23

Анонимен

преди 6 години

Значи вчера Борисов е имал предвид, че гадовете са опозицията?! Тази обидна дума наистина ще разклати властта! Герб много пъти са обиждали открито българския народ и опонентите си....

22

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах! Как ще се върне държавата с 30г назад ако е стане държавна собственост? Нали сам го казваш - нормално е за опозицията да вади кирливите ризи на управляващите. По-лошото е когато казваш на черното бяло. Да станеш като щраус. Забиваш главата в земята и проблемите изчезват. Не че бкп е цвете за мирисане, ама е хубаво да гледане на критиката като конструктивна. Не да се държите като ощипани моми. Цялата сделка мирише отдалеч.

21

Левски

преди 6 години

Бе нека ги одържавим тия дружества и парите да останат в БГ ,да не се изнасят пък нека после се оплакват че няма. *** нали са милиарди! Самите така наречени ПАТРИОТИ ревяха едно време да ги одържавим. Мо нали БОКО ГИ ГАЛИ И ТЯХ ,както него папота

20

Данте Алигиери

преди 6 години

...то пък една власт...

19

реалист

преди 6 години

Ако опозицията е народа, да клатим властта ви. Но ви е старх, че скоро като я сдадете и далаверите ви ще лъснат, затова ще я сдадете само с кръв, като стари комунисти.

18

Гробокопач

преди 6 години

А, и още нещо, Симеонов, като тъ гледам тъй, ми с еиска, не 30, а 1300 години да се върна назад;)))

17

Анонимен

преди 6 години

Симеонов: Опозицията има интерес да клати властта! А Вие да сте във власта защото втори подобен случай няма да има.

16

Анонимен

преди 6 години

Този тъкмо се уреди да кърпи до безкрай дупките в оградата. Далаверата е голяма и няма свършване, че тя оградата е дупка до дупка, клати се и се събаря и от вятъра.

15

БОТЕВ Е ПИСАЛ ЗА ТЯХ

преди 6 години

Патриот е душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайт

14

Тъп на 179 градуса

преди 6 години

Клати - Боже, Боже, пак за секс ставало дума!

13

А що

преди 6 години

Не вземете да свършите нещо. Нещо полезно де! Една плоча се върти 30г. Опозицията, платени протестъри, ЕС дава, ЕС не дава, комунисти, анархисти. А стига вече де. То и бебетата ви знаят оправданията. Почвайте да бачката, че и без товя плачете за въжето до един. Коя майка ги е раждала и възпитала??? Хора без грам морал и без грам мисъл за Родината. Срам ме е от вас *** корумпирани

12

Анонимен

преди 6 години

Опозицията на НА ВЛАСТТА Е НАРОДА.

11

Анонимен

преди 6 години

Последен валс!

10

Анонимен

преди 6 години

А вие лъжепатриотите имате интерес да останете във властта и слугувате приведени по лакти и колене на премиера, защото знаете, че като самостоятелни формации сте нула цяло и нищо! Днес показно Симеонов целува ръка на Караянчева, която не знае какво е и къде е Пекин. Представете си как се подмазва на премиера.....

9

Анонимен

преди 6 години

Сименов, искаш да ме убедиш, че да провериш бизнес за милиони ,от който зависи електроснабдяването на 2 млиона души, е невъзможно, а да мериш шум в кръчма е възможно и това не ни връща 30 години назадСимеонов, ти в кой свят живееш?

8

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че има интерес дрогарю, обаче ти трябва да докажеш думите си или да си подадеш оставката сега и незабавно, защото иначе си лъжец и те чака затвор и съд.

7

реалист

преди 6 години

Разбира се. То оставаше опозицията да подкрепя властта. Е, при вас се е случвало. Помним златните пръстчета на Болен Лидеров. Препоръчвам ви да напуснете с достойнство властта и да си кажете всичко пред народа.

6

Гробокопач

преди 6 години

Опозицията наистина "клати" упралвението. Тъй го клати, на два тека, та чак Пловдив раздруса. Най-лошото за "Борисов 3" и представителната му извадка от 80% е, че има парламентарно представена опозиция, но има непарламентарно представена опозиция, сиреч "гадовете". Те, както се види, са много по-ефикасни в клатенето.

5

Анонимен

преди 6 години

Каква мисъл, какво заключение!Не бих го нарекъл умозаключение, поради липса на първото!Че каква е работата на опозицията бре? Когато Ореха беше на власт, бащицата ти от ГЕРБ даже не влизаше в парламента, а сега пищите като ощипани моми.

4

Анонимен

преди 6 години

Значи опозицията нареди на ЧЕЗ да си обират крушите тоест да продавят оказва се че комунистите клатят и ЧЕЗ и Чехия може би клатят и ЕС и САЩ. Световната криза и срива на борсите в САЩ и Пекин са дело на БСП гледай ти.