247

Анонимен

преди 6 години

Руският народ, след Вторатасветовна война, дава мило и драго за военно превъзходство. Това е единственият начин за предотвратяване на нова световна война. Но!Все те виновни. Ако избухне и вулкана в Йелоустоунския национален парк, пак руснаците ще сда виновни

246

haha

преди 6 години

До ДимитърЕ Русия е зле много зле. Там умират от глад и искат НАТО да ги завладее. Така е, всички руснаци са прости и гладни и мизерници и гадни и ... до колкото искаш. *** там и се молят ББ да им стане президент. Да живее ГЕРБ и КОЗЯК.

245

Членска карта №7

преди 6 години

До ДимитърМити и фити се гледало най трудно!

244

Димитър

преди 6 години

КУЧЕ, КОЕТО ЛАЕ НЕ ХАПЕ! ТАКА И РУСИЯ НАЧЕЛО С ПУТИН. МНОГО ПРИКАЗКИ, НО НАКРАЯ ПОДВИВАТ ОПАШКИ.СКОРО ЩЕ ГО ОСЕТЯТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА В УКРАЙНА И ПОСЛЕ СВЪРХ-КОСМЕЧЕСКО-ВСЕЛЕНСКИТЕ СИЛИ В КРИМ. НО НЕКА СЕ ПОСМЕЕМ ДОТОГАВА.ТЕ И РУСНАЦИТЕ СЕ СМЕЯТ, БИЛИ ДОБРЕ, НО В БЕДНА БЪЛГАРИЯ ВЗЕМАЛИ 2.5 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ. ХАХАХАХАХ :) П.С. "ГОТВАЧИ", ПРИСТЕСНЕН СЪМ ЗА ВАС, КУРСА НА РУБЛАТА ПАДА....

243

Членска карта №7

преди 6 години

Честит празник на българите! Останалите нека си ходят по месторабота и каквото Бог им отреди!

242

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Do 279Нцъ,! Като Ф-35 както сменя памперса при появата на СУ-35.

241

сиромах

преди 6 години

Спомняте ли си едно изказване на Мадлин Олбрайт за това че ресурсите намиращи се на тази огромна територия Русия не трябва да принадлежат само на Русия?Задавате ли си въпроса защо винаги речите на американските ръководители завършват с "Бог да пази Америка"?Защото другите кучета ги яли и там където преценят САЩ че имат свои интереси могат да се намесят със своя армия включително преврати да организират и окупация да правят!Справка върнете се в историята даже съвсем малко назад!

240

Do 279

преди 6 години

Така както руските ихтемнети сменяха памперсите, като дойдоха апачите ли?

239

Анонимен

преди 6 години

Нямало да се изплашат американските военни!!!Та те като видят руски самолет (дори и от ИЛ-2) и ходят да сменят памперсите, че старите са вече негодни за употреба!!!А колкото до паритета - ДА, така е, гарантират го! Можете да си спомните по времето на Горби как Русия беше поставена на колене и американските "умиротворители" си нацвъкаха бомбите с обеднен уран в Сърбия, подпалиха близкия изток и т.н.Сега американските говедари си траят, защото ако се надигнат пак да умиротворяват и ще ядат бой.

238

Анонимен

преди 6 години

Може - доминира, нали така, другарю Плевнелиев. Не като вас дето постоянно ви доминират.

237

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен275 Но ,това може да се промени,докато диктатурата Русия,скоро няма да стане демократична страна.Само, може да получи още санкции от запада.

236

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 275Що се отнася до заплатите по браншове: едни от най-ниските номинални месечни заплати получават заетите в селското стопанство - близо 330 евро.Това е според ,,Дойче Веле'' Както знаем тази медия обича да омаловажава Русия,така че издишаш яко.

235

Анонимен

преди 6 години

Да, България е най-бедна в ЕС - 510 лева на месец минимална работна заплата.В Русия - 9500 рубли = 280 лева също не е зле. Нашите студенти предпочитат USA, незнам защо.

234

ВЕЛИКА РУСИЯ

преди 6 години

ВСИЧКИ РУСОФОБИ ДА *** САМО РУСИЯ И НИКОЙ ДРУГ!!!!!!

233

Анонимен

преди 6 години

Фалита иде !!!

232

Иван Панов

преди 6 години

До истината от фффАко ние сме НАЙ-СТАРАТА държава в Европа и сме имали предатели...Представям си колко предатели и чуждопоклонници (като теб) са имали останалите цивилизации, че да погинат, а ние да останем...и да сме НАЙ-СТАРАТА държава в Европа!!!Явно повече :))))

231

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До До РУССКИЙ ОККУПАНТАми ....... навсякъде са ! Поразкъсани от касетъчни бомби или пък изпепелени от вакуумните. Та в общи линии, няма ги .......... в света на живите. Абе то и "Калибър" бе анимация, но ...... Хи-хи-хи !

230

До истината от ффф

преди 6 години

Ей това е русофила - българомразец! За сметка на любимата му чужда държава Русия обижда и клепа с мръсни думи собствената си родина и сънъродници. Засрами се.

229

Анонимен

преди 6 години

До истината от фффЩом се чувстваш такъв,значи си такъв...

228

До РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ааахахахах къде са тия 2000 убити американски инструктори? В мокрите ти сънища или в някой нов нарисуван клип на *** късия - Като новите им супер ракети, дето ги има само на анимация ааахахахаха