261

Анонимен

преди 6 години

Уавец!

260

Анонимен

преди 6 години

Това е по - зле и от феодалния строй, и от робовладелческия строй.....

259

Анонимен

преди 6 години

Няма банка в света кояъто да даде кредит на Гинка-върбинка!!!Единствено ВТБ но тя е руска и санкциите са непреодолимо препятствие за този случай.Само българска банка заедно с ЧЕРНИ пари на Прасчо и Тиквата отзад може да финансира такава сделка.и не се съмнявайте и за миг че Тиквата е ЯКО ЗАМЕСЕН.Като гледам само как АГРЕСИВНО ЗАЩИТАВА "частният бизнес" ..............ВСИЧКО Е ЯСНОооооо!Омазал се е Тиквоний с ТЪМНО ЖЪЛТО отзад!!!

258

Анонимен

преди 6 години

Вижте го как нагло се хили. Изобщо не се притеснява от факта че някаква смешна фирма с 3 малки фотоволтаика и стотинки в джоба ще изкупува бизнеса на ЧЕЗ чрез неясно финансиране.

257

Анонимен

преди 6 години

Всички органи и институции грабят всячески от народа и после политиците си разпредялят откраднатото помежду си. Една и съща корупционна схема 28 години безспир....

256

Анонимен

преди 6 години

Това което прави Тиквата е да СЪСИПВА всички бизнеси и тогава инвеститоритеРАЗПРОДАВАТ на БЕЗЦЕНИЦА и бягат от България.А купувачите са "Наши хора"(разбирай на Тиквата и КОЙ) .После започва ЩАВЕНЕТО на глупавият електорат.Но *** са толкова *** та няма как да им светне тази СХЕМА!!Така е от първият ден когато Тиквоний взе властта и каза че Доган бил ВЕЛИК политик.И така вамката заедно до ден днешен.

255

Анонимен

преди 6 години

Чак такива безобразия нямаше по времето на БСП. Не са китка и те, но тези....

254

Анонимен

преди 6 години

Боце е като Пилат Понтийски. Пак си изми ръцете с някой друг. Ще му се размине ли и този път?

253

Анонимен

преди 6 години

Страшно смърдят тези гербери. ..

252

Гинка Върбакова

преди 6 години

Начи получих кредит от банка, чието име няма да разкрия. Банката получи гаранция чрез разни утвърдени практики. Не знам как спечелих ЧЕЗ, пращах там разни сложни документи и стана. Сделката е между две частни компании, правителството няма отношение... абе прочетете там всичките опорки дето ги пусна Бойко по медиите, че да не се повтаряме.

251

Анонимен

преди 6 години

Така е, за наше съжаление. Ще останат безнаказани докато разпродадат и последното ценно нещо в България, и едва тогава ще си заминат да живеят в чужбина в именията си и ще харчат откраднатите от нас народа милиарди.

250

Българин

преди 6 години

До АнонименЗначи Бойко, в Чехия може държавна компания в България било шега на БСП.

249

Анонимен

преди 6 години

Като видях кой защитава Тиквата и напълно се убедих че ЧЕЗ е на Вожда. Цялата кражба е подготвяна близо две години.От продажбата на държавните дялове на безценица ,до оставката на стрина Теменужка. Само Гинка я крият ,защото като я покажат всичко ще лъсне.До ден-два истината ще излезе на яве.

248

Анонимен

преди 6 години

Щом се смее, значи резултатите от проверките на ДАНС и НАП са минали успешно.

247

Анонимен

преди 6 години

А кака Гинка с какво образование е - икономическо или инженерно, че е преуспяла в бизнеса толкова?

246

Анонимен

преди 6 години

Тръмп го нарита в Давос и го прати в девете глуха, както и Цветанов на закуската в Щатите. Колкото да лазят и да се кланят Тръмп има наблюдение и относно КТБ. Поверил го е на Меркел, писнало му е от гербаджии. В Щатите и Европа много добре знаят кой е и цялото му досие.

245

Анонимен

преди 6 години

Казаха му пак само преди дни, че не е за Шенген с тази корупция. Вместо поне малко да се поспрат, те гръмнаха и с ЧЕЗ. От януари насам загубихме бройката вече на убийства на " бизнесмени ", скандали между политици, проблеми в институциите, подмолно подписване на извратени конвенции и т.н.

244

Край

преди 6 години

ЧЕЗ го продадоха,като фирма точила ДДС в квартал Нов път на Видин.

243

Анонимен

преди 6 години

пита я Викторчо два три пъти " значи сте милионери" и тая Гинка стринка малко се позамисли, все едно ги е сънувала тия пари дето ги имала в активи, а за лексиката и изказа и няма да говорим

242

Анонимен

преди 6 години

Да и аз я видях Гинка...ами за такива милиони не и приличат..даже и по външен вид като прическа или тая евтина блузка за да направиш такава инвестиция трябва да имаш поне още много милиони ...поредния фарс..който и да проверява !!!явно че има друг зад тая сделка..то в нап Пазарджик едвали са виждали 320 милиона кото и мейните данъци да не правят хората на ***