62

Анонимен

преди 6 години

Хората се произнесоха на референдум! НЕ на нов АЕЦ. Въпроса е затворен. Довиждане снежни човеци.

61

Анонимен

преди 6 години

Ама като се построи после и ти ще облажиш от евтиния ток и благинките от износа му, нали? Къде са 16 милиарда заем бе мушмурок, нали щяха да погасяват дълга с тях, какво погасиха точно? Кратка памет като на олигогренче.

60

Анонимен

преди 6 години

Нали 851 000 гласуваха "ЗА" АЕЦ Белене?Та тези сънародници теглят ипотечни кредити като залагат площадката и реакторите за АЕЦ Белене. Всеки от тях трябва да изтегли по 30000лв и ги дават за да се строи пректа на века. Какво толкова се обсъжда

59

Василев

преди 6 години

Много руски шпиони има в България!!!Как да пръкнем и да имаме самостоятелна политика!!!???Русофила и туркофила са най-голямото нещастие за българския народ!!!Мачкайте русофилите и туркофилите, защото те ще ви смачкат!!!Гарантирам ви го!!!Агент Глен Невил!ЦРУ!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че не трябва да строим Белене, както и Южен Поток. Така наредиха от американското посолство. Иначе на Тиквата щяха да му лъснат изведнъж кирливите ризи по Господари на селския панаир.

57

Прокурора

преди 6 години

Като четя коментарите тук ,то виждам че във форума има по-здрава мисъл отколкото в тези дупетати ,е има 1-2 *** които пишат по 20 поста ,че не е хубаво да има АЕЦ -ЩОТО Е РУСКА ! Ама таквиз итДИОТИ има не трябва да развалят мнението ,че българския народ не разбира ,че трябва да строи АЕЦ В бЕЛЕНЕ .

56

Анонимен

преди 6 години

До 46:Руските реактори са наѝ-добри........., но ние не ги искаме !

55

Анонимен

преди 6 години

А като спомен от американската брацка дружба могат да останат 6тте милиона останали в държавата и БВП колкото на африканска страна. Кой не скача е червен

54

Анонимен

преди 6 години

Пак ни цакат с топла бира - 45 + 29 години

53

Анонимен

преди 6 години

Хубавото ленче защо ли не търси корупционни практики в "беленския гьол"

52

Анонимен

преди 6 години

До 52 А Владимирович не знаели,че Сибир е Китайски,а Курилските о-ви заедно целия Далечен изток са Японски! Въпросът е приключен!

51

Анонимен

преди 6 години

Единният от двата руски кютуци можа да бъде поставен на мястото на паметника на съвеТската армия в София за писоар на софиянци, като спомен от браЦката дружба !

50

нищоправене

преди 6 години

Енергийни експерти и представители на централната власт обсъждат в парламента бъдещето на проекта за АЕЦ "Белене". Дискусията "Изграждането на АЕЦ "Белене" - целесъобразност, алтернативи, икономически модели" се организира от Български енергиен и минен форум.

49

Анонимен

преди 6 години

На кой от тея отявлени капиталисти му пука за родината повече, отколкото за собствения му джоб? Такива има ли и сред простосмъртните въобще в държавата? Свърши се с България, стягайте куфарите и към по-добри държави. А разни пишман патриотчета че се зъбят и тръбят, че сте предатели, оставете ги тях. Освен да лаят за друго не стават, иначе отдавна щяха да са изринали изметта от властта.

48

Анонимен

преди 6 години

А Владимирович чули че : Косово, Ирак, Афганистан, Сирия и скоро СК са Американски :))))

47

Анонимен

преди 6 години

Вие не сте ли чули, че Владимир Владимирович каза"""...Белене и Крим са руски, въпросът е приключен..."

46

fripp

преди 6 години

Като слушам германците, най-вероятно ще има и СП2. Както каза шефа на най-старата им фирма за търговия с горива, основана в 19 век, украинския бюджет не е наш проблем. Обаче явно е български проблем, защото Бойко и Ореха яростно се бореха да спасят украинския транзит под вещото ръководство на американското посолство. Жалка работазащото така прецакаха Родината.

45

Анонимен

преди 6 години

Kриминалната шайка ще се съпротивлявадокато я изритат от властта . Изпълнява американска заповед - националнияпредател Борисов на въжето !

44

Анонимен

преди 6 години

Искам да успокоя социалистите, че АЕЦ Белене ще се строи, този проект е необходим и переспективен, проекта ще пребъде и ще дава енергия независимо, че България вече няма да я има. Какво тук значи някаква държава когато се цепи атома и енергията на бъдещето се осбовождава от оковите на световния гнет

43

Анонимен

преди 6 години

Найстина няма смисъл да се строи ново след като имаме централа с всичката нужна инфраструктура. Да строят там един блок , Втория да продадат и да инвестират в магистрали , плажове , градска инфраструктура и др. Много по разумно е.Ако в бъдеще ни за трябва винаги може да се поръча още един.