11

Василев

преди 6 години

Канонизирането е за светци!!!А Васил Левски е бог!!!Кога Бог ще бъде канонизиран???Има само един бог в България и това е Всил Левски, а неговия пророк е Бати Бойко Борисов!!!Агент Джеръмъ Пфайфър!ЦРУ!!!

10

Питър

преди 6 години

Варелий Симеонов освен че е абсолютен пр.остак, е и пълен гл.упак. Само подобно лице може да иска канонизиране на Левски - самият Апостол, ако можеше да се защити от набезите на пишман-патриотите не би допуснал и намек за подобно кощунство и светотатство.Затова Левски е национална икона, а Варелий Симеонов - национален срам за България!

9

Руцифер

преди 6 години

Не пипайте Левски, че ше го омърсите.

8

До Берба

преди 6 години

Точно така! Канонизирането е за старчетата - ДС-та от т.нар. българска църква. Левски няма нужда от канонизиране - все още има много хора, които помнят заветите му - чиста и свята Република, разбирателтво между българите от всички етноси, нетърпимост към корумпираните и предателите, България в Европа! Той е велик, и без канонизиране ще го помнят докато има България!

7

Анонимен

преди 6 години

Поредната атака срещу Българската Православна Църква.След яростната атака на джендърите, сега идва от "свои" т.нар "патриоти".Левски няма място при светците,защото не отговаря на няколко критерия,всеки малко позапознат с Православието го знае.

6

vlady

преди 6 години

Канонизирането му е спорно - напуснал е манастира без разрешение, откраднал е манастирски кон и е извършил убийство. За тези прегрешения по канон се полага низвержение от дяконски сан с евентуално разстригване.

5

Анонимен

преди 6 години

Левски е отдавна "канонизиран" в сърцата на всични български граждани и българи и такива с български корени. А както знаем има българи с много различни вероизповедания по света. Защо да го отделяме само в едно място. Нека си остане по високо както е сега.

4

Анонимен

преди 6 години

Така ми е писнало от пишман патриотизъм...

3

АНТИ

преди 6 години

Сега българите не могат да имат нито държавник, нито духовен водач, нито цар !

2

Анонимен

преди 6 години

Патриотите да си гледат патриотизма...

1

Berba

преди 6 години

Не е важно дали ще се канинизира. Важно е да се следва примерът и заветът му! Всичко останало е лицемерие