26

Анонимен

преди 6 години

Обясненията на управляващите, че финансирането сделката щяло да се оповести чак след финализирането на сделката, тоест чак след като капанчето щракне, е пълен цирк.

25

Щопо

преди 6 години

Гинка е само една малка калинка, както гледа смутено на снимката... уеуе гоуема бизнесдама:-) ке умрем от смех.

24

MaйMyнaтa

преди 6 години

ЧЕЗ даже и него мисля, на който и да е.Стига цената на тока да е нормална, и да не го спират за повече от 15 мин.Въпреки че се съмнявам в това, като гледам купувача къв фейс ни предлага...!!?

23

hg

преди 6 години

След дъжд качулка

22

До 1

преди 6 години

Нормалните българи се изнесохме отдавна от тази проклета територия.

21

бай ПЕТКО

преди 6 години

Сега се мъдри и умува поредната далавери. Идва му края, ама с бели кърпички няма да стане !

20

Анонимен

преди 6 години

Мафиотска история, никакъв бизнес не е това.

19

съдба

преди 6 години

До Анонимен 18Те виждат че народа е в реанимация и нищо не прави за да спре кражбите,и продължават грабежа в едни нормални времена тази политическа *** щеше да нахрани прасетата.

18

Bore

преди 6 години

Това си е далаверата."Гинка" ще получи още няколко десетки или няколко стотин милиона държавна пара. А тока си тече..е по жиците.

17

Анонимен

преди 6 години

Понеже вече крадат толкова нагло, че е просто мимоходом, когато случайно се вдигне шум, тиквата се омазва до върха на космите с противоречиви лъжи и хаотични гърчове..кеф

16

това е

преди 6 години

До АнтиседерастПродажбата та електроснабдителните дружества и тецовете на чужденци е предателство на политическата класа,нужен е нов народен съд,добре че има достатъчно стълбове по Цариградско ще стигнат за всички предатели и крадци.

15

Анонимен

преди 6 години

И като сделката е частна къв го дирят тези маймунеци дето си стискат крадливите ръчички?

14

Антиседераст

преди 6 години

Кой и защо продаде ЧЕЗ на чужда държава ? Сега всеки се изказва, че било част от националната дигурност. Като е част от мационалната сигурност защо не е останало държавно а е продадено ?

13

до 11

преди 6 години

Коя е Гинка гербави ми ***? Честна бизнесдама с няколко запорирани и иззети имущества за неплатени кредити, чийто съпруг пък е разследван от националата служба за сигурност заради фирмите му занимаващи се с източване на БТК? Гинка с фирмата си с големината на плюнка създадена само няколко месеца преди сделката? Гинка която със заеми изкупува бизнеса на ЧЕЗ, това някаква шега ли е? Гинка с трите малки фотоволтаика ли ще поддържа ел мрежата на половин България бе ***!

12

Добруджанец

преди 6 години

На времето всичко беше разпродадено за жълти стотинки а сега ще даваме милиони да си го върнем! Срам и позор за всички наши управници -бандити!

11

Анонимен

преди 6 години

А за другите две ЕРП-та? Аз лично съм фен за преговори за Лукойл Нефтохим и мини Бобов дол !

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Колкото и да ревеш другарю червен суджук това е музика за ушите на нормалните Българи. От всичко най хубавото е, че фирмата на др. Ковачки не можа да се вреди и така БКП-БСП е вън от елекроразпределението.

9

Зозо

преди 6 години

Важното е, че *** /БКП-Дс/ пак останаха гладни :)))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 6 години

днес е празник, не ни занимавайте с Гинка и т.н. Остава след малко и статия за СЛА НИНовА да публикувате.

7

Анонимен

преди 6 години

Тези на снимката бодигардите на Гинка ли са?