134

ист

преди 6 години

Ако няма престъпници, няма да има съдебна система. Ако ликвидираме престъпноста,веднага 60 хиляди полицаи и съдии безработни. Престъпниците хранят системата. Роми не трябва да се убиват. Те са бъдещето на държавата. За белите законът се прилага с цялата строгост. Те са изчезващ вид.

133

702

преди 6 години

Днес всички медии говорят за Плъха.Целта е да се забрави по-бързо за Гинка.И това е по нечия заповед.Общото между двете "събития " е,че и при двете се краде-едното е на дребно , другото на едро.Но едрото крадане се нарича бизнес и не се наказва,а властта иска да му стане ортак!?Но Гинка ще ни напомни с напомпване на токовите сметки от първи юли и тогава всички ще се озъртаме като плъхове в капан!Помнете!

132

Нарушаване на Закон?

преди 6 години

Какво нарушаване на "Закон" - този който защитава престъпници с висящи дела?Този който не защитава убитите, изнасилени, пребити баби, дядовци, майки, бащи?Този Закон, който защитава политиците и престъпниците.- Промяна в Закона, докога ще ни избиват?- Докога ще ни грабят?- Докога със страх ще се прибираме в домовете, че няма да срещнем поредния убие#ц- Докога ще търпим психическото и физическо насилие над нас, нормалните хора?!Това не е моята държава. Това не са моите Закони.

131

Нов

преди 6 години

Излежал девет присъди и е на свобода. Това е абсурда. Присъдите на рецидивистите трябва да растат в геометрична прогресия, така че след 3-4 та да няма как да излезе жив от затвора, а да си умре там от старост

130

Анонимен

преди 6 години

На помните ли художника, където лежа ефективно, защото с газов се защитил, а колко чичаци по селата са осъдени, защото са стреляли по някого в двора си. Не виждам причина да се наруши закона и да освободят доктора. Закона е така направен и джамбазки го знае, ако искаше промяна да беше направил нещо за промяната му, когато влезе в политиката, а не да трупа сега дивиденти от случая и реално всичко ще отмине и замине.

129

Анонимен

преди 6 години

На всички ни се иска да бъде освободен доктора, но законите в Бг са такива, че го правят виновен, а за промяна трябва да бъдат променени и законите. Към момента те защитават електората и за в северозапада няма необрана къща по селата, сега "електората" е в апогея си от сегашния закон.

128

Газов

преди 6 години

Не върши, мой познат лекар си взе газов, на следващия ден му обраха апартамента, изчезнал беше само газовия, което говори, че магазините са комбина с крадльовците.Трябва да има национален протест за:- Народът трябва да се защити и това е национален проблем, щом на Лечева обраха апартамента, смятай колко са нагли- Всеки да има право да купи оръжие ако не е съден и с паспорт - САЩ- Влязъл в частна собственост, стреляш, не е влязъл за да ми боядиса апартамента или да ми премери кръвното Плъха

127

Евро без цензура

преди 6 години

Естествено че до голяма степен лекаря е невинен дори да е превишил правата дадени му от законаМен в собствения ми дом са нахлували хора от тайните български служби без да ме питат и по времето на Живков преди 1989 и по време на БГ-демокрацията като и в двата случая първоначално не се държах по идеалния начин тъй като бях изпаднал в шок а в такова състояние просто не се знае човек какво може да извърши А.Джамбазки да мълчи!Знаеме го че заради власта ще продаде майка с

126

Мен

преди 6 години

149 я пак помисли дали случилото се е глупост или твойте мисли клонят на там

125

Анонимен

преди 6 години

Време е мародерите,безделниците и всички плъхове да си намерят майстора.Влизаха ми в дома.Имах някакво чувство на отврат от факта,че някой *** се е разхождал и тършувал в личните ми и на семейството ми вещи.Съпругата ми бе стресирана дълго време и получи страхова невроза.

124

www

преди 6 години

НАЙ ДОБРИЯ ВАРИАНТ - КАТО В АМЕРИКА СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ. ХЕМ И ПРАВОСЪДИЕ ЩЕ СИ ИМАМЕ -

123

Анонимен

преди 6 години

Чешете си езиците, но аз казвам истина. Заплаши ли някой близките ми, ще трябва да ме е утрепал, за да излезе читав от дома ми.

122

Аз

преди 6 години

Оня требело да го качат у бъгажникъ и да го фърлат с чувал и камък у марицо. Никой ке го не търси, а кога го намерят - никой ке не знае

121

anon

преди 6 години

До: режисьорНе казвам, че не бих направил същото в същата ситуация. Просто си мисля дали е законно. Ако съм отблъснал атаката и после отида и си отмъстя това не ме ли прави убиец. Убиец на крадци дали е по-добре от убиец на ***? Мисля си само.

120

Наблюдател

преди 6 години

До Ач(132)Ако бяха цивилни полицаи - пак същото с пищова, понеже ченгета или не нямат право да ти влизат в къщата с взлом и да те нападат с нож.А процедурата по придобиване на разрешение оръжие е ненужно сложна.

119

Морски ама горски

преди 6 години

И ся всекви бездарни политици без визия и способности ще трупат точки на гърба на доктора.Даще чалгаджията Слави се събуди от зимен сън.А патриотите си намериха тема за 5-6 месеца....

118

Ач

преди 6 години

Оръжието му писаха ,че е незаконно колко ли граждани имат незаконни оръжия и вместо плъха ако по грешен сигнал бяха дошли цивилни полицаи кво праим.За убийството всеки би стрелял по плъха ,но за незаконното оръжие поне годинка лекар в затвора да поработи и глоба му трябва .И колко ли е сложна процедурата за придобиване на оръжие че чак лекари копуват незаконни пистолети......

117

СатаНАТО™

преди 6 години

До ГНЕВЕНА, той пък се показа агресивният с тупаниците... :))Кво бе, онуфри? Олово ли ти се е дояло?

116

Джак

преди 6 години

Частната собственост е неприкосновена. Всеки дръзнал да влезе в имота ми, ще се сблъска с пистолета ми. Особено такива като тоя *** с дебело криминално досие. Като няма държава, има саморазправа!

115

СатаНАТО™

преди 6 години

Той хубаво е свободен, и аз имам пистолет, но съм го купил да трепам агресивни русофили...