108

Суджук Македонски

преди 6 години

НА СЛИКАТА - ДВА МИЛИАРДЕРА - ЕДНА ЦЕЛ !!!

107

Суджук Македонски

преди 6 години

БАТЕ БОКО Е ВЕЛИК! ЧЕХИТЕ СА ПАРЧЕ ЕВРОПЕЙЦИ - БЪРКАТ ТИ В ДЖОБА, набутват ти падащия бизнес И ИСКАТ БЛАГОДАРНОСТ.СЕГА ВЕЧЕ НЕМА НУЖДА БАЦЕ ДА СЕ КРИЕ! ОФИЦИАЛНО ЩЕ КУПИ И ИЗПЛАТИ НА ГИНКА фирмата (ГИНКА ЛИ,ЧЕХИ ЛИ, ДРУГИ ЛИ..), на ЧЕЗ - ВМЕСТО 200 милки 320. На банките и ошфорките лихвите плюс консултантските, плюс парите на ЕБРР - досрочно чрез ББР, башка ще гепи контрола - кеш фло- то от сметките на тока - 1500 милки, а питайте кога ще го бутнат с избори! Ама БВП -минус 1,5%-ебмдп!

106

Анонимен

преди 6 години

продадоха енргото, но всичко е точно, защото...

105

Въпрос

преди 6 години

Някой ще ми обясни ли защо само в България политическата обстановка се променя на всеки 2 години и правителството не може да издържи цял мандат?

104

Ром Бакарди

преди 6 години

Зад "Инерком" стоят чешки частни лица и един от тях е от много висок ранг ,така че ЧЕЗ е прдаден и ако Боййко иска да остане наш -държавен ,ще трябва да плати неустойка,защото договора е сключн по всички правила . Друг е въпроса ,че е сключен договора под носа на Бойко и разузнавателните ни служби-трябва Оставки да хвърчат ,но нали знаете къде сме ,при нас не важат законите на цивилизацията и демокрацията на Европа.

103

Анонимен

преди 6 години

Той купи два ядрени москвича за 1 300 000 000 евра и сега ги държи в кашони, та няма да купи някаква си ЧЕЗ за скромните 320 000 000 милона евра!Бацо е велик!

102

Анонимен

преди 6 години

Шайката ГЕРБ в действие

101

Българин

преди 6 години

А Павлова подписва договори за онлайн пазаруване - ах ха ха ха Бойко си купи ЧЕЗ по телефона от Бабиш

100

Анонимен

преди 6 години

100, кога ще разберете, че това "цялата страна пламна" той сам си го направи с цел да падне и след година и нещо да се върне. Целият театър си го беше уговорил с Местан и може би със Станишев или някои други от Позитано. Същото май стана и за предишното му завръщане - сделка "Радев - предиент срещу Борисов -3". Може би сега се готви и Борисов-4, но като коалиция с БСП. Е, може и с друг премиер, но ще поживеем, ще видим.

99

цру

преди 6 години

нормални такива неща да се случват в държава с премиер баш мутра

98

ЛЪЖА

преди 6 години

ЯКА ДАЛАВЕРА НА БОРИСОВ И ГЕРБ....ТОТАЛНИ КРАДЦИ И МАФИОТИ

97

Анонимен

преди 6 години

,,Държавата е лош стопанин".-Вече 30 години слушаме тази мантра,измислена от ранните приватизатори за да могат необезпокоявано да извършат огромните кражби и злоупотреби на всичко държавно.В резултат държавни активи на стойност около 100млрд. лева преминаха в частни ръце,а в държавната хазна влязоха не -повече от 4-5 млрд.Държавата е добър стопанин във най-развитите икономики и държави по света,където навсякъде стратегическите отрасли са в нейни ръце,или се контролират от нея!

96

Анонимен

преди 6 години

Дано някой им повдигне обвинения на ГЕРБ

95

Анонимен

преди 6 години

Логическият прочит на ставащото около ЧЕЗ е - продадоха си го тези гадни чехи не на когото трябва. Щото чехите ние сами почти си ги изгонихме, последните пет-шест години беше гонка до дупка. В тази връзка, някой може ли да припомни кои бяха останалите участници в търга.

94

Анонимен

преди 6 години

Поредната гигантска и показна нагла кражба! Изглежда че България е най богатата страна в Европа щом 30 год се краде жестоко, и още има. Странно че все още има хора които вярват на която и да е партия, имайки предвид че всяка една от тях е престъпна организация, и че парламента е гнездото на корупцията и мизерията в страната. България няма друга алтернатива освен президетска република. Или е "великият", несменяем, с много тъмно минало ББ, или БСП с ДПС. И в двата случая страната е обречена

93

765

преди 6 години

" Договрът е подписан!",каза Бабич!Боце,този път падна в собсвения си капан!

92

Анонимен

преди 6 години

Странджата и Бойко в затвора

91

Народен Съд

преди 6 години

На Мутрона, всяка дума е Лъжаааааа!

90

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от парламента. Бойко еднолично и наредил какво трябва да прави. Страх лозе пази. Бедната женица гледаше като гърмян заек.

89

Анонимен

преди 6 години

Народа няма вина че Бойко си прай квото иска