55

Анонимен

преди 6 години

"Мислите ли, че всъщност е можел да реагира по друг начин"- е.га ти и простата журналистка, и платена журналистика. боклу.ци.

54

Иван

преди 6 години

Май е време да се излиза на улицата и да се измете отпадъка. Не само тоя плъх, а и всичките плъхове трябва да бъдат натикани обратно в канализацията - където всъщност им е мястото... докато се научат да съжителстват в едно нормално общество, където да "береш тухли" е наказуемо!

53

123

преди 6 години

Емигриране!

52

Анонимен

преди 6 години

Това няма да е държава вече ако не пуснат човека на свобода.

51

Анонимен

преди 6 години

Някой от Пловдив да пусне жалба в общината за незаконно строителство на мaнгалката, че да бутнат котилото. Време е да се научат, че има и закони.

50

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 52,"Мутрата пак ще вдигне кръвно и ще се крие като мишка в болницата! И милицията няма да го опази, щот тя пази плъховете. А тоя, независимо от теглото си, е все пак мишка."На вазе руските трoляци, все Борисов виновен! Това не е работа на Борисов и по никакъв начин не го касае. Закона е ясен и в полза на доктора. Обвинението е необосновано, след като налице имаме неизбежна САМООТБРАНА, а то е за предумишлено убийство!!

49

Анонимен

преди 6 години

Плъха е имал съучастник!

48

Анонимен

преди 6 години

Sorosoidi Пуснете доктора

47

Анонимен

преди 6 години

***!!! Пуснете доктора

46

Анонимен

преди 6 години

Държава, която принуждава докторите да убиват, за да защитят децата си. Кой ще му плати за стреса на този доктор, кой ще плати за стреса на съпругата му, на децата??? Кога държавата ще си влезе в ролята. Нас 3 пъти ни обираха и полицаите вдигата ръце.... След последния път си събрахме багажа и се изнесохме от Бъбрагия .....докога ще ни гоните???

45

Недейте така!

преди 6 години

Мутрата пак ще вдигне кръвно и ще се крие като мишка в болницата! И милицията няма да го опази, щот тя пази плъховете. А тоя, независимо от теглото си, е все пак мишка.

44

Анонимен

преди 6 години

Имам две деца,нали не мислите,че ще разсъждавам за какво е дошъл някой висшист в МОЯ дом - отива при плъховете!

43

Тито

преди 6 години

За пистолета ще му дадат условна!

42

Анонимен

преди 6 години

Браво. Това е гражданска позиция. Има светлина в тунела

41

Анонимен

преди 6 години

Докторът не е стрелял за да го убие. Щом плъхчето е избягало и е починало навън. Това значи, че не е превишил правото си на неизбежна самоотбрана. А и кой е казал, че пистолетът е бил на доктора?

40

Анонимен

преди 6 години

О Боже! не е за вярване.една неправителствена организация защити доктора,а не...,влязъл в дома му! Доживяхме,може би не всичко е загубено.

39

Анонимен

преди 6 години

Най сурово наказание за виновните защо бандит с девет присъди не е в затвора и на полицейския патрул допуснал въоръжен престъпник да се разхожда спокойно и да пикае/краде в 3 ч. през нощта.

38

Соросчук

преди 6 години

Незаконно било е ми тва показва и нивото на държавата ни.За да се защити човек трябва да прибягва до незаконни метдои.Затова подкрепям и политиката на Тръмп.Как па всички престъпници и атентатори са все със "законно" притежавани автомати картечници и гранатомети.Кой им разреши.Художника и той с право го уби оня а ми онзи Лисичков май се казваше жандармериста той със законен *** уж превишил самоотбраната като застреля онези големите престъпници.Като няма държава е така!Полицията само заплати сака!

37

Анонимен

преди 6 години

Хей хей сабодете се бе уважаеми полетици.До кога ще защитавате само убуци.Седнете си на з.....а и режете проблемите на даржавата.Г-н Борисов стига се е срещал с Ердоган и стига да ородава даржавата.Браво на тоя доктор защитил си е семеиството.Ако не беше реагирал интоя ПЛАХА беле избил всички.Как ще ше да реагира даржавата тогава.Плъга пак щеше да е на свобида.А сега защо арестувате докторчето не винен е.СВОБОДА Свобода.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40ХАХАХА нещо ми смешно! Защото някои хора ги хваща скорострелна амнезия.Да ти примоня как някой разкрива истината:" Служителка на МВР е уволнена, че написала в социалната мрежа "Само ни развържете ръцете!". Кой ли е виновн от 30 годишно неглижиране????