22

Анонимен

преди 6 години

Картата е страхотна! Браво на човека! Дано в метрото я внедрят час по-скоро.

21

Старата карта

преди 6 години

си беше добра. Има имената на спирките метрото, над половината от тях са кръстени на улици които са в близост в изхода - например Опълченска, Сливница и т.н., има такива които са кръстени на обекти които са в близност - НДК или Лъвов мост. Трябва да си много глу-пав за да не разбираш картата, особено когато в мотрисиет също има карта и глас които обявява идващите станции на български и английски.

20

Armagedon

преди 6 години

Приветствам и хиляди благодарности на Човека,безкористно създал картата.Дето се вика, умното си е умно.Не е като гербер. Сега "копърките " ще излязат на протест, щото видите ли "бизнесът" им ще се срине.

19

king_for_a_day

преди 6 години

14, да проблемът на България наистина е в 80-те % - в смисъл, че почти само 80-процентови работят в държавната и местната власт и администрация. Не че извън тях блестим с нещо, но тези службици просто са привлекателно място за крадци, мързеливци и некадърници.По конкретния въпрос - ако си виждал указателни табели в нашето метро (явно не си) и го сравниш с прозиволно друго, ще разбереш. А аудио указанията за спирките с акцент и артикулация като за мало.умни е само щипка сол към манджата.

18

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

Поздрави от ав$тралия

17

:(

преди 6 години

Днес, спрете с тези просташки заключения, дразнят... "Чужденците щели да почерпят"

16

ss

преди 6 години

къф е проблема не говорили англииски ! 60% от туристите даже и 70 не го владеят ! камо ли като ида в италия 99% не го владеят а 100% не владеят български ! ааа как може !

15

Анонимен

преди 6 години

Вместо да питате защо двете линии се припокриват от Младост 1 до Сливница, вие сте тръгнали да търсите кусури на някой, който искал да направи добро (без пари!!!)?!Напълно си заслужаваме положението!

14

Анонимен

преди 6 години

Проблема на "неразбираемите" карти е в 80-те%. Съжалявам уважаеми българи, ама това е положението... 80%. Такъв е мат'риялът.

13

хаха

преди 6 години

До АнонименВ голяма грешка си за Виена!Това е най-уредение град в Европа, а няколко пъти и наградата най-добър град в света.Отношението към чужденците е изключително и именно в това съм се убедил лично точно във връзка с градския транспорт. Кога си виждал в БГ като спре линия на метрото и служители цял ден да раздават листовки на пътниците наоколо, за да видят къде и как на-удобно да направят алтернативна връзка с автобус или трамвай?Наистина трябва "талант" да не ти е ясно нещо във Виена.

12

scbg

преди 6 години

Картата е уникално добра ! За подобен род задача, ще има търг за поне 30 000 лв и резултатът, няма дори да се доближи до този.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да ни пука за туристите? Не знаели английски език служителите в градския транспорт. Виена е чудесен пример как на никой не му дреме за чужденците. Само на немски - уредбата и надписите. Не им минава през акъла да им угаждат - себеуважаваща се държава. Тук да се кланяме пред европата и да не се изложим, ама се излагане пред нас българите.

10

МaйМyнaтa

преди 6 години

С карта или без, срока на годност на това метро е неизвестен.70706

9

М-да!!!

преди 6 години

Неведнаж съм имал чувството, че табелките в Метрото, а и извън него са дело на Пияници!! Нищо не им се разбира, а и са толкова объркващи.

8

карта

преди 6 години

от "Константин Величков" до "Софийски университет", метрото се движи почти по права линия. На тази карта, след "Сердика" има доста сериозен десен завой... Не знам колко разбираема е схема, разположена върху грешна карта...

7

БРАВО!

преди 6 години

Страхотна карта! Браво на инж. Стоянов. А тази лека "със слабата резолюция" #5 дали въобще е отворила картата .... която е 5000х3500 пиксела!!!Анонимния #4 и той не разгледал картата ... че на нея има и на английски

6

Анонимен

преди 6 години

И какво и беше неразбираемото на старата карта? Може би вместо нова карта, трябва да се сложат големи надписи на входа на метростанциите, едноклетъчни да не ползват подземна железница.

5

Анонимен

преди 6 години

Ужас! картата е ужасно претруфена, осебено с различин цветове.. сивите цветове едвам си личат, а резолюцията е суперслаба.

4

Анонимен

преди 6 години

Браво! Метро и трамваи, супер! Предполагам има и версия на английски за туристите.

3

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХА, да бяха помолили някой руснак или англичанин да им помогне с метро картата, можеше и някой севернокореец!