99

Анонимен

преди 6 години

Няма как човек и фирми свързани със скандали и покритост в предишни съмнителни зделки изведнъж да говорят за работещ модел. Най-важното на държавата е да разбере кой стои зад нея и чий бушон е!

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 113 По тази логика, правителството сега ще се старае да няма високи сметки, за да не падне като през 2013 г, така ли?

97

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

АЙДЕ ...СЛЕД ЧЕЗ...И ЕВН...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА...ЕВАЛЛА , ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!

96

Анонимен

преди 6 години

През 2013г. правителството падна заради сметките на ЧЕЗ. Явно е важно да притежаваш 2/3 от енергийната система. Ти диктуваш правилата. Освен огромните печалби.

95

СатаНАТО™

преди 6 години

Най-вероятно ще либерализират пазара и ще отрежат комунистичеките фотоволтаици от приходи. Няма как да се построи нищо голямо без монопол.Концентрация на властта и ресурсите.Нали затова боготворите Путин - защото построи вертикала, храни си свои хора и млати останалите. Някой трябва да събира парите на хората, за да ги вложи накуп в голям проект.

94

Анонимен

преди 6 години

Това е глобализмът, както обичат да казват глобалистите:държавите-парии са бедни не заради глобализма, я защото остават извън него.Е, ние сме глобализирана държава-парий, споко!Иначе цялата история ми напомня за развития социализъм, където имаше шапки върху шапките, само дето сега шапките са недосегаеми и на хиляди километра от добитъка за доене и стригане.

93

Анонимен

преди 6 години

Разбрах, в Русский мир не обръщате внимание каква уста ви д*ха.Няма значение дали е с панталони или с юбка...*** ние в Европа не сме така бе, брат!

92

МaйМyнaтa

преди 6 години

Не знам нормални ли сте но аз съм ненормален. Щото тия дето ви взеха енергото и жиците, ми съсипаха 13-се години..от живота. Желая ви успех!!

91

Жалките

преди 6 години

опити на един-два герберастки сататролове да изкарат сделката кристално чиста или поне приемлива само правят гнусотията, наречена българска действителност, още по-голяма. Дано част от промитаците, гласуващи за герб 'за да не се върнат комунистите' вече се събудят

90

Анонимен

преди 6 години

Не се определяй грешно като мъж. За такива като теб цела конвенция има - цариградска! А и в устата няма кой знае какви полови различия... Давай по въпроса, че опашката расте!

89

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименИма 50 човека преди тебе да чакат сатанато да ги обслужи. Аз съм единайсти.---------------Аз не бих се хвалил, ако се редя на опашка да ме "обслужи" някой от мъжки пол.В Русский мир така ли се оправяте?Мъжете се редят на опашка, за да ги оправи "врагът"?

88

Анонимен

преди 6 години

***, нАреди се на опашката. Има 50 човека преди тебе да чакат сатанато да ги обслужи. Аз съм единайсти.

87

Левски

преди 6 години

Поредния пладнешки обир в тая държавица пък народа все така с тая овча душица си мълчи,а пастира си ги води ли води.

86

СатаНАТО™

преди 6 години

Най-вероятно това....Най-вероятно онова....Най-вероятно сте тревожни дъбили.А сделката между две компании, между които държавата няма как да се меси.И национализиране по руско-комунистическия смисъл не може да има.

85

Herald Tribune

преди 6 години

Забележете колко умерени и предпазливи са публикациите в повечето медии. Това не е новина, защото още на 19.04.2017 се появи информация за сделката.Много и много са в играта, а държавата е била и е гарант. На кой, на народа си?Да, но него вече го няма.

84

снайпера

преди 6 години

До 98Тия хора не им дреме за печалбата бе! Тях ги интерсува имуществото, а от там идва и печалбата

83

Анонимен

преди 6 години

Най вероятно всичко става с благословията на Буда... После ще му пуснат някои милион към партииката му, да ги усвои.. по каналния ред и тн. и тн.Игрите са ясни

82

Анонимен

преди 6 години

До @93Когато става дума за тока на половин България, да, банката трябва да е известна, както и условията по договора.---------------------Кой ти е казал, че банката не е известна?Има си институции, които са оторизирани и на тях е известна.Ти си никой.

81

Анонимен

преди 6 години

Бизнесът не е на загуба, но печалбата в никакъв случай НЕ Е 2 млрд. лв.А е два-три порядъка по-малък.

80

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

"ИНТЕРКОМ-ВЪРБАКОВА"...ИЛИ МАЛКО БРЪСНАРСКО НОЖЧЕ , В *** НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ!АЙДЕ , ДА Е ХАИРЛИЯ!!!!!!!