561

Kiki

преди 6 години

Храбра освободителка

560

ми така е

преди 6 години

До Анонимен 585За вас,партийните секретари,Русия е освободителка,нали ви освободи от копането на село!?И ви направи художници,писатели,ченгета и квото се сетиш!Важното беше да сте послушковци,нали така!?А за нас,обикновените хора,тя си беше агресор,унищожил българската държавност и националната независимост!И за който много знае имаше Белене и Ловеч,и характеристика за "класов враг"!Е,сега руските танкове ги няма, но древния имперски принцип "Разделяй и владей!"си действа с пълна сила и сега!

559

...

преди 6 години

Олимпиада за асматици...Килъри да свиква сенатската комисия, докато има време за контестация...МОК,БОК всичко да се самосезира...ФИФА да се накаже,че зачете нередовен гол на Хондурас и Краварите ще гледат сокър по телевизията....МОК,ООН,ОССЕ,УНИЦЕФ,ЮНЕСКО...циониски надолигархични организации за внушения и прокарване на политкоректна човекомразка политика.

558

ФЮРЕРА СГРЕШИ!

преди 6 години

НЕ БЕШЕ НУЖНО ДА СЕ ВОЮВА С ЕДНА ПРОГНИЛА И ДОКАЗАНА НЕЕФЕКТИВНА КОМУНИСТИЧЕСКА СИСТЕМА , КОЯТО ЕСТЕСТВЕНО ЩЕШЕ ДА ДОВЕДЕ РУСИЯ ДО ФАЛИТ !ПРОСТО ТРЯБВАША ДА СЕ ПАЗИ И ПРИЛАГА --СИЛНО ВЪОРАЖЕН НЕУТРАЛИТЕТ.ВОЙНАТА НА 2-ФРОНТА ВИНАГИ ВОДИ ДО ЗАГУБА!Но това е истината:НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА --БЕШЕ ЗАМЕНЕН С ИНТЕР-НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ.НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО НА ДИКТАТУРИТЕ!

557

Анонимен

преди 6 години

Русия е едно нищо като фудболния си отбор Ще има да гледат германски блиц та и да си плащат за него

556

Анонимен

преди 6 години

Червенат *** най и отива

555

Анонимен

преди 6 години

Швабите да не пищят, че са поробени от американците, не от руснаците. А за нас, българите, Русия е Освободителка и вечен приятел!

554

Урок по история

преди 6 години

На 24 февруари 1942 г., преди точно 76 години, българският кораб Струма, с капитан Григор Тимофеев Горбатенко и помощник-капитан Лазар Иванов Диков, е торпилиран и потопен от съветската подводница Щ-213. Загиват 768 мъже, жени и деца, със само 1 оцелял - 19-годишен мъж.В историята на българското корабоплаване няма друг подобен случай с толкова жертви на море.

553

Анонимен

преди 6 години

Каквото почукало такова се обадило - даже им е малко на швабите пердаха дето са яли. Сега обаче тарамбуките тотално ще им разкажат играта и вече няма да има Германия а също така и *** Дойче веле.

552

Внимателно

преди 6 години

През 1939 година в Букурещ плъзва предупреждението че evrei обсебили Берлин и Москва готвят жестока трагедия за всички. След зверски убииства и палежи на тела в бабий яр Киев пристига съобщението, че хора evrei няма..Това са исключително опасни проникващи духове на жестоки масови убиици ликвидирани от охраната на земята и слънцето преди над 43 000 години.. Вижте обсебени от тях - Хитлер,Берия,Химлер,Превратаджиите на 9 юни 1923 в София и други..

551

Внимателно

преди 6 години

НАй тежко пострада от Първата световна война Великата Руска империя..Вместо да пази Руската империя от врагове императора бе подмамен да я натика в кървава исключително жестока война с Германия и Австро унгария с които нямаха никакви проблеми вкл териториални..МАсовите убииства в Руската империя продължават до декември 1941 година,заради черни масови убиици обсебили подставени на власт в Москва..

550

JJIvanov Geolog

преди 6 години

През декември 1941 година Светия дух взе власта в СССР.Освободи Европа и Азия от нагли исключително жестоки нашественици обсебили Германия,Япония ..Тогава е създадена съветската нация защитавана от божествена обемна охрана.

549

Анонимен

преди 6 години

абе не може една банда из роди дето са избили 20млн души да се оплакват, че имало 200хил изнасилени. Можело е, а и е трябвало да се избие цялата немска нация! Същото, което са се опитвали да направят немците!Око за око, зъб за зъб.Българите, като помощници в опита за изтриване на руската нация от лицето на земята са заслужили не по-малко да бъдат заличени от Освободителя. За щастие или за тревода днес, демократична Европа ще напрви това, което не направи Османската империя - геноцид!!!

548

Техеран, 1943

преди 6 години

Чърчил: " Държава и народ, обявили два пъти война на освободителката си, велика славянска сила, обявили война на съседите си, две православни държави, нямат място на световната карта "Техеран, 1943

547

маде ин Булгари

преди 6 години

Народът на България поздравява Русия с победата над Германия! На хокей на лед.

546

Факт!

преди 6 години

До чекистгерманците са никои в хокея.Причината да стигнат до този етап е че за разлика от преди нямаше ги звездите от НХЛ.Сиреч тия игри бяха на амтиорите хокеисти!

545

do 740

преди 6 години

До Анонимен: Поне е имало завод. А ти си представи кака Гинка, която купува Чез за 300 млн с крадени пари от заеми, чиито лихви ти трябва да погасяваш

544

Владислав

преди 6 години

Даже бчми казваха, че някой от тях не са знаели вилица какво е. Кой знае от кой край на Камчатка са дошли.Това от устите им съм го чул, лека им пръст. По повод това че тогава е трябвало да приютяват в къщите си тези войници.Незнам защо и по какви причини.Не оплювам и не защитавам никой, само казвам какво съм чул.

543

Владислав

преди 6 години

Незнам кой и как приема червената армия в България,не ме и интересува.Знам само какво ми казваше прабаба и прадядо ми.Когато са дошли германците, били спретнати, чисти и опънати униформи.Като ти седнат на масата вадят марки за всяко нещо, пиле ли ще е, ягне ли ще е, прасе ли ще е. А на децата са давали шоколад представете си.Културни и възпитани.Като дошли руснаците, мръсни брадати,космати, дрипави,сядат няма да питат може ли, кво ли що ли.Сякаш им е бащиния,груби вобще нищо общо

542

4:3

преди 6 години

Червената машина е олимпийски шампион.Русия пак победи Германия.