадоха от нищо протести дойде БСП ...сложи си всички пенсии на постовете и го обърнаха на цирк.Спряха веднага евро фондовете , КТБ се разграби и тн. Колко пъти ще се връзвате на такива сценарии.

30

Анонимен

преди 6 години

Шамана на цоциалистите каза че скоро ще вземат властта

29

Анонимен

преди 6 години

Както сте тръгнали да обсъждате.руснаци,американци,китайци ще сме още по на дъното

28

Анонимен

преди 6 години

Всяка година същия филм се върти каква файда

27

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля че г-жа Върбакова е честен и мащабен бизнесмен. Не вярвам на приказките, че г-н Борисов искал чрез нея да си бил купел ЧЕЗ! Какво от това, че тя била активистка на герб? Всеки има право на убеждения. Това дето се говори, че политиката е само кражби и далавера за нашите политици не важи. Нали така?

26

Анонимен

преди 6 години

Продавачите на цветя много харесват 14 февруари и 8 мартСоциолозите много харесват когато има избори

25

Анонимен

преди 6 години

Закъсняхте за избори друга оправия нямате

24

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ГробокопачТи имаш право да искаш избори... - когато управлява БСП си затрупан с работа...

23

Анонимен

преди 6 години

Опозицията и тя за нищо не става.В момента я е просто яд че Бойко мутрата е на власт а той или може би кръга Борисов си купиха чрез паравана Гинка,ЧЕЗ, а това си е непресъхващо кранче от което текат много пари.А тези част от пари ще послужат за закупуване на гласове на предстоящите избори.И видите ли ГЕРБ са отново на власт.А сега идете и ги свалете.Те така се бетонираха.

22

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Абе, верно ли, че руския поп - полковник сръгал генерала в ребрата... - затова не пускат стенограмата...

21

Анонимен

преди 6 години

Шайкаджиите яко си го зъчукахъ като отвориха война с Радев.Този път Президентът няма да повтори грешката си от първото служебно првителство и да назначи такъв малодушник като Герджиков.Следващият служебен кабинет,който ще бъде назначен най-късно през тази есен ще бъде от сериозни и безкомпромисни хора,които освен че няма да потулят гербаджийските далавери,също така ще отрежат мераците на Цветанов за поредната изборна фалшификация.Нали се сещате,че тоя неземен гламар не е открил тази топла вода.

20

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименИзбори! Аз искам, избори до дупка! Който не е за избори, е против мен,з начи получава куршум в главата. Питайте Плъха!

19

Василев

преди 6 години

Кънчо и Андрей са голф пичове, джъткат си на голф игрищата!!!А пък Кака Гинка си джътка с ЧЕЗ!Деляни Пеевски си джътка с половин България!Кака Цура Бориславова си джътка с Пампорово и с банки!Бати Бойко си джътка с охранителни и вип фирми!Марешки си джйтка с хапчетата!Доган си джътка на язовирите!Нинова се джътка с Техноимпекс!Сидеров си джътка на Варадеро!Валерката си джътка в хотелите!Царя си джътка в резиденциите!Сеяните прости си джъткат с простотията цял живот!Агент Кортни!ЦРУ!!