72

DiesIrae

преди 6 години

До 69Проблема не е в опита, а в това, че *** си мислят, че като са взели една пластмасова карта и вече са шофьори! Стажа по време на обучение никога няма да е достатъчен. Има хора с 50 години книжки и са по некадърни от хора с книжки от 5 които обаче не слизат от МПС!Искате реални промени-вкарайте школниците за 3 седмици в автоморгите да чистят о блъснати коли карантия за да видят какво остава след тях и после 3 седмици в спешното да посрещат намлените и тогава много бързо ще има резулат

71

До Диеслрае

преди 6 години

То и ти са такъв, какъвто се описваш, уж описвайки други, но те търпим.

70

DiesIrae

преди 6 години

До 66И когато родителя е същия некадърник като тези които в момента искаме да намалим?Те тези родители които са отговорни са възпитали децата си в първите 7 години да са хора, а не са ги оставили да растат като плевели докато зяпат планета и се оригват на ракия! Ако един индивид не е възпитан още на ранни години, на 18 родителя нищо неможе да го научи. Те и затова сега родители ходят да се разправят с учителите защо детето му има двойка, а ти очакваш тези хора да учат децата си на нещо?

69

Анонимен

преди 6 години

"не е задължение на придружителя да върши работата на школите за обучение"Школите не се справят. Това е факт. Не са заинтересовани и задължителните часовете са малко. ДАИ и школите взимат подкупите и пускат убийци на пътя.

68

Анонимен

преди 6 години

Колко от шофьорите пишещи тук, не сте шофирали с придружител преди изпита? Сега очаквам да напишете, че всички сте излезли от шофьорския курс като опитни професионални шофьори с 30 години стаж зад волана и то само след часовете по кормуване на курса.

67

DiesIrae

преди 6 години

3.Какво ще се промени реално? Ще има още дузина още по опасни по пътищата!4.Братята така или иначе карат без книжки и ако си мислите, че подобна промяна ще промени нещо то жестоко се лъжете. Те ще продължат да си карат така и грам няма да им дреме.5.Какво правим с тези без книжки в момента които обаче управляват МПС-та и се движат свободно и необезпокоявано по пътищата? Не е ли по добре да се промени закона в частта наказание ако шофираш без книжка(50г. затвор без право на условна и помилване)

66

Анонимен

преди 6 години

Това е вече стъпка в правиланата посока. В развитите страни е така: кандидат шофжорите могат да се подготвят и сами за изпита, а не задължително да дават огромни суми пари на алчните школи.

65

Анонимен

преди 6 години

В над 90% от случаите придружителя е родител, а в почти всички останали случаи е друг роднина. Много рядко придружителя ще е колега или приятел, което става когато книжка се взима на по-стари години. Очевидно е, че родителите са най-заинтересовани децата им да се яват много по-подготвени на шофьорския изпит, а това става както го правят и сега - като шофират семейната кола с родител до себе си на някое безопасно място.

64

Анонимен

преди 6 години

До 63Хаха по тази логика родителите ти са на 5 метра под земята. Браво на тъпия!Връзка с главния мозък нямате пишещите тука!

63

DiesIrae

преди 6 години

Поредна простотия и сега ще кажа защо - 1. Повечето от тези които ще са придружители са резултат от тази тотално срината система и те самите немогат да карат и НЕЗНАЯТ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА!2. Цялата тази глупост е бягане от отговорност - не е задължение на придружителя да върши работата на школите за обучение (те нали за това имат лиценз или не е така?) нито на КАТ (проблема не е, че новите незнаят, а факта, че взимат изпитите!) или която и да е друга администрация!

62

До 61

преди 6 години

И придружителя знае закона от 1900 и Балканската война, но не знае за промените в последните 100 години какво правим!!!! Родените след 1960-та нямат елементарно възпитание, както се пееше преди години! Нали така ....

61

Обективен

преди 6 години

Всички родитетели, които познавам и чиито деца караха шофьорски курсове, ги обучаваха допълнително с личните си коли. Едва ли има родител, който да иска детето му да се претрепе, защото не се е научило да шофира достатъчно добре. Тук някои поставят въпроса дали това да е преди или след шофьорския курс, но от подобно презастаховане полза няма, а винаги има само вреди. Най-добре е в края на курса, когато кандидат-шофьора е научил правилата и преди изпита, кандидат-шофьорът да шофира личната кола

60

Анонимен

преди 6 години

До +++И придружителя знае закона от 90-те, но не знае за промените в последните 10 години какво правим!!!! Младите нямат елементарно възпитание, както се пееше преди години!

59

МaйМyнaтa

преди 6 години

Това е много рисковано за придружителя, но за някоя дама може и да се навия!!

58

Анонимен

преди 6 години

До ???Не разбралия! "В предложенията ще залегне изискването придружителят да носи отговорност за действията на младия водач и ако се случи тежко произшествие, да се отнема книжката на придружителя."Сега искам да си ми "придружител" аз да направя колата на хармоника, но твойта книжка отлита!

57

+++

преди 6 години

Твърдо съм за шофиране с придружител на кандидат-шофьорите. Това ще узакони сегашната масова практика и второ от шофьорските курсове ще излизат по-добре подготвени шофьори. Не знам тези, които са против какви си ги мислят. Вероятно си мислят, че кандидатите за шофьори ще шофират, където минават те самите, а няма да изберат възможно най-малко натоварените улции, както е практиката и в момента.

56

ползват таблеtчета

преди 6 години

следените с импланти и микро чипове униформени се познават отлично по специфично зачервяване на цялото им тяло вкл лицето..С едно натискане на таблета в момента позиционираха около 900 автомобила на МВР.вероятно ще последва включване на програма за разпиляване на униформените ..от трасета на пет опасни маршрута за терористите в момента.този с таблета е някъде в Плевен.

55

???

преди 6 години

Не ви разбирам! Хем искате по-малко почернени майки, хем не искате кандидатите за шофьори да се научат по-добре да шофират, като шофират с придружител. Ами каквото искате, това и ще получите. Искате от шофьорските курсове да излязат по-слаби шофьори, това и ще получите.

54

цакат яко МВР

преди 6 години

международни терористи следят последните месеци всички униформени обемно вътрешно с цел калибриране на вкарани има микро и други импланти..Униформените се следят с цел масов терор срещу граждани на БЪлгария .Така отвличат вниманието на милиони от ограбването на милиарди месечно през бюджета.перат парите през НАгло корупционни обектчета по Оперативни програмки

53

Страшно пазете се

преди 6 години

новите нагло престъпни камери по пътищата позволяват следене с точност до 3 микрона на милиони цели едновременно вкл маркиране зомбиране и обсебване на милион водачи едновременно.Обсебените от полицейската мафия водачи се виждат перфектно вкл на нагло вредните НЕЗАКОННИ КАМери на Полицията и общините.НАрушават закона програмирано автоматизирано с точно зададени километри вкл с цел снимане и глоби.Ползват холограмни оръжия налепени на предни стъкла и в купето..