11

LEEDS

преди 6 години

До До LeedsБлагодаря

10

До Leeds

преди 6 години

Новината беше оповестена в няколко сайта преди няколко дни. Младежите са слизаши от Алеко. Общинарите ги удрят отзад на един от завоите и за малко да изхвърчат в пропастта.

9

Тео

преди 6 години

Както и преди казах,това е версията на едната страна.И аз съм бил студент,и знам що за щуротии съм правил.Ако този юнак е дрифтил по леда и ченгетата са искали да го спрат?Ако е прав,редно е да си отстоява правата.Има съд,но аз мисля,че в момента в който обжалва,понеже случая се разшумя акта ще падне за да се спасят и полицаите.В противен случай-обжалване,съд,акта 100% ще падне на съдебна инстанция и граждански иск за нанесени морални и психически щети.Това е.Съд и КАТ са две различни неща!

8

Анонимен

преди 6 години

чакай бе тая история не я ли писаха преди няколко дена но тогава беше едно Ауди с летни гуми и уж 3 деца отзад?

7

LEEDS

преди 6 години

Не се разбра в кое населено място се е случило.....

6

Анонимен

преди 6 години

Катаджиите на кол. Иначе няма оправия. Заедно с долнопробни лекари, учители и тн. Затова мафията е много ефективна структура. Провинилят си търпи наказанието без значение кой кум, кой сват....

5

Борисовите момчета

преди 6 години

Борисов,това ли е твоята любима полиция,на която изсипваш камари с пари!!!???На тази ли полиция хората да имат доверие!!??Народа за това ли им плаща заплатите!!??Борисов,хвърли им още стотина милиона народни пари за Велик ден!!?? СРАМ!!!

4

:))))

преди 6 години

"Общинска полиция" и КАТ ...системни нарушители!!! Като в съседна статия,но не виждат гредата в собственото си "око".

3

еддфг

преди 6 години

Tова се казва двоен стандарт ,трябва да усъдиш полицая а не полицията

2

Анонимен

преди 6 години

ушев да бъде уволнен незабавно, заедно със съучастниците си и да заплати глоба на момчетата, които е ударил с некадърното си шофиране!!!!

1

Щерю

преди 6 години

Достойно за нов епизод от Доньо Донев: - Тримата *** и патрулката на КАТ...