17

Факт

преди 6 години

В София не се мисли за паркирането, което е задължение на общината, а вместо това се налагат хаотични забрани, вкл. и с кашпи и се разрешава безразборното строителство, за което после няма инфраструктура, както е и в този случай. Пита се в простата задачка къде все пак да се паркират тези камиони, които вършат определена работа?

16

Анонимен

преди 6 години

тия бетонови саксии вече са счупени, както се вижда на снимката, освен това са и разместени и има място до тях все пак да се качи кола. Въпрос на 1-2 месеца е да ги изпочупят нацяло и всичко да си тръгне по старому. Изобщо това не е решение на проблема. Ако исскат да няма паркиране може да сложат колчета или да засадят дървета

15

Анонимен

преди 6 години

И като си помисли, че в София колите са малко в сравнение с други подобни градове в Европа. Какво ли ще стане, ако удвоим броя на колите и настигнем Рим по брой коли на човек от населението?

14

Естет

преди 6 години

Да не са ги хвърляли от някой камион?

13

Естет

преди 6 години

Хубаво... ама то и кашпите са ум да ти зайде...

12

Анонимен

преди 6 години

Данчее, возила ли си се пак на рейс, или онзи път беше за заблуда на противника?

11

Анонимен

преди 6 години

Още 50 000 кашпи и ще оправим проблем а паркирането в Младост.

10

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм искал да водим туристите в Младост, не само на Александър Невски и Рилския манастир.

9

Анонимен

преди 6 години

Тия кашпи са самата красота. Може туристи да водим да ги разгледат.

8

Анонимен

преди 6 години

Точно на такива места няколко нахвърляни бетонни кашпи не са решение на проблема.По-добре да се засадят растения подходящи за жив плет,хем ще е зелено,хем ще пречиства въздуха,хем няма да се паркира.А и по-красиво от бетонни кашпи със саморасляци вътре.Но трябвада се поддържа от общините.Но така е по-лесно, отбиване на номера.

7

sport

преди 6 години

Това HelpBook е поредната "прекрасна" инициатива. За съжаление ще стане като call.sofia.bg. Една платформа, на която са посочени хиляди нередности, но не се взимат никакви мерки. Както коментираха преди мен, като им наложиш глоби, след което си ги и събереш, тогава вече ще почнат да се замислят всички. Ама всеки в момента е тарикат и докато е така, няма оправия.

6

666

преди 6 години

Доста красиво се е получило.

5

...

преди 6 години

Епа това с паркирането не знам защо *** само в страни кат БГ е проблем! Навсякъде другаде си има ГЛОБИ и ХОРА дето СЛЕДЯТ за тия ГЛОБИ! Веднъж кат те пипнат и те режат от кръста надоло! Втори път кат те пипнат и може и да забравиш да шофираш до де ти върнат книжката! За трети път вече отиваш да чукаш каминяк в някоя кариера и плащаш за това, че ти дават право да чукаш същия този каминяк! *** тука за 500-600 лв ти дават професионална шофьорска книжка при това без да си минал ни курс ни изпити!

4

Анонимен

преди 6 години

Балканския селянин само от едно разбира...

3

малоумна работа

преди 6 години

Общината прави разход, за да предотврати приход.***, събрайте им парите от глоби на камионите. Късайте им главите всеки ден. Пълнете си хазната. Вместо това, вие давате пари за кашпи :)

2

Мен

преди 6 години

До zeusСпокойно, чака да пуснат поръчка за ремонт на новия участък на малинов, дето го правиха преди година че шахтите са пропаднали пак. 1-2 милиарда ще стигнат и още 200-300 милиона може за кашпи да отделят...

1

zeus

преди 6 години

Мила родна картинка, кали и кашпи набор на баба ми :)