55

Анонимен

преди 6 години

Няма значение от кой етнос е!!!"Всчки човек най-първом иска да бъде човек!"В.Левски

54

Анонимен

преди 6 години

Ами да ги съди и ще се разбере истината.Като се има впредвид наклона на баира, заснежаването и състоянието на гумите, май не е карал с 25 а с минус 5 -тоест започнал е да се пързаля назад а полицая се е опитал неуспешно да го избегне. А инициалите на името му, 3-те деца отзад в колата и факта че е АУДИ ме кара да предполагам че е от етнос предразположен към неказване на истината...

53

Анонимен

преди 6 години

А ако адвоката се окаже читав, ще ги осъди и за нематериални вреди - безпокойство, безсъние, раздраснителност, отчуждение и прочие негативни последици...

52

Анонимен

преди 6 години

Милиционерите съставили акта са си изяли хляба.Чичката с аудито 80-так ще бутне наказателното постановление дето ще му дойде скоро - в съда.След това ще осъди милицията за адвокатския хонорар, ама по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди, щото вече се присъжда и всичко това в отделно производство, в което отново се присъждат разноски, а чичката ще спечели.На български: милицията ще плати на чичката два хонорара по минимум 400 кинта = 800 кинта + 2х10 кинта държавни такси.

51

Анонимен

преди 6 години

До до 44Имаме снимка "бе" на нея се вижда полицейски автомобил, обозначен с надписи и оборудван със светлинни уреди, а зад волана имаме полицай. Ако такава кола не може да се движи в специален режим на движение, тогава за какво са надписите и бурканите й(доста модерни)пп. земеделец не е обидно нещо, но все пак е хубаво да не говориш така към непознати.

50

онбашията

преди 6 години

низшите служители не се научиха че намесят ли се в скандал, изхвръкват на секундата като тапи , и продължават все едно сме в пред интернет епохата.

49

Анонимен

преди 6 години

МВР е най-неработещата държавна институция в България. Налице е пълен непрофесионализъм, безотговорност и безхаберие.

48

Анонимен

преди 6 години

Затова - камери в колата и после може и за лъжесвидетелстване едно обвинение. В Русия е същата мизерия откъм манталитет и всеки е с камера, за да няма после "ама аз нямам сестра".

47

Анонимен

преди 6 години

До 44е как да го направят като те повечето не могат да мислят там са само да вземат заплати и да си возят тумбаците дето са по 150 кила, какъвто вожда такива и индианците

46

Свободен българин

преди 6 години

До ss 10 - Аман от комплексари. Просто замълчи, много си..........., горкичкия.

45

До 35

преди 6 години

Как удряш някой с лявата предна част предния в дясно? Единствения начин това да стане е, този пред теб да е на средата на платното. Защото е дрифтил. Другото са лакърдии, за да може да обясни положението си след дрифта. Карал с 25 и намалил още... Да бе, да. А мармота завиваше ли шоколад...

44

до 44

преди 6 години

От кога кола на общината стана МПС със специален режим на движение бе, земеделец?

43

до lewis

преди 6 години

Като ме треснеш, аз така ще те тресна, че доста време ще изкараш в Пирогов! Поне половин година волан няма да можеш да държиш!

42

Анонимен

преди 6 години

В България явно трябва да внимаваш и какво ще те блъсне:)

41

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е полицаите да напишат, че са карали в специален режим(лампи и сирени)и готово. Виновника не ги е пропуснал. Даже се чудя защо не са го направили до сега.

40

Анонимен

преди 6 години

КАТ-аджията си е за дисциплинарно уволнение.

39

!

преди 6 години

Обжалвай. Подай жалба срещу полицаите, които са съставили акта. Раздухай историята максимално. Наглоста не трябва да се толерира.

38

Мутромилиционери

преди 6 години

Какво друго може да се очаква от тъпите,нагли,крадливи милиционери

37

Партиен член

преди 6 години

Ограничение за минимална скорост има само на магистрала .На друг път се въвежда с пътен знак. Сега любопитен ще бъде коментарът на оня експерт Стратиев дето все обяснява за несъобразената скорост.Добре че има свидетели дано ги осъди за това нагло безумие.

36

Асен Георгиев

преди 6 години

НЯМА ТАКВА ДЪРЖАВА!АБСУРДИСТАН!