137

Анонимен

преди 6 години

Америка е велика, руснаците са просяци!

136

Реал Мадрид

преди 6 години

Ако Боко беше мениджър на Реал Мадрид със същите резултати които има у нас като премиер, колко сезона мислете че биха го търпели на този пост?

135

Анонимен

преди 6 години

След като се опитваш да построиш мост по един и същи проект вече десет години и моста винаги пада поради грешки и некадърност на фирмата отговорна за проекта, колко още години мислите че същата фирма би трябвало да се използва с очакването резултата от проекта да бъде различен?

134

Анонимен

преди 6 години

Боко "прекалено умен" а стига уе уахахахах вица на 21 век.. щото до 20 години българите ще са малцинство в държавата си! Питайте демографите неверни куче-та

133

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Балканският проект Белене",ще е заложена бомба на наша територияТи да не си бил съветникът на баба Ванга та си толкова прозорлив.

132

Анонимен

преди 6 години

Гербавите *** са жалки същества. Работят да досъсипят Родината си.

131

Анонимен

преди 6 години

"Балканският проект Белене",ще е заложена бомба на наша територия,чрез която чужди сили ще съботират власта у нас и ще дестабилизират страната.Втори ЧЕЗ,но с много по-големи последици за бъдещето на България.Нещо,като Балканска федерация,управлявана от Белград/Мосва.Първи Сърбия и Русия ще искат контрола над такова Белене и когато се смени конюнктурата в България,с продажниците от левия сектор,катастрофата ни е сигурна.

130

Анонимен

преди 6 години

2010-та си говориха в Москва. Тогава нашия разглежда три дена музеи, докато Путин го приеме, за да му каже, че по въпросите с енергетиката трябва Боко да се консултира със специалисти, сиреч е гола вода.Понастоящем 2018-та днес, Боко не рискува да оди до Москва, ами дзвъни, докат му приемат разговора. От статията става ясно, че Путин го е посъветвал същото, като преди осем години.След още осем години - сигурен съм, че Борисов ще е още на власт, сигурно ще бъде посъветван същото.

129

Борисов е

преди 6 години

Прекалено умен за да се хване на капана БеляНе Иска да докара руския газ в гръбчето си без предварителни условия Точно както Ердоган изнуди ПутинДано да успее!

128

българина

преди 6 години

а близостта до сащ вече н идокара трагедията,няма армия, 1.5 млн плъхове, 1 млн турци 3 млн българи в чужбина, най бедни и изчезващи в света!!! ако това не етрагеди яне знам кое е? липсва извънземния фактор само стри турски партии и скоро ***, след 10 президента няма да е българин

127

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Сега Борисов като договори евтин газ и червените и тъмносините комунисти газ ще пи...т. Но Борисов за това е голям защото знае къде може и къде не. Путин опрости ли лихвите по делото за АЕЦ - опрости ги, настроен ли е срещу нас - НЕ, и това драги ми буратиновци е благодарение и заслуга единствено и само на Борисов!

126

Анонимен

преди 6 години

Нито един лев вложен в Белене няма да се изплати обратно. Защото ако случайно при тази сложност на строежа и корупция бъде пуснато най-рано до 2030г, ще бъде затворено като морално остаряло много бързо. Да се твърди, че ще работи 60 години до 2090г. е смехотворно.

125

Анонимен

преди 6 години

България отново ври и кипи , Борисов сега е момента да се споминеш !

124

Анонимен

преди 6 години

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

123

Анонимен

преди 6 години

Износът ни за Русия през 2017г е за 1.4 милиарда лева, а за ЕС е за 32 милиарда или 23 пъти повече. За какво ни е тази Русия?

122

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 111,"И като си казвал "много пъти" - та какво? За какъв се мислиш та да казваш каквото и да било?"Ти дори не цитираш правилно, взел на мен да прави забележка! Не е "много пъти", както ти си цитирал, а е "не веднъж"! И кой съм аз си е моя работа, няма да давам обясния на сул. и ...ю.

121

Анонимен

преди 6 години

Борчо уговори продажбата на ЧЕЗ , посети Люксембург заради сметките си , имитира построяването на АЕЦ БЕЛЕНЕ със Задните Балкани ! А сега ? ПР , двуминутно обаждане на европейски разговорен език с Президента на Русия !!!

120

Анонимен

преди 6 години

До az Ти в кой свят живееш По голям *** не съм чувал предполагам знаеш колко си *** Но мисля ,че не знаеш щом пишеш подобни тъпизми

119

Анонимен

преди 6 години

Ако догодина на местно ниво не го махнете не три мандата а тридесет и три ще го гледате.Първо режете пипалата по общините ,след туй и главата (министерски пост).30 години България още СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ***! Три пъти при трудност подава преждевременно оставки ,това значи че не става за министър .2

118

Анонимен

преди 6 години

Преди дни се правеше на остроумен, че "никой не можел да избира две неща - родителите си и руския президент". Днес се гърчи като *** на буца.