88

мухахах

преди 6 години

Идат избори. 500 руски главореза трябваше да превземат позицията на опозицията барабар с американските съветници. Беше им обещана тлъста "плячка" -да продават петрола от рафинерийката . В случай на успех "ефекта" щеше да е потресающ!! Няколко убити и няколко пленени американеца които щяха да показват по всички телевизии. Путиновата пропаганда щеше да е на върха на вълната. Щеше да има как "американците са молели за милост" Асад и проче глупости. Нещастни т ъ п и руснаци. Путин ги направи курбан.

87

Анонимен

преди 6 години

До да ама не 86,Какви доказателства искаш бе? Не и ли вярваш на официалната лъжкиня на руското външно?

86

Имаше някога за

преди 6 години

Лавров определение" майстор на усукване и измъкване"( на англ.) Тази- същата.Като зъена, че "се изказва"- гледам каква лъжа ще метне.

85

6по

преди 6 години

Вас какво засяга колко убити гл тук какво става

84

да ама не

преди 6 години

***, дайте доказателства за убитите Руснаци .....

83

Анонимен

преди 6 години

В Украйна бяха отпускари. В Сирия са туристи. Коя туристическа агенция ги е пратила и колко взема на турист? Туристическа застраховка има ли? Сега кой ще плаща на семействата им!

82

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

СЕГА СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДИН ДРУГ ПРИМЕР ! ВСИЧКИ ВИЕ СИ СПОМНЯТЕ КАК РУСКИ САМОЛЕТИ ПРЕЛИТАХА БЛИЗО ДО САМОЛЕТИ И КОРАБИ НА НАТО ДО ГРАНИЦИТЕ С ФИНЛАНДИЯ ! И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ПРЕЛИТАХА ,ЗАЩОТО ЗНАЕХА ,ЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ ! СЕГА ЗАЩО РУСКИТЕ САМОЛЕТИ В СИРИЯ НЕ ПРЕЛИТАТ НАД АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙНИЦИ ?!

81

пак ли

преди 6 години

До Анонимен 81Лъжец ...

80

защо ли

преди 6 години

Няма доказателства само голи приказки на лъжци за ***,и глупаците се хванаха и сега не си признават че са ***.

79

Анонимен

преди 6 години

До 78 то си има как два камиона изнасят вагнерска и сирийска лещ ама по звезда и ру весна няма да ти ги пуснат колхозник

78

До 78

преди 6 години

Е как да има снимки? Те твоите *** ги направиха на стъкло. Останалото Груз 200 - строгосекретно.

77

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До мухахахАМИ РУСНАЦИТЕ НЕ СИ ВДИГНАХА САМАЛЬОТИТЕ ЗА ДА НЕ ОСТАНАТ И БЕЗ ТЯХ !СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ ДОРИ РУСКАТА МЕЧКА ХОРО НЕ ИГРАЕ !

76

мислете

преди 6 години

Ей *** помислете ако имаше толкова много убити Руснаци там нямаше да има снимки,видео материали с труповете?а то вече седмица няма нищо само лъжи и глупости.

75

Анонимен

преди 6 години

На времето имаше един виц Коя е най скапаната армия в света арабски войници с руско командване и индйска техника а по калпаво е само всичко това да е от ссср

74

Факт!

преди 6 години

До мухахахЗащото ако пратят Су-30 става стветовна война а така чрез тези нещастници пробваха реакцията на Америка и видяха че нямат шанс!А за убитите не им пука както беше казал техният "голям" командир Жуков жените ша нарадят повеча!Живота там няма значение!

73

Анонимен

преди 6 години

До До 56И САЩ загубиха 20 хиляди наемници и още 200 хиляди осакатени в Афганистан.

72

Факт!

преди 6 години

Къде е Каракачанов и Президента на който дори му платиха да се воиз на разкошният РАФАЛ а тия още за модернизация на Миг-29 говорят.И смята да връща армията въоръжени с АК-47 и да носят знамена марширувайки и крещейки!Това не е съвременна армия!Съвременната армия е високотехнологична размахване на калашници и стреляне във въздуха всички вече разбрахме как завършва,завършва с Груз 200!

71

о не

преди 6 години

Ужасявам се като чета как разни трето полови лъжат,мажат,бълнуват за убити Руснаци в Сирия а не виждат най важното че САЩ защитават терора и терористите в Сирия.

70

Анонимен

преди 6 години

Може би руските лъжи свършиха и започнаха смешки от сорта "Петима руснаци МОЖЕ БИ са убити в Сирия".Може би Русия залезе като държава. Може би Русия няма олимпийски отбор. Маже би Путин сложи кръста на руското величие.

69

мухахах

преди 6 години

Само не ми е ясно защо безаналоговите Су-35 от които даже и Ф-22 се "страхуват" не се появиха да дадат отпор на американците??? Ххахахаха! А що се отнася до убитите руснаци -тях не ги съжалявам. Съжалявам децата и жените им. След като си отишъл да убиваш за пари никой няма да те посрещне с цветя и рози.