112

Анонимен

преди 6 години

Г-жа Лъжа , на всичкото отгоре е и *** крава!Позволи да и отмъкнат ЕНЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ , ПОД НОСА !А, СЕГА , ЩЯЛА ДА ПИТА ЧЕХИТЕ ЗА "ПОДРОБНОСТИ ПО СДЕЛКАТА" ха,ха,хаааааааааааа.....МАЙ, ДЕБЕЛОГЪЗАТА ПРИВАТИЗАТОРКА , СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО "МАРА ПОДРОБНАТА"....И СИ МИСЛИ ,ЧЕ НЕКОЙ ЩЕ Й КАЖЕ...!

111

Анонимен

преди 6 години

Най-после се появи и Гинка.Тази мургавелка имаше цял ден време да назубри опорните точки,които и бяха спуснати,за да прикрие реалните собственици.Нали никой не се съмнява,че въпросната госпожа е подставено лице,както за сделката,която представлява,така и на фирмите,които били уж нейни-соларни инсталации и др.Знае се,че там случайни хора няма.

110

Анонимен

преди 6 години

Питайте Путин кой руски олигарх изкупува българската енергетика. ББ може да го питате защо помага на руснаците.

109

Циник

преди 6 години

Гинка и Славчо - неплатежоспособни кредитополучатели и длъжници на НАПВъпреки съмнителната си кредитна история Гинка преминала строго проучване от ЧЕЗ и чешката държава и получила доверието на голяма финансова институцияфевруариПазарджишките бизнесмени Гинка и Славчо Върбакови, които спечелиха търга за българския бизнес на ЧЕЗ до неотдавна не са можели да си обслужват банкови кредити. Срещу тях има три изпълнителни дела. Техни имоти са били възбранени

108

До 114

преди 6 години

Това,че пишеш само с главни букви не те прави по-убедителен.А това,че намесваш световната банка те прави направо смешен.Световната банка ще даде на Гинка 340 милиона лева?!Ха,ха,ха Ти луд ли си?

107

Анонимен

преди 6 години

Питайте Б.Борисов,той знае.

106

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 6 години

Г-жа ЛЪЖА ВИ ЛЪЖЕ НАЙ-НАГЛО!!!ЧЕЗ--Е КУПЕНА СЪС ЗАЕМ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА!ДРУГИТЕ ЕРП-та.....И ТЕ ..ЩЕ БЪДАТ ПРОДАДЕНИ ПАК СЪС ЗАЕМИ ОТ ТАМ!!СВЕТА --НЯМА ДА ТЪРПИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ПАК ДА БЪРКАТ В ОБЩИЯ КЮП НА ДЪРЖАВНИТЕ ФИНАНСИИ!СВЪРШИ ТОВА ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105

Nice try

преди 6 години

добър опит за отвличаща маневра със стандартната `руска намеса`, но не минава. Не и този път. Стига вече.

104

Анонимен

преди 6 години

До ха-ха-хаНе съм суджукар, а човек който много добре позвава продажната 5-та руска колона в България.

103

Анонимен

преди 6 години

Зад всяка тъмна сделка в България, стои неизменно един и същ извършител - Русия.

102

Анонимен

преди 6 години

Каролев винаги е защитавам криминални сделки и лобирал в техен интерес, тук не прави изключение.Мисля че няма човек с няколко мозъчни клетки, да не се сеща ,че зад тази нелепа сделка седят определени олигарси и криминални кръгове, които на драго сърце ще монополстват над половин България. Да ни е честито! Дето се вика няма корупция, а само усещане за такава!

101

Анонимен

преди 6 години

Путин обмисля да ви направи тока по 3 долара квт/ч щото трябва да се водят завоевателни войни, пък и търговията с кокаин съвсем закъса.

100

Анонимен

преди 6 години

До обективен 104В грешка си ти, колкото американските централи се оказаха американски толкова и ЧЕЗ ще се окаже суджукаджийска. Русия ви заробва енергийно всеки ден а вие русофилите и ръкопляскате и викате ура.

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Сега ще видиш как бореца срещу корупцията Нинова ще забрави за ЧЕЗ, щом и се обадят началниците от Москва че МЕГАдалаверата е руска направия.

98

Анонимен

преди 6 години

Ще се молите на Путин да ви намали малко тока съвсем скоро.

97

Анонимен

преди 6 години

Само едно ми е интересно,ако такава .МЕГА далавера се случи в Гърция например. Дали гърците ще пишат по форумите или ще ги гледаме в извънредно включване по новините.

96

Анонимен

преди 6 години

Да живее СССР приватизатор номер едно на българската енергетика.

95

Анонимен

преди 6 години

Инерком може и да е малка, но зад нея стои мощният Съветски Съюз.

94

Анонимен

преди 6 години

Покрай този скандал, започнах да се ровя в Интернет, за да си спомня кога точно идва ЧЕЗ в България, по кое управление, кой е бил шеф на ДКЕВР и т.н. Я дайте сега да си ги припомним. :))) Кажете ги убавците, да не ги казвам аз!

93

Анонимен

преди 6 години

Какво стана със срещата във Варна? Нещо го напъдиха нашия толyп?